Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een klusbedrijf uit Overijssel te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende klusbedrijven. U komt in de provincie Overijssel heel eenvoudig en snel in contact met één klusbedrijf of meerdere klusbedrijven.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze klusbedrijven uit Overijssel u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw klusbedrijf!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klussenbedrijven, klusjesmannen, klusjesbedrijven, klussers en klusbedrijven in Overijssel.

406 klanten uit Overijssel bevelen een bij Casius in Overijssel aangesloten klusjesman, klusser, klussenbedrijf, klusjesbedrijf of klusbedrijf aan met een gemiddelde score van 8,1/10.

Voor een klusbedrijf, goed èn betaalbaar, uit Overijssel bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een klusbedrijf in Almelo, Borne, Dalfsen, Deventer, Enschede, Haaksbergen, Hardenberg, Hengelo, Kampen, Nijverdal, Oldenzaal, Raalte, Rijssen, Steenwijk, Zwolle uit Overijssel kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij klusbedrijven voor: dakopbouw garage, aanbouw woning realiseren, renovatie badkamer, aanbouw aan de achterzijde van een woning realiseren, dakreparatie/renovatie in verband met lekkage, geluidsdicht isoleren van de vloer boven een horecagelegenheid, dakreparatie, hal en badkamer renovatie, complete badkamerrenovatie, complete badkamerrenovatie, laminaat leggen, apply Isolation to stop contact and audio noises, badkamer montage, boren en plaatsen ventilatieroosters, aanleggen 150 m2 vloerverwarming en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke klusbedrijf uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een klusjesman, klusser, klussenbedrijf, klusjesbedrijf of klusbedrijf voor klussen in de provincie Overijssel staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een klusjesman in Overijssel:

woensdag 17 oktober 2018

2 storemac basic zelfbouwkasten plaatsen

Ik zou graag op zolder aan 2 kanten een bergruimte hebben. Wat zijn hiervan de kosten als ik dit laat doen? Het zijn schuine wanden. Het gaat om de storemac basic zelfbouwkasten.
maandag 15 oktober 2018

Klussen in huis

Wij zoeken een goede en nette klusjesman voor de volgende dingen: Het plaatsen van onze nieuwe douchecabine, het ophangen van 2 luxaflex en het plaatsen van de buis voor de afzuigkap. Het gaat hierbij om een harde buis of buizen en niet om een aluminiumkoker.
maandag 15 oktober 2018

Glas in deur stacaravan vervangen

Sta caravan gekocht met vervoer is glas uit deur geknapt wat kost een vervang hiervan.? De deur is ongeveer 90 x 1.80 cm (zie foto).
vrijdag 12 oktober 2018

Buitendeur vervangen

Ik zoek een deurenspecialist die de voordeur van mijn woning kan vervangen door een CanDo deur (ML 618).
maandag 8 oktober 2018

Kattenluik plaatsen in deur

Ik zoek een partij die in mijn deur een kattenluik kan plaatsen. Het luikje moet in het hout komen.
maandag 8 oktober 2018

Waterbron laten slaan

Ik wil graag een waterbron laten slaan. Deze moet 12 meter diep. Het is voor tuin beregening en vijvervulling. De pomp is al aanwezig.
woensdag 3 oktober 2018

Lampen en plakplinten installeren

Er dient op korte termijn 6 plafonnières en 4 hanglampen te worden gemonteerd. De lichtpunten zijn al op de juiste plek aanwezig. Verder moet er in de slaapkamer, woonkamer en eetkamer plakplinten gemonteerd worden. Dit zal gaan om ongeveer 25 meter.
maandag 1 oktober 2018

Plaatsen van een geïsoleerd verlaagd plafond

Ik zoek een isolatie-/plafondspecialist die een verlaagd plafond kan realiseren. Dit verlaagde plafond moet met glaswol worden voorzien. Het gaat om 75 m2. Het verlaagde plafond moet van gipsplaten worden voorzien.
maandag 24 september 2018

Het isoleren van een betonnen wand

Ik zoek een isolatiespecialist die in een woning twee wanden van 12,1 meter breed en 2,57 hoog kan isoleren. Dit moet vanuit de woning gebeuren.
vrijdag 14 september 2018

Schuifdeuren met spiegels monteren

Ik zoek een deurenspecialist die in mijn woning twee schuifdeuren kan plaatsen met spiegelglas inclusief rails et cetera. Het gaat om het afschermen van een trapgat. De deuren moeten in totaal ongeveer 200 cm breed worden.
vrijdag 14 september 2018

Lak op gebinten verwijderen

Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: Het gaat om de gebinten in een woonboerderij. Deze zijn bewerkt met een lak/olie wat we er af willen hebben. De klus moet in de eerste week van december 2018 uitgevoerd worden aan het begin van de verbouwing voordat de de vloer eruit gaat. De boerderij staat in Laren (Gld). In welke stijl heb je interesse? landelijk. Afmetingen weet ik niet precies.
dinsdag 28 augustus 2018

