Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een klusbedrijf uit Almelo te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende klusbedrijven. U komt in Almelo heel eenvoudig en snel in contact met één klusbedrijf of meerdere klusbedrijven.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze klusbedrijven in Almelo u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw klusbedrijf!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klussenbedrijven, klusjesmannen, klusjesbedrijven, klussers en klusbedrijven in Almelo of directe omgeving.

514 klanten uit Almelo bevelen een bij Casius in Almelo aangesloten klusjesman, klusser, klussenbedrijf, klusjesbedrijf of klusbedrijf aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een klusbedrijf, goed èn betaalbaar, uit Almelo bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een klusbedrijf in Almelo, Borne, Dalfsen, Deventer, Enschede, Haaksbergen, Hardenberg, Hengelo, Kampen, Nijverdal, Oldenzaal, Raalte, Rijssen, Steenwijk, Zwolle uit Overijssel kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij klusbedrijven voor: dakkapel plaatsen, betonnen dokshelter, open keuken maken, badkamer moderniseren, buitenmuur metselen, convectorput verwijderen en dicht maken, plafonds verlagen van nieuwbouwwoning, badkamer renoveren, vervanging dak tuinhuisje, opknappen badkamer, badkamer vernieuwen, 4 kozijnen en dakgoten vernieuwen en deur vergen, nieuwe overkapping plaatsen, stalen deur plaatsen, plafond isoleren en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke klusbedrijf uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een klusjesman, klusser, klussenbedrijf, klusjesbedrijf of klusbedrijf voor klussen in Almelo staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een klusjesman in Almelo:

PVC plafond realiseren

Voor een ruimte van 3 bij 3 meter zoek ik een vakman voor het maken van een pvc schroten plafond.

Badkamer, wc en keuken tegelen

Ik ben op zoek naar een vakman die mijn badkamer wil betegelen, totoaal 25 m2. Huidige sanitair moet van de muur af en daarna gemonteerd worden. Wc komt op 12 m2 en keukenvloer op 10m2.

Inloopdouche monteren

Ik zou graag een inloopdouche monteren. De douche is ongeveer 90 cm met een dwars stuk van 30 cm.

Douchestoeltje monteren

Mijn douche stoeltje moet vastgemaakt worden aan de muur in de badkamer. Dit moet door schroefjes gedaan worden.

Appartement opknappen

Appartement van 76 m2. Het appartement is helemaal leeg: - Verf voor op de muur. Latex plus benodigdheden. Kwasten et cetera - 3x rails voor gordijnen (4 meter, per stuk) - 3x gordijnen (260 cm breed - 190 cm hoog) - Vloer - Zeil - Plafonnières (7x) - Schroeven en pluggen et cetera Het gaat om een offerte voor een stichting zodat er een gift vanuit hen komen.

Statiegeld zuil voor KiKa laten maken

Omdat ons zoontje de diagnose botkanker heeft gekregen ga ik volgend jaar de Giro di KiKa fietsen. Daarmee wil ik geld inzamelen zodat onderzoek gedaan kan worden naar kinderkanker. Ik zou graag een statiegeld zuil willen maken om bij supermarkten neer te zetten. Mensen kunnen daar dan hun bonnetjes in doen en steunen daarmee onderzoek naar kinderkanker. Omdat ik niet handig ben kan ik wel wat hulp gebruiken bij het ontwerpen en maken van zo'n zuil.

Schuttingdelen plaatsen

Ik wil 5 schuttingen plaatsen. Ik wil weten hoeveel kost?

Zonnescreens plaatsen

Welke bediening wens je? Elektrische screens Hoeveel stuks moeten er geplaatst worden? Tussen de 3 en 10 Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: Afmetingen: 4 meter breed x 180 cm hoog, 1.50 meter breed x 1.80 meter hoog, 2.80 meter breed x 1.80 meter hoog en 5 meter 50 breed x 25 cm hoog. Wij zijn op zoek naar 100% verduisterende screens voor de slaapkamer. Gaat niet om een zonnescherm, maar moet echt een screen zijn.

Raam verwijderen en terugzetten

Ik heb een bank gekocht en wil deze graag binnen in mijn flat neerplaatsen. Helaas gaat dat niet op de normale manier. De raam die eruit gehaald moet worden is op de 2e verdieping.

