Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij klusbedrijven voor statiegeld zuil voor kika laten maken:

Statiegeld zuil voor KiKa laten maken

Omdat ons zoontje de diagnose botkanker heeft gekregen ga ik volgend jaar de Giro di KiKa fietsen. Daarmee wil ik geld inzamelen zodat onderzoek gedaan kan worden naar kinderkanker. Ik zou graag een statiegeld zuil willen maken om bij supermarkten neer te zetten. Mensen kunnen daar dan hun bonnetjes in doen en steunen daarmee onderzoek naar kinderkanker. Omdat ik niet handig ben kan ik wel wat hulp gebruiken bij het ontwerpen en maken van zo'n zuil.
Onze klant uit Almelo (Overijssel) wenst(e) offertes van klusbedrijven voor klussen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor statiegeld zuil voor kika laten maken uit heel Nederland:

Statiegeld zuil voor KiKa

Voor de stichting KiKa mag ik bij de jumbo en ook de AH een statiegeld zuil neerzetten. Nu zoek ik iemand die deze zuil voor mij zou willen maken/doneren. Is dit ook mogelijk? Afmetingen? 30 bij 30 cm

Statiegeldzuil voor KiKa maken

Op 4 november 2018 gaan wij de marathon voor KiKa rennen, om zoveel mogelijk geld op te halen voor kinderen met kanker. Hiervoor zijn we bezig met verschillende acties, waaronder statiegeld acties bij lokale supermarkten. Nu mogen we bij een AH een statiegeldzuil neerzetten, alleen we zijn zelf niet zo handig met klussen. Zou er een mogelijkheid zijn om voor ons een statiegeld zuil te klussen als sponsoring voor KiKa? In ruil hiervoor is er promotie via onze facebook site en KiKa site mogelijk. Als dit kan zouden jullie ons heel erg helpen!

Statiegeldzuil voor KiKa maken

Ik heb een statiegeld zuil nodig voor collecte van statiegeld bonnetjes bij een supermarkt, zou iemand die voor mij kunnen en of willen maken. Ik ben niet zo handig daarin. En zou het ook nog in de kleur oranje kunnen van Kika, en misschien zou u het kunnen doneren aan mij??