Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een klusbedrijf uit Almelo te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende klusbedrijven. U komt in Almelo heel eenvoudig en snel in contact met één klusbedrijf of meerdere klusbedrijven.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze klusbedrijven in Almelo u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw klusbedrijf!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klussenbedrijven, klusjesmannen, klusjesbedrijven, klussers en klusbedrijven in Almelo of directe omgeving.

509 klanten uit Almelo bevelen een bij Casius in Almelo aangesloten klusjesman, klusser, klussenbedrijf, klusjesbedrijf of klusbedrijf aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een klusbedrijf, goed èn betaalbaar, uit Almelo bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een klusbedrijf in Almelo, Borne, Dalfsen, Deventer, Enschede, Haaksbergen, Hardenberg, Hengelo, Kampen, Nijverdal, Oldenzaal, Raalte, Rijssen, Steenwijk, Zwolle uit Overijssel kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij klusbedrijven voor: van binnenuit naisoleren appartement en gipswanden zetten, dak, terras en balkon isoleren, dakleer vervangen, en schoorsteen verwijderen, asbest golfplaten verwijderen van 180 m2 kippenschuur, het isoleren van een pand uit 1900 om RC 3.5 te bereiken, tuin bestrating leggen, toileten en badkamer renovatie, dakterras laten opknappen, badkamer verbouwen, afzuigkap plaatsen, het isoleren tegen geluid van de woning, behangen, stucen, schilderen, tegels zetten, schuifsysteem in open wand, bestaand tuinhuis verplaatsen, zijraam dichten, spouwmuren opvullen en vloerisolatie, verzakte chalet stutten, houten schuur isoleren of vervangen door nieuwe schuur en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke klusbedrijf uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een klusjesman, klusser, klussenbedrijf, klusjesbedrijf of klusbedrijf voor klussen in Almelo staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een klusjesman in Almelo:

Dak, terras en balkon isoleren, dakleer vervangen, en schoorsteen verwijderen

Ik zou graag mijn plat dak, terras en balkon willen laten isoleren en nieuwe dakleer er op laten zetten. Totaal is het ongeveer 48 m2. Ik heb op dit moment ook een schoorsteen van een kachel er in zitten die zou ik er graag ook uit willen hebben. De buis loopt door naar de slaapkamer. Betreft woning met 3 etages.

Rol- en vouwgordijnen ophangen

Ik heb voor in de keuken een rolgordijn en voor in de woonkamer voor de ramen en de deur vouwgordijnen besteld. Graag heb ik hulp bij het ophangen daarvan. Ik kan ze 6 februari ophalen en zou ze graag zo snel mogelijk opgehangen hebben. Graag bellen voor een prijsopgave en afspraak indien akkoord.

Tapijt laten leggen

Ik wil graag tapijt laten leggen door jullie, het gaat om 1 slaapkamer van ongeveer 300 x 400 cm. Het gaat puur om het leggen, ik moet zelf nog even kijken voor tapijt.

Wastafel vervangen met kraan

Ik wil graag mij oude wastafel eruit halen en nieuwe installeren met een kraan.

Plafond vervangen voor gips platen

Ik wil graag mijn zachtboard plafond vervangen voor gips platen. Het oude materiaal kan ook worden afgevoerd.

Lekkend douchepaneel

Het douchepaneel lekt en ik heb niet het juiste gereedschap om de kraan open te maken. Kan er iemand langs komen om dit voor mij te repareren? Bij voorbaat dank.

Douchecabine montage

Ik ben op zoek naar iemand die een douchecabine voor mij kan plaatsen. De douchecabine ga ik zelf kopen dus het moet alleen nog geplaatst worden. Het gaat om een standaard douchecabine van 90 bij 90. Graag ontvang ik hier een offerte voor.

PVC plafond realiseren

Voor een ruimte van 3 bij 3 meter zoek ik een vakman voor het maken van een pvc schroten plafond.

Badkamer, wc en keuken tegelen

Ik ben op zoek naar een vakman die mijn badkamer wil betegelen, totoaal 25 m2. Huidige sanitair moet van de muur af en daarna gemonteerd worden. Wc komt op 12 m2 en keukenvloer op 10m2.

Inloopdouche monteren

Ik zou graag een inloopdouche monteren. De douche is ongeveer 90 cm met een dwars stuk van 30 cm.

