Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een klusbedrijf uit Overijssel te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende klusbedrijven. U komt in de provincie Overijssel heel eenvoudig en snel in contact met één klusbedrijf of meerdere klusbedrijven.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze klusbedrijven uit Overijssel u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw klusbedrijf!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klussenbedrijven, klusjesmannen, klusjesbedrijven, klussers en klusbedrijven in Overijssel.

409 klanten uit Overijssel bevelen een bij Casius in Overijssel aangesloten klusjesman, klusser, klussenbedrijf, klusjesbedrijf of klusbedrijf aan met een gemiddelde score van 8,2/10.

Voor een klusbedrijf, goed èn betaalbaar, uit Overijssel bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een klusbedrijf in Almelo, Borne, Dalfsen, Deventer, Enschede, Haaksbergen, Hardenberg, Hengelo, Kampen, Nijverdal, Oldenzaal, Raalte, Rijssen, Steenwijk, Zwolle uit Overijssel kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij klusbedrijven voor: tuinschermen plaatsen, stalen deurafscheiding voor de woonkamer, keukenkasten wrappen, kozijn vervangen schuur en deur, plafond isoleren, toilet renovatie, vernieuwing van de badkamer, sanitair, pVC vloerdelen leggen en plafondbetimmering vervangen of schilderen, raam in houten schuur plaatsen, installatie van een houtkachel, palletkachel installeren, spanplafond schoonmaken, afdekking serre vervangen, pVC plafond realiseren en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke klusbedrijf uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een klusjesman, klusser, klussenbedrijf, klusjesbedrijf of klusbedrijf voor klussen in de provincie Overijssel staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een klusjesman in Overijssel:

dinsdag 15 januari 2019

PVC plafond realiseren

Voor een ruimte van 3 bij 3 meter zoek ik een vakman voor het maken van een pvc schroten plafond.
zondag 30 december 2018

Badmeubel met spiegelkast monteren

Badmeubel type arte met spiegelkast monteren en aansluiten op bestaande aan- en afvoerleidingen.
maandag 10 december 2018

Aansluiten Pelletkachel

Ik wil graag een pelletkachel van de Praxis laten installeren door een erkend installatiebedrijf
woensdag 5 december 2018

Vloer opschuren en oliën

Voor mijn woning in Denekamp wil ik graag dat mijn vloer van 35m2 opgeschuurd en geolied word. Ik wil graag in de eerste week van februari met de werkzaamheden beginnen. Hoeveel vierkante meter moet er geplaatst worden? Tussen 10 en 50 m²
dinsdag 27 november 2018

Installeren van een airco

Ik heb interesse in het eventueel door jullie laten installeren van een wandairco, maar wat kost dit en uit welke airco's kan ik kiezen? Of installeren jullie iedere airco die ik zelf aanschaf?
dinsdag 20 november 2018

Toilet vervangen

Ons toilet loopt door. Het is een duoblok van ongeveer 30 jaar oud. Bij inspectie bleek dat het binnenwerk van het spoelmechanisme ook beschadigd. Vraag: wat kost vervanging van het binnenwerk en/of toiletpot/spoelbak?
dinsdag 20 november 2018

Sanitair plaatsen

Wij willen graag een nieuwe wc-pot laten plaatsen en stortbak aansluiten. (Het is gewoon een voorzet toilet) En verder een afgebroken badkraan vervangen. Materialen zijn in huis. Het is dus waarschijnlijk geen grote klus, maar we hebben niet de handigheid om dat zelf uit te voeren. Wie kan dat voor ons doen.
zondag 18 november 2018

Badkamer, wc en keuken tegelen

Ik ben op zoek naar een vakman die mijn badkamer wil betegelen, totoaal 25 m2. Huidige sanitair moet van de muur af en daarna gemonteerd worden. Wc komt op 12 m2 en keukenvloer op 10m2.
zondag 18 november 2018

Cando Radiatorbekleding plaatsen

Ik wil een radiator bekleden met Cando radiatorpanelen (afm. Ca. 200cm breed x 60 cm hoog) inclusief vensterbank. Voor het benodigde Cando materiaal kan evt. zelf gezorgd worden. Bijzonderheid: radiator staat voor een kunststof kozijn waarin niet geboord kan worden. Zie bijgevoegde situatie foto.
dinsdag 13 november 2018

Douchedeuren plaatsen

Wij hebben douchedeuren bij de Praxis besteld, deze zou ik graag willen laten plaatsen. Het gaat om twee keer de: Get Wet by Sealskin 105 hoekinstap 900x900mm Die samen de douchecabine moeten gaan vormen.
maandag 12 november 2018

Inloopdouche monteren

Ik zou graag een inloopdouche monteren. De douche is ongeveer 90 cm met een dwars stuk van 30 cm.
zaterdag 10 november 2018

