Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een klusbedrijf uit Overijssel te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende klusbedrijven. U komt in de provincie Overijssel heel eenvoudig en snel in contact met één klusbedrijf of meerdere klusbedrijven.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze klusbedrijven uit Overijssel u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw klusbedrijf!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klussenbedrijven, klusjesmannen, klusjesbedrijven, klussers en klusbedrijven in Overijssel.

448 klanten uit Overijssel bevelen een bij Casius in Overijssel aangesloten klusjesman, klusser, klussenbedrijf, klusjesbedrijf of klusbedrijf aan met een gemiddelde score van 8,2/10.

Voor een klusbedrijf, goed èn betaalbaar, uit Overijssel bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een klusbedrijf in Almelo, Borne, Dalfsen, Deventer, Enschede, Haaksbergen, Hardenberg, Hengelo, Kampen, Nijverdal, Oldenzaal, Raalte, Rijssen, Steenwijk, Zwolle uit Overijssel kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij klusbedrijven voor: dakopbouw, renovatie badkamer en toiletruimte, inclusief isoleren, aluminium serre plaatsen, plavuizen leggen en buitenkant lift schilderen in appartementencomplex, zolder verbouwing: plaatsen inloopdouche, leiding- en elektra aanpassen en wanden plaatsen, badkamer betegelen, stucen, elektra klus, tuinaanleg, badkamer indeling wijzigen, tegelen, nieuw sanitair en buitendeur plaatsen, fietsenhok bouwen, fruitboom verwijderen en bestraten, damwand plaatsen voor een kelder, complete badkamerrenovatie: inloopdouche, wastafel, badkamermeubel, toilet en betonstuc, lekkend raam en vensterbank vervangen, en een beschimmeld muurtje behandelen of vervangen, woonkamer / Keuken renoveren, ontwerpen en (deels) herinrichten van ruime tuin, verlaagd plafond zolder realiseren en lamp monteren, stucwerk, deuropening dichten, elektrische vloerverwarming en pvc leggen, draagbalk plaatsen, vloer betegelen, stucwerk en plafond vernieuwen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke klusbedrijf uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een klusjesman, klusser, klussenbedrijf, klusjesbedrijf of klusbedrijf voor klussen in de provincie Overijssel staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een klusjesman in Overijssel:

maandag 24 februari 2020

Reparatie spackmuur

Bij het vervoeren van een bed hebben wij schade veroorzaakt aan de muur in de gang. Een stuk uit de hoek is er uit. Afmetingen aangrenzende muren. Links: hoogte 260 cm en breedte 105 cm. Recht: Hoogte 260 cm en breedte 135 cm met een deur. Wij hebben geprobeerd om zelf gat te dichten, maar ziet er niet mooi uit. Betreft een spackmuur.
maandag 24 februari 2020

Stortdouche badkamer

De stort douche is niet meer warm te krijgen, blijft ijskoud. wel warm op andere aftap punten. Ik wil dit hersteld krijgen.
zondag 23 februari 2020

Repareren van inbouwspotjes

Wij hebben inbouwspotjes in de keuken welke gisteren ineens uitvielen. We hebben al meerdere dingen geprobeerd, maar krijgen ze niet meer aan. We zoeken iemand die naar de draden en spotjes kan kijken en dit kan herstellen.
woensdag 19 februari 2020

Nieuw afvoerputje badkamer

Ik heb lekkage vanuit de badkamer, er is ooit een nieuwe vloer in de badkamer gelegd, maar het putje is nooit goed opnieuw aangesloten. De nieuwe tegelvloer moet eruit en dan moet er opnieuw eerst een goed sluitend afvoerputje komen. Er zit een tegelvloer over een tegelvloer heen, toen de tweede vloer was gelegd is het putje weer op de oude plek geinstalleerd, dit lijkt nu te lekken. De tegelvloer is 90 x 90.
maandag 17 februari 2020

Klussen in badkamer

De antikit in de afvoer van ons badkamer is waarschijnlijk losgekomen, waardoor het water door ons woonkamer heen lekt. Deze moet gemaakt worden. Daarnaast is de waterkering van de douchecabine beschimmeld en oud geworden deze moet ook vervangen worden. Graag zoek ik een vakman die dit probleem kan lokaliseren en oplossen.
donderdag 13 februari 2020