Verf verwijderen van garagedeur

Onze garagedeur, metaal verzinkt, begint af te bladderen. Wij willen deze zelf opnieuw in de verf zetten. Daarvoor dient de bestaande verflaag compleet verwijderd te worden zodat de deur en de lijst weer helemaal kaal is.
vrijdag 17 augustus 2018

Douchestoeltje monteren

Mijn douche stoeltje moet vastgemaakt worden aan de muur in de badkamer. Dit moet door schroefjes gedaan worden.
woensdag 15 augustus 2018

Schutting monteren

Het plaatsen van een schutting voor een bestaand metalen hek (strak er tegenaan). Over de lengte van ongeveer 5. 40 meter 3 schutting delen van 1. 80 (4 palen) plaatsen in de grond. Op de bijgevoegde foto is het hek / de locatie te zien waar de schutting geplaatst zal moeten worden. Het klimop wat tegen het hek aan groeit is voor de montage verwijderd.
woensdag 15 augustus 2018

Deurkrukken en keukenkraan monteren

Ik zoek iemand die voor mij in 8 binnendeuren deurkrukken herstelt en/of vervangt en monteert. Verder zoek ik iemand die mijn keukenkraan kan vervangen. Als ik weet wat ik nodig heb, zorg ik voor de materialen. Voor nu volstaat een globale prijsindicatie. Gedetailleerde offerte ontvang ik graag daarna. Start werkzaamheden mag ook eerder dan over 2 maanden.
maandag 13 augustus 2018

Appartement opknappen

Appartement van 76 m2. Het appartement is helemaal leeg: - Verf voor op de muur. Latex plus benodigdheden. Kwasten et cetera - 3x rails voor gordijnen (4 meter, per stuk) - 3x gordijnen (260 cm breed - 190 cm hoog) - Vloer - Zeil - Plafonnières (7x) - Schroeven en pluggen et cetera Het gaat om een offerte voor een stichting zodat er een gift vanuit hen komen.
vrijdag 10 augustus 2018

Vijf rolgordijnen ophangen

Monteren van 5 rolgordijnen op het kozijn
zaterdag 4 augustus 2018

Gordijnrails vervangen en tv aan muur bevestigen

- Boven in 2 slaapkamers moeten 4 gordijnrails weggehaald worden (zijn te kort) en 4 gordijnrails bevestigd worden. - Beneden moet een televisie bevestigd worden aan de muur. Rails + tv + tv-muurbeugel worden al gekocht
maandag 30 juli 2018

Reparatie staalkabel valscherm

Wat kost het mij om een valscherm buiten waarvan de staalkabel is geknapt te repareren moet wel met behulp van een gevelbak die is op onze flat aanwezig
maandag 30 juli 2018

Armen en doek van elektrisch zonnescherm vervangen

Wegens hagelschade beide armen gebroken en vervolgens het doek doorboord door de armen. Vervangen van beide armen en het doek dus. Motor werkt prima. 5,20m breed + 2,50m uitval.
vrijdag 27 juli 2018

Horren monteren in houten kozijnen

Graag zou ik 1 plissé hordeur laten monteren op de begane grond (150 cm breed tot 240cm hoogte), 4 dakraamhorren (variërend van 63, 103, 133 en 138 cm breed tot 150 cm hoogte) en 7 raamhorren (83 cm breed tot 150 cm hoogte). Dit zijn de maten op de verpakking, uiteraard binnen deze marges op maat te maken. Alle horren heb ik reeds in huis. (aangekocht bij Gamma). Er hoeven geen bestaande horren verwijderd te worden.
maandag 23 juli 2018

Rolhor van Bruynzeel monteren

Het is niet gelukt on de rolhor te monteren. Het betreft een hor van circa 210 x 90 cm. Wellicht dat deze ook nog op maat gemaakt moet worden. Vanaf 16 augustus ben ik terug van vakantie, dan zo snel mogelijk uitvoeren.
zondag 22 juli 2018

Klemmen van deur verhelpen en slot inbouwen

Mijn deur klemt een beetje zie onderstaande foto kan jij dit oplossen? Ik wil ook een klavierslot laten monteren de bijbehorende spullen koop ik zelf ook wil ik weten,wat het kost
donderdag 19 juli 2018

Plisséhordeur plaatsen in de tuinschuifdeur

Graag zou ik een al gekochte plissé hordeur (Bruynzeel) laten plaatsen in de schuifdeur. Afmetingen: ongeveer 1 meter bij 2 meter. Deze moet aan de buitenkans binnen het kozijn geplaatst worden, graag zo snel mogelijk.
dinsdag 17 juli 2018

Screen aan veranda bevestigen

Dit is bedoeld als screen voor een veranda om deze aan 1 kant wind dicht te maken. De lengte is ongeveer 350 cm bij een uitrol van ongeveer 220 cm.

Partners

Partners van Casius