Houten stofdorpels plaatsen

Het demonteren van vier houten stofdorpels en het pas maken en monteren van vier nieuwe houten stofdorpels.
woensdag 7 november 2018

Verschoven dakpannen terug leggen

Een aantal dakpannen zijn aan de rand verschoven en moeten weer terug gelegd worden.
woensdag 7 november 2018

Toilet vervangen

Gehele vernieuwing toilet. Tegels vernieuwen, inbouwtoilet plaatsen, fonteinplaatsen, verlichting aanpassen.
dinsdag 6 november 2018

Inbouwkast op maat laten maken

Zojuist zie ik op jullie website dat jullie ook inbouwkasten maken. Nu wordt 15 november wordt ons huis opgeleverd en willen wij op twee slaapkamers een kastenwand plaatsen. Dit over de gehele breedte en hoogte van de slaapkamers. We zijn op zoek naar iemand die dit kan plaatsen. De kastenwand dient te bestaan uit zowel hang- als leg gedeeltes en twee schuifdeuren (mogen ook openslaande deuren zijn). De afmetingen zijn 3,20 X 0,60 x 2,70. Betreft (zie bijlage) slaapkamer 1 en 2 net achter de deur. Nu is mijn vraag, doen jullie dit en wat zouden de kosten (ongeveer) zijn voor een dergelijk project?
maandag 5 november 2018

Klus badkamer

Ik wil een douchecabine en douchebak laten plaatsen. Deze artikelen hebben wij bij de Gamma aangeschaft. Het gaat om een kwart ronde bak en cabine 90 x 90 cm. Wij demonteren de oude cabine en bak zelf. Alle materialen zijn aanwezig.
maandag 5 november 2018

Lekkende keukenkraan verhelpen

Lekkende keukenkraan van nog geen jaar oud. ArtikelKK A-VIVE BRAZOS. Er zit nog 2 jaar garantie op.
zondag 4 november 2018

Plaatsen van een douchedeur

In de badkamer moet een maatwerk douchedeur geplaatst worden. Deze moet ook opgemeten worden. Ik zou hiervan een offerte willen voor het aanpassen van de douchedeur.
donderdag 1 november 2018

Inmeten en vervangen van 3 dakramen

Ik wil 3 dakramen vervangen (ongeveer 40 jaar oud). Graag zou ik deze willen laten inmeten omdat ik niet weet welke dakramen er besteld moet worden. Na de bestelling zou ik deze ook graag willen laten vervangen. De afmetingen zijn 108 bij 112 cm. Het gaat om een schuin dak.
maandag 29 oktober 2018

Klussen in en om het huis

Ik wil een aantal klussen in en om het huis laten uitvoeren: - lamp voor en achter buiten ophangen - lamp in de slaapkamer ophangen - plankje in de wc ophangen - haak aan de schutting - houder vlaggenstok aan de muur bevestigen.
maandag 29 oktober 2018

Pelletkachel aansluiten

Ik wil een pelletkachel aansluiten. Er is een rookkanaal aanwezig. Wij kopen zelf ook de hittebestendige plaat. De houtkachel die erin zit moet wel verwijderd worden. Er moet wel een andere flexibele pijpleiding in.
zondag 28 oktober 2018

Behangen van de woonkamer

Ik wil graag de woonkamer laten behangen met vliesbehang. Deze kamer is 32 m2. Ik heb zelf berekend dat in principe 7 rollen a 10 meter dan genoeg is, 8 rollen dus al gekocht vandaag bij de Gamma. Aangezien wij nog nooit behangen hebben zoeken wij er een behanger voor.
vrijdag 26 oktober 2018

Kattenluik in dubbel glas

Wij willen graag een kattenluik in dubbel glas laten zetten. Het is een groot raam naast een schuifpui. Willen graag weten of het mogelijk is in een bestaand raam en wat de kosten zijn.
donderdag 25 oktober 2018

Totaalsloop van vogelhok met voliere

SPOED: graag zo snel mogelijk een offerte voor totaalsloop van een vogelhok van circa 15 m2 (gedeeltelijke fundering, ondiep) en volière van circa 15 m2 in achtertuin bij woonhuis. Het hok bestaat voornamelijk uit hout, de volière uit een houten raamwerk met gaas. Hoogte circa 2 tot 2,3 meter. De tuin is bereikbaar voor materieel.
dinsdag 23 oktober 2018

Zonnescherm verwijderen en afvoeren

Op de begane grond hebben wij een zonnescherm van ongeveer 2.50 meter breed. Deze dient te worden verwijderd en afgevoerd. Het zonnescherm is ongeveer 1 meter uit.

Partners

Partners van Casius