Hor monteren in houten kozijn

Onlangs heb ik plisee deurhor van Bruynzeel de 500 serie aangeschaft bij gamma. Het gaat om 1 deur. Het zou fijn zijn als 1 van jullie deze kwam monteren. Max breedte 100 cm, max lengte 209 cm.

Draaimechanisme van Luxaflex repareren

Het draaimechanisme werkt niet meer. Graag een vervangend mechanisme en reparatie.

Plisséhor voor de schuifpui plaatsen

Graag wil ik een offerte voor het leveren en plaatsen van een plissehor voor mijn schuifpui met de maten: -hoogte 254cm -breedt 191cm. Met dank, Polat Dura

Vloerbedekking uit een appartement verwijderen

Ik ga verhuizen en zoek een bedrijf dat in mijn oude appartement alle vloerbedekking met de ondervloer kan verwijderen. Het gaat om ongeveer 80 m². Als u ook alles meeneemt en afvoert, ben ik flexibel qua inplannen. Anders wil ik dit graag op maandag 27 november laten verzorgen. Dan kan al het afvalmateriaal onder aan de flat op het trottoir worden gezet. De gemeentelijke ophaaldienst neemt het dan op dinsdag mee. Er is hier overigens een grote lift. Ik hoor graag wie hier tijd voor heeft en ontvang daarvoor graag uw offerte.

Rails voor lamellen bevestigen

Wij willen bij Praxis stoffen lamellen kopen. We zoeken een vakman die de rails kan monteren. Het gaat om rails van 300 en van 150 cm. Wij ontvangen hiervoor graag uw offerte.

Kledingkast in elkaar zetten

Kledingkast in elkaar zetten in een appartement.

Slaapkamerkast in elkaar zetten

Slaapkamerkast in elkaar zetten

Hondenluik plaatsen

Hondenluik plaatsen in overleg - een bestaand kapot hondenluik vervangen door een Tomsgates hondenluik waarbij het gat in de deur (massief hout) vergroot moet worden.

Raamdecoratie voor ramen laten opmeten

Hoeveel gaat het kosten als ik 4 ramen opgemeten wil hebben zodat ik maatwerk raamdecoratie kan bestellen? Graag binnen nu en twee weken uit te voeren.

Laminaat leggen en 4 rollen behang aanbrengen

Ik heb waterschade gehad en wil nu graag een offerte ontvangen voor het leggen van 6 m² laminaat en 10 meter plinten. Verder wil ik 4 rollen effen structuurbehang laten aanbrengen van 0.45 x 10 meter. Ik heb de offerte nodig voor mijn verzekeringsclaim. Zodra die akkoord geven laat ik de klus graag op korte termijn verzorgen.

Vitragerail ophangen

Ik wil graag rails in slaapkamer en woonkamer laten ophangen voor vitrage en de oude rail van nepovergordijnen laten verzetten. De rails moeten wel geleverd worden.

Muggengordijn plaatsen op balkons

Ik wil mijn balkon dichten tegen insecten ik heb twee balkons en als ik laat door jullie laat maken wat gaat kosten want ik ben allergische reactie tegen bijen en wespen. Het balkon is tussen de drie en vier meter breed. De andere 2.50 meter breed. Om het balkon zit een stenen muurtje met houten balken. Alles moet dicht gemaakt worden. Eerst wil ik weten wat gaat het kosten.

Bruynzeel plissé deurhordeur monteren

Ik wil graag een plissé hordeur van Bruynzeel laten monteren. De deur moet (waarschijnlijk) nog op maat gemaakt worden.

Keukenkraan en buitenverlichting vervangen

Ik wil de keukenkraan vervangen met een nieuwe kraan. Ook wil ik een buitenverlichting aan de schuurmuur laten monteren.

Jaloezieën laten bevestigen

Het gaat om 7 jaloezieën (verspreid door de woning), die gemonteerd/opgehangen dienen te worden. Ophangsysteem is aanwezig, de schroeven niet.

Lampen en plank ophangen

Er moet een plank waterpas worden ophangen en ik wil graag 2 lampen laten ophangen. Een van de twee lampen moet precies in het midden boven een tafel worden opgehangen waardoor het elektra via een gootje zal moeten worden doorgetrokken.