Douchestoeltje monteren

Mijn douche stoeltje moet vastgemaakt worden aan de muur in de badkamer. Dit moet door schroefjes gedaan worden.

Appartement opknappen

Appartement van 76 m2. Het appartement is helemaal leeg: - Verf voor op de muur. Latex plus benodigdheden. Kwasten et cetera - 3x rails voor gordijnen (4 meter, per stuk) - 3x gordijnen (260 cm breed - 190 cm hoog) - Vloer - Zeil - Plafonnières (7x) - Schroeven en pluggen et cetera Het gaat om een offerte voor een stichting zodat er een gift vanuit hen komen.

Statiegeld zuil voor KiKa laten maken

Omdat ons zoontje de diagnose botkanker heeft gekregen ga ik volgend jaar de Giro di KiKa fietsen. Daarmee wil ik geld inzamelen zodat onderzoek gedaan kan worden naar kinderkanker. Ik zou graag een statiegeld zuil willen maken om bij supermarkten neer te zetten. Mensen kunnen daar dan hun bonnetjes in doen en steunen daarmee onderzoek naar kinderkanker. Omdat ik niet handig ben kan ik wel wat hulp gebruiken bij het ontwerpen en maken van zo'n zuil.

Schuttingdelen plaatsen

Ik wil 5 schuttingen plaatsen. Ik wil weten hoeveel kost?

Zonnescreens plaatsen

Welke bediening wens je? Elektrische screens Hoeveel stuks moeten er geplaatst worden? Tussen de 3 en 10 Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: Afmetingen: 4 meter breed x 180 cm hoog, 1.50 meter breed x 1.80 meter hoog, 2.80 meter breed x 1.80 meter hoog en 5 meter 50 breed x 25 cm hoog. Wij zijn op zoek naar 100% verduisterende screens voor de slaapkamer. Gaat niet om een zonnescherm, maar moet echt een screen zijn.

Raam verwijderen en terugzetten

Ik heb een bank gekocht en wil deze graag binnen in mijn flat neerplaatsen. Helaas gaat dat niet op de normale manier. De raam die eruit gehaald moet worden is op de 2e verdieping.

Hor monteren in houten kozijn

Onlangs heb ik plisee deurhor van Bruynzeel de 500 serie aangeschaft bij gamma. Het gaat om 1 deur. Het zou fijn zijn als 1 van jullie deze kwam monteren. Max breedte 100 cm, max lengte 209 cm.

Draaimechanisme van Luxaflex repareren

Het draaimechanisme werkt niet meer. Graag een vervangend mechanisme en reparatie.

Plisséhor voor de schuifpui plaatsen

Graag wil ik een offerte voor het leveren en plaatsen van een plissehor voor mijn schuifpui met de maten: -hoogte 254cm -breedt 191cm. Met dank, Polat Dura

Vloerbedekking uit een appartement verwijderen

Ik ga verhuizen en zoek een bedrijf dat in mijn oude appartement alle vloerbedekking met de ondervloer kan verwijderen. Het gaat om ongeveer 80 m². Als u ook alles meeneemt en afvoert, ben ik flexibel qua inplannen. Anders wil ik dit graag op maandag 27 november laten verzorgen. Dan kan al het afvalmateriaal onder aan de flat op het trottoir worden gezet. De gemeentelijke ophaaldienst neemt het dan op dinsdag mee. Er is hier overigens een grote lift. Ik hoor graag wie hier tijd voor heeft en ontvang daarvoor graag uw offerte.

Rails voor lamellen bevestigen

Wij willen bij Praxis stoffen lamellen kopen. We zoeken een vakman die de rails kan monteren. Het gaat om rails van 300 en van 150 cm. Wij ontvangen hiervoor graag uw offerte.

Kledingkast in elkaar zetten

Kledingkast in elkaar zetten in een appartement.

Slaapkamerkast in elkaar zetten

Slaapkamerkast in elkaar zetten

Hondenluik plaatsen

Hondenluik plaatsen in overleg - een bestaand kapot hondenluik vervangen door een Tomsgates hondenluik waarbij het gat in de deur (massief hout) vergroot moet worden.

Raamdecoratie voor ramen laten opmeten

Hoeveel gaat het kosten als ik 4 ramen opgemeten wil hebben zodat ik maatwerk raamdecoratie kan bestellen? Graag binnen nu en twee weken uit te voeren.