Totaal renovatie aan een badkamer

Ik zoek een badkamerspecialist die mijn badkamer in zijn geheel kan renoveren. Het gaat om sloopwerk, nieuwe leidingen, stucwerk, monteren badkamermeubels, designradiator, vloerverwarming en een plafond met spotjes. De badkamer is 190 bij 180 cm groot. De badkamer bevindt zich op de eerste verdieping.
woensdag 12 februari 2020

Designradiator badkamer

Ik wil oude radiator in badkamer vervangen door een designradiator op een andere plaats. Dus ook leidingwerk moet verlegd worden. Ongeveer 2 meter verlegd, om een bad heen of er onderdoor.
woensdag 12 februari 2020

Plak pvc leggen

Ik wil de woonkamer en keuken en hal kast laten leggen heb al plak pvc besteld het moet alleen goed en vakkundig gelegd worden heb het materiaal al besteld bij de praxis. Er is op dit moment een geëgaliseerde vloer, het gaat om ongeveer 40m2.
dinsdag 11 februari 2020

Toilet installeren, fonteintje en betegelen

Het toilet moet opnieuw betegeld worden, zowel vloer als wanden. Er moet een nieuw toilet geplaatst worden en een nieuw fonteintje. Het te betegelen oppervlakte is ongeveer ik denk in totaal 9m2. Voor het fontein en toilet hoeven geen leidingen worden verlegd.
maandag 10 februari 2020

Woning stucen

Nieuwbouwwoning. Opgeleverd april 2020. Sturen beneden en eerste verdieping. Woonkamer, hal, drie slaapkamers en overloop. Muren worden behandelaar afgeleverd. Hoogte 2.60 meter. Totaal oppervlakte muren is 133 m² exclusief kleine hal en overloop. WC en badkamer zijn al gedaan. Wil graag offerte voor glad stucwerk en spackspuitwerk. Geen kleur. Gewoon wit. Bij voorkeur dat er niet ook nog een keer geverfd moet worden. Starten direct na opleverdatum ivm vloer en verhuizing.
woensdag 29 januari 2020

Rol- en vouwgordijnen ophangen

Ik heb voor in de keuken een rolgordijn en voor in de woonkamer voor de ramen en de deur vouwgordijnen besteld. Graag heb ik hulp bij het ophangen daarvan. Ik kan ze 6 februari ophalen en zou ze graag zo snel mogelijk opgehangen hebben. Graag bellen voor een prijsopgave en afspraak indien akkoord.
woensdag 22 januari 2020

Raamfolie plakken

Ik wil raamfolie laten aanbrengen op 3 ramen in mijn serre. Het kleinste raam is ongeveer: 1,06 x 46 cm. Het grootste raam is ongeveer: 1,06 x 90 cm. Het raam loopt schuin. Het middelste raam is 1,20 meter breed. Totale breedte is ongeveer 3,34 meter. Het liefst wil ik gedecoreerde folie, iets als glas in lood.
zaterdag 11 januari 2020

Datakabel trekken door muur

Datakabel doortrekken door muur van ongeveer 20 m lang. Het moet van de woonkamer naar de slaapkamer getrokken worden. De kabels aangesloten aan de connector moeten er aan 1 kant blijven, andere kant doortrekken door muur. De telefoonkabel zit er momenteel aan, die moet eruit, maar hiermee kan het doorgetrokken worden naar de slaapkamer. In de slaapkamer moet de andere connector op pc, internet etc. Ik vraag mij af wat hiervan de prijs is en hoe deze wordt berekend. Graag wil ik weten wat de prijs is voor het kabel en de connector en van het doortrekken.
donderdag 9 januari 2020

Electrisch zonnescherm

Plaatsen met chemische verankering, 1 zonnescherm tbv tuin achtergevel. Hij is ongeveer 4 meter lang. Daarnaast wil ik laten af- en wegwerken elektra.
maandag 6 januari 2020

