Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij klusbedrijven voor vloerbedekking uit een appartement verwijderen:

Vloerbedekking uit een appartement verwijderen

Ik ga verhuizen en zoek een bedrijf dat in mijn oude appartement alle vloerbedekking met de ondervloer kan verwijderen. Het gaat om ongeveer 80 m². Als u ook alles meeneemt en afvoert, ben ik flexibel qua inplannen. Anders wil ik dit graag op maandag 27 november laten verzorgen. Dan kan al het afvalmateriaal onder aan de flat op het trottoir worden gezet. De gemeentelijke ophaaldienst neemt het dan op dinsdag mee. Er is hier overigens een grote lift. Ik hoor graag wie hier tijd voor heeft en ontvang daarvoor graag uw offerte.
Onze klant uit Almelo (Overijssel) wenst(e) offertes van klusbedrijven voor klussen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor vloerbedekking uit een appartement verwijderen uit heel Nederland:

Vloerbedekking leggen in appartement

Zeil of linoleum in het gehele appartement leggen. Er is waterschade. Het appartement is circa 7 x 9 meter. Wat zou dat ongeveer gaan kosten? Met en zonder het linoleum? Graag een prijs per m2 voor het leggen.

Lijmresten van betonvloer verwijderen

In het voormalige appartement van mijn moeder moet over een oppervlakte van circa 60 m2 de lijmresten worden verwijderd. De vloerbedekking - die er circa 20 jaar heeft gelegen - is al verwijderd. De lijm ziet er enigszins geel-achtig uit, is waarschijnlijk een soort van kit geweest. I.v.m. oplevering moet de klus uiterlijk dinsdag 10 oktober worden geklaard.

Betonvloer met lijmresten egaliseren

In het voormalige appartement van mijn moeder moet over een oppervlakte van circa 60 m2 de lijmlaag worden verwijderd. De vloerbedekking hebben we zelf al weggehaald. Die heeft er circa 20 jaar gelegen, en de lijm ziet er uit als een geelachtige kit. I.v.m. de opleverdatum moet de klus uiterlijk dinsdag 10 oktober worden geklaard.

Kamers stucen in jaren '30 appartement

Wij willen graag de woonkamer, plus alkoof, en slaapkamer van ons appartement in Rotterdam laten stuken. De vloer in de woonkamer dient te worden afgedekt. In de slaapkamer ligt vloerbedekking wat aan vervanging toe is dus dat gedeelte hoeft niet te worden afgedekt. De te stuken muren zijn voorzien van een oude stuclaag in hechte staat maar met een korrelige afwerking. De opdracht wordt bij voorkeur op korte termijn uitgevoerd, maar is flexibel in overleg. Wanden Vierkante meter: 80 Huidige ondergrond: Oud stucwerk Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak) Vloeren afplakken Vierkante meter: 40

Vloerbedekking en lijmresten verwijderen en afvoeren

Wij moeten aan het eind van augustus het appartement van mijn overleden schoonmoeder leeg opleveren. Wij zijn nu op zoek naar een bedrijf dat voor ons 70 m² vloerbedekking kan verwijderen en afvoeren. Het tapijt is gelijmd op een betonnen ondergrond. Ook de lijmresten moeten verwijderd worden. Het appartement ligt op de 3e verdieping in een complex met een lift. Ik ontvang graag uw offerte.

CV aanleggen en badkamer en toilet renoveren

We willen graag 2 klussen laten uitvoeren: 1. Badkamer (ong. 6 m²) en aparte wc renoveren: sanitair installeren - tegelwerk - douchewand plaatsen - eventueel leidingwerk vervangen/wegwerken, betonvloer schuren (niet tegelen); 2. Centraal verwarming (ketel) aanleggen (i.p.v. gaskachels): kamerthermostaat aansluiten - ketel installeren - leidingwerk cv - radiator plaatsen. 68 m² appartement (4e verdieping, geen lift): vloerbedekking is niet gelijmde PVC tapijt, zo mogelijk graag de waterleidingen in de vloer frezen. Uitvoeringsperiode in onderling overleg. Graag eerst een afspraak maken om onze wensen te bespreken.

Laminaatvloer over tapijt leggen

Ik heb in mijn appartement vloerverwarming en als afwerking in de vertrekken gelijmde vloerbedekking. De vloerbedekking is laagpolig en heel glad. Ik wil daar overheen een nieuwe laminaatvloer laten leggen van 55 m². Ik wil graag overleggen met een vakman over de mogelijkheden en kosten. Ik weet welke kleur laminaat mijn voorkeur heeft en zal dat mogelijk zelf kopen. De woning is gemeubileerd en bewoond.

Appartement gedeeltelijk renoveren

Ik wil graag een aantal klussen laten uitvoeren: laminaat verwijderen (ongeveer 54 m2), vloerbedekking verwijderen (ongeveer 38 m2 + 2 trappen), nieuw laminaat leggen (ongeveer 92 m2), en nieuwe vloerbedekking op de twee trappen. Daarnaast behang verwijderen van een aantal muren (ongeveer 42 m2) en het vervolgens stucen/verven van deze muren. Inclusief afvoeren van verwijderde materialen. wij regelen zelf het nieuwe materiaal.

Laminaatvloer leveren en leggen

Voor net aangekocht appartement : Verwijderen bestaande vloerbedekking, egaliseren. ondervloer leveren en leggen, laminaat leveren en leggen, plinten leveren en leggen. Totaal 140 m2 oppervlakte.

Laminaat op de vloer laten vervangen

Graag een offerte voor een nieuwe laminaat vloer in 2 slaapkamers van het appartement. 1 x 8 m2 en 1 x 10 m2. De vloeren zijn nog niet aangeschaft. Op dit moment ligt er nog vloerbedekking in deze graag verwijderen en afvoeren. En er staan hele grote kasten in (1 x 60 x 1.50 x 2.40 meter) en (4 x 60 x 1 x 2.40 meter). Het is voor ons te veel werk om de kasten te verplaatsen,. Als u dit zou kunnen doen zou dit top zijn, anders is het mogelijk om er omheen te leggen. Graag één offerte met en één zonder materialen.

Partners

Partners van Casius