Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij klusbedrijven voor dak, terras en balkon isoleren, dakleer vervangen, en schoorsteen verwijderen:

Dak, terras en balkon isoleren, dakleer vervangen, en schoorsteen verwijderen

Ik zou graag mijn plat dak, terras en balkon willen laten isoleren en nieuwe dakleer er op laten zetten. Totaal is het ongeveer 48 m2. Ik heb op dit moment ook een schoorsteen van een kachel er in zitten die zou ik er graag ook uit willen hebben. De buis loopt door naar de slaapkamer. Betreft woning met 3 etages.
Onze klant uit Almelo (Overijssel) wenst(e) offertes van klusbedrijven voor klussen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor dak, terras en balkon isoleren, dakleer vervangen, en schoorsteen verwijderen uit heel Nederland:

Vernieuwen bitumen dak van garage

We hebben een vrijstaande garage onder de grond. We willen op de garage een terras maken. De bitumen bedekking is slecht. Graag nieuwe laag er over heen. Oppervlakte plusminus 76 m2

Plaatsen opbouw op plat dak

Ik zoek een aannemer die een opbouw kan realiseren op een woning. Het gaat om plaatsen opbouw van 30 m2 op plat dak van 50 m2. Met glazen hoekpui. Rest opp. terras. Hoogte 2.40 m. De opbouw moet geïsoleerd zijn.

Aanbouw met dak terras maken voor wc, keuken en woonkamer

We zoeken een aannemer die een woon-klare aanbouw kan realiseren aan onze vrijstaande woning. De uitbouw moet ongeveer 9 bij 9 meter groot zijn, zijn voorzien van een toilet, vloerverwarming, gemetselde constructie en waarschijnlijk aluminium kozijnen. Daarnaast willen we op de uitbouw een dakterras hebben.

Drie dakterrassen maken

Betreft drie naast elkaar gelegen daken van een nieuwbouwhuis waar we een dakterras op willen. Het dak is terras klaar, met bitumen bedekt. Het dak is er speciaal voor gemaakt, dus het is sterk genoeg. 2 huizen hebben een opbouw en een niet. We zouden graag vlonders willen hebben van composiet of van hout, graag apart op de offerte vermelden. De afmetingen zijn verschillend: een huis is 17 m2, een van ongeveer 21 m2 en een is ongeveer 35 m2.

Een dakopbouw ontwikkelen

Wij willen graag informeren naar de mogelijkheden. Wij willen een opbouw doen op ons platte dak. Overal in de buurt hebben ze een opbouw met dakterras. Zoals in de bijlage te zien is. Wij willen hem graag dicht. Dus met een puntdak en aan de kant waar het terras zou zijn zonnepanelen. Nu heeft niemand in de buurt dit. Dus wij weten niet of dit zou mogen. De rest blijft hetzelfde, alleen het stuk overdekt/dichtmaken. Ik zou u graag nog meer fotos willen sturen en een mail die wij van de gemeente hebben gehad.

Nieuw dakterras aanleggen

Op de vierde verdieping van een dak wil ik een dakterras aanleggen (composiet hout). Het terras is ongeveer 30 m2. Er is al een vergunning om het terras aan te leggen. Het hekwerk moet (volgens de vergunning) een aluminium plankenhek worden. Het bestaande dak wordt vernieuwd en is al verstevigd

Terras aanleggen

Wij willen onze betonnen tegels die op zand gelegd zijn vervangen voor keramische tegels. Daarnaast willen wij ook een overkapping plaatsen. De keramische stenen mogen niet in cement gelegd worden en ook niet gevoegd worden vanwege een VVE reglement. We dienen hierdoor een keramische tegel uit te kiezen die hiervoor geschikt is. Het is het dak van de onderburen waardoor we rekening moeten houden met de gestelde eisen. Mocht er in de toekomst een lekkage zich voordoen, dan moet de reparateur er gemakkelijk bij kunnen. De te plaatsen overkapping dient vrijstaand te worden geplaatst en rondom van glas worden gemaakt indien dit mogelijk is. Middels de overkapping willen we enerzijds de wind tegenhouden en anderzijds een buiten ruimte creëren waarvan we het hele jaar van kunnen genieten. Ook dient het dak van glas te zijn. Belangrijk is dat de betonblokken waarin de staanders gemonteerd / geschroefd worden niet hoger dan 15 cm mogen zijn. Ze kunnen voor de stevigheid wel breder zijn en aan elkaar bevestigd worden zodat er als het waren een gehele constructie wordt gecreëerd om de te plaatsen keramische tegels. De tuin heeft een oppervlakte van ongeveer 135 m2. Er zit ook een stuk groen in de tuin die we willen afzetten met een nieuwe afscheiding. Nu ligt er ook een betonnen afscheiding, maar die mag ook vervangen worden voor andere materialen, afhankelijk van uw advies. Ik schat dat de afscheiding zo’n 15 strengende meter zal zijn. Verneem graag zsm ivm het vergelijken van offertes. We willen overigens de klus eind april, begin mei laten uitvoeren.

Terras vernieuwen

Het is een bestaand terras van 5 meter breed en 10 meter lang. Het is omheind door hekwerk aan de lange zijde en 1 korte zijde en 2 muren. Momenteel ligt er geen vlonder en sta je direct op het bitumen dak. Er liggen wel wat houten vlonder tegels van de vorige eigenaar maar die zijn ongeveer vergaan. We hebben 2 afvoerputjes. Het heeft veel potentie. We willen iets duurzaams en dat dus lange tijd mee gaat, het moet uiteraard wel in budget passen.

Een dakopbouw realiseren op een tussenwoning

Wij zouden graag een dakopbouw plat dak willen laten plaatsen van 7,1 m bij 7,5 m. – Er liggen nu zonnepanelen op bestaand dak, deze moeten dan ook op de opbouw komen. – Willen een klein terras erbij, ik heb zelf een schetsje gemaakt, heb deze als bijlage toegevoegd. - Offerte graag zowel casco als compleet (wat is meerprijs t.b.v. casco? spachtelputz muur/plafond en cementdekvloer) . - buitenafwerking antraciete gestuct? of in dezelfde steen gemetseld - Het betreft waarschijnlijk een betonnen dak - De opbouw bij voorkeur gemetseld, anders houtskelet - Nog geen vergunning aanwezig, bij voorkeur hulp bij.

Dakopbouw maken in Bezuidenhout-oost

We willen een 60 m2 dakopbouw met stukje terras laten bouwen. Het is een appartement waar een plat dak op zit (houten dakconstructie). Gaat om een houten dakopbouw. Heb wel al een digitaal schetsontwerp en wil graag advies van de vakman. Vergunning zal geen probleem zijn maar heb dan wel een tekening nodig. Plan is om er een badkamervoorziening in te maken. Ik zoek een aannemer die hier veel ervaring mee heeft.