Muren isoleren

De slaapkamer (enkelsteens) moet geïsoleerd worden. Bestaande isolatie moet geplaatst/vervangen worden, met voorzet gipsplaat. Zowel thermisch als tegen geluid. Daarna herstel plafond/vloer indien noodzakelijk. Buitenmuren aan de binnenkant isoleren, gaat ongeveer om 20 m2.
vrijdag 27 december 2019

Monteren van een sleutelkast

Ik wil graag een MasterLock sleutelkluis laten monteren bij me voor deur. Graag zou ik willen weten of dit mogelijk is en hoeveel het zou kosten.
dinsdag 26 november 2019

Installatie pelletkachel

Ik wil graag nog dit jaar een dichte pelletkachel laten installeren met subsidie. We willen graag de afvoer door een plat dak. Alle materialen hiervoor zoals de buizen, hittebestendige plaat etc. kunnen worden opgenomen in de offerte.
vrijdag 15 november 2019

Gat boren in vloer naar kruipruimte

Ik wil graag voor de luchttoevoer van de kachel een gat boren door de vloer naar de kruipruimte, ongeveer 80 mm rond.
woensdag 13 november 2019

Isoleren binnenkant dak en 6 boarddeuren plaatsen

1)Het schuine dak (15 m2) op slaapkamer moet aan de binnenkant met steenwol/folie worden geïsoleerd, Rachels, steenwol, gipsplaten aanbrengen, materialen in overleg en niet aanwezig. 2)6 cando boarddeuren plaatsen en deurbeslag plaatsen. (alles is reeds aanwezig) oude deuren verwijderen/meenemen
maandag 28 oktober 2019

schuurdeur vervangen

Mijn schuurdeur is aangetast door vocht waardoor er sprake is van houtrot. Deze deur wil ik graag laten vervangen. Het is de bedoeling dat er gewoon een standaard type soort in dezelfde stijl als op de foto terug komt, dat deze uitgeleind wordt gemonteerd door de vakman. Daarnaast wil ik het huidige slot uit de rotte deur terug zien komen in het slot van de nieuwe deur.
donderdag 24 oktober 2019

Tapijt laten leggen

Ik wil graag tapijt laten leggen door jullie, het gaat om 1 slaapkamer van ongeveer 300 x 400 cm. Het gaat puur om het leggen, ik moet zelf nog even kijken voor tapijt.
dinsdag 22 oktober 2019

Lamellen overkapping realiseren

Graag willen wij een lamellen overkapping van aluminium met een dak met openklapbare lamellen. De afmeting zou zijn: 3.00 m bij 3.50 m (of 4 meter). Hoogte 2.20 m of 2.30 m. Graag met mogelijkheden tot screens en glazen wanden (het laatste eventueel door extern bedrijf en later). Liefst ook een geïntegreerde heather. De tuin ligt momenteel volledig op de kop. Er moeten eerst tegels geplaatst worden en een schutting voordat de overkapping geplaatst wordt. De overkapping komt aan de achterkant van de tuin.
maandag 21 oktober 2019

Hangtoilet en reservoir plaatsen

Er moet een reservoir en hangtoilet gemonteerd worden. Het gaat enkel om de montage van het reservoir en het toilet, de rest regelen wij zelf allemaal. Het materiaal schaffen wij ook zelf aan.
zaterdag 19 oktober 2019

Stacaravan laten slopen

Geachte dames en heren ! Wij hebbem een camper (mobilhome) in Zwartsluis. Wij willen op het eind van dit jaar de standplaats verlaten. Wij moeten de mobilhome etc. verwijderen. De mobilhome is een oude Muller (ca. 8 x 3 m, aluminium), die gerepareerd worden moet maar dan weer benutt worden kan. Op de plaats is noch een schuurtje, een voortent en 4 visuele bescherming hekken. Op de grond liggen betonplaten (tegels 0,5x0,5m), die ook verwijdert worden moeten. Kunt U me een offerte maken ? Norbert Hoffmann
woensdag 16 oktober 2019

Thermostaat vervangen

Kamerthermostaat vervangen, deze doet het niet meer. Ik kan de verwarming nog wel met de radiatoren aan en uit krijgen maar niet meer met de thermostaat, graag een installateur en advies welke ik moet aanschaffen.

Partners

Partners van Casius