Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een klusbedrijf uit Overijssel te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende klusbedrijven. U komt in de provincie Overijssel heel eenvoudig en snel in contact met één klusbedrijf of meerdere klusbedrijven.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze klusbedrijven uit Overijssel u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw klusbedrijf!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klussenbedrijven, klusjesmannen, klusjesbedrijven, klussers en klusbedrijven in Overijssel.

459 klanten uit Overijssel bevelen een bij Casius in Overijssel aangesloten klusjesman, klusser, klussenbedrijf, klusjesbedrijf of klusbedrijf aan met een gemiddelde score van 8,2/10.

Voor een klusbedrijf, goed èn betaalbaar, uit Overijssel bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een klusbedrijf in Almelo, Borne, Dalfsen, Deventer, Enschede, Haaksbergen, Hardenberg, Hengelo, Kampen, Nijverdal, Oldenzaal, Raalte, Rijssen, Steenwijk, Zwolle uit Overijssel kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij klusbedrijven voor: serre aanbouwen, paardenzwembad aanleggen., vervangen glazen serre dak, toilet aanlegen eerste verdieping, werkkamer laminaat leggen, stucwerk, keuken ingang 7 cm verplaatsen, dragende muur, badkamer renovatie, trap relateerde klussen uitvoeren, maken van een trap, behangen behangklare muur, dakraam plaatsen, laminaat vloer leggen behangen en schilderen, boeidelen en dakgootrand vervangen, composiet vlonders op het balkon aanleggen, renovatie douche en plaatsen inductiekookplaat, palen en schuttingdelen plaatsen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke klusbedrijf uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een klusjesman, klusser, klussenbedrijf, klusjesbedrijf of klusbedrijf voor klussen in de provincie Overijssel staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een klusjesman in Overijssel:

woensdag 3 juni 2020

Lood vervangen onder kozijn openslaande deuren

Ik zoek een timmerman/klusser die het lood kan vervangen onder kozijn/drempel openslaande deuren. Hier komt een nieuw terras maar voordat dat gebeurd moet eerst het lood vervangen worden. Dat gebeurd half juni. we wisten dit niet eerder vandaar nu pas gemeld!!
woensdag 27 mei 2020

Oprolbaar windschem opnieuw plaatsen

Het gaat om een oprolbaar windscherm die wordt aangehecht aan een voetstuk op een tegel. Bij de plaatsing lijkt dit te ver weg te zijn geplaast. Ik had niet meer de kracht om het scherm ver genoeg uit te trekken. De voetsteun is geplaatst op een grindtegel. De voet zal dus er moeten worden geschroefd, en opnieuw op de grond worden geplaatst. Wel vakkundig graag, het moet nog wel de juiste spanning behouden.
maandag 25 mei 2020

Dragende muur slopen H BALK plaatsen

De keuken wordt verlengd achter erf. Dragende muur gevel moet H BALK geplaatst worden. Ook in de overgang keuken woonkamer. Eventueel metselwerk in overleg.
maandag 25 mei 2020

Laminaat vloer verwijderen en opnieuw leggen

Door waterschade dient mijn vloer in de woonkamer eerst verwijderd te worden en hierna moet hier een nieuwe vloer worden gelegd. Uiteraard is hierbij het afvoeren van de oude vloer ook nodig. Het gaat om een ruimte van in totaal 40 m2. Hierbij moet ook 40 m2 ondervloer gelegd worden en er moet 40 strekkende meter plakplint aangebracht worden. Het gaat hier om kliklaminaat. Graag zou ik een aantal offertes ontvangen om te kunnen overleggen met de verzekering of dit geaccepteerd en dus vergoed wordt.
zaterdag 23 mei 2020

Het vervangen van een geiser

Ik zoek een specialist voor de vervanging van een Bosch huurgeiser door een nieuwe (gesloten) aardgas geiser die gekocht wordt. Een 50 liter boiler zou moeten volstaan.
zaterdag 23 mei 2020

Gaas vervangen in hamstra rol hor

Ik wil het gaas laten vervangen van 4 hamstra rol horren. Cassette is 88 cm breed, geleiders zijn 122 cm hoog gemeten van onderkant cassette. Geen rekening gehouden met gaas in de cassette oid. Voor duidelijkheid kan ik foto's sturen (kan ze niet invoegen). Graag zo spoedig mogelijk vervangen voor een betaalbare prijs!
vrijdag 15 mei 2020

Qlima click airco installatie

Heb een qlima airco aangeschaft en deze moet geïnstalleerd worden.
donderdag 14 mei 2020

Solar lamellen voor zwembad

Het zwembad is 8 x 4 meter. Ik wil graag polycarbonaat solarlamellen laten plaatsen.
dinsdag 12 mei 2020

Montage schaduwdoek

Het gaat om het bevestigen van een schaduwdoek 3x aan de muur en 1x paal.
woensdag 6 mei 2020

Vrijblijvende offerte zonnescherm en rolluiken

Graag ontvang ik een vrijblijvende offerte betreffende een zonnescherm en rolluiken.  Wij hebben aan het huis een oud zonnescherm hangen.(van de vorige bewoner) Het binnenwerk van dit zonnescherm draait door. Tevens is het doek van het zonnescherm aan vervanging toe. De afmetingen van het zonnescherm zijn lengte 5,5 meter en breedte doek 3 meter.  Doen jullie ook reparaties aan bestaande zonneschermen?  Hoeveel kost deze reparatie?  Hoeveel kost het om het totale zonnescherm te vervangen zonder motor? Hoeveel kost het om het totale zonnescherm te vervangen met motor? Tevens zou ik graag een offerte ontvangen voor het plaatsen van rolluiken.  De betreffen twee rolluiken, voor twee aangrenzende slaapkamers op de eerste verdieping.  De totale lengte van de twee aangrenzende slaapkamers is 3,86 meter. De hoogte betreft 1,70 meter.  De rolluiken willen wij in de kleur wit.  Hoeveel kosten de twee rolluiken zonder motor?  Hoeveel kosten de twee rolluiken met motor?  Heeft u nog aanvullende informatie nodig, mailt u gerust. 
zaterdag 2 mei 2020

Trapbekleding

Plan is om een dichte trap en open trap te laten bekleden met laminaat. Het gaat om een nieuwbouwwoning. Het gaat om circa 2x 14 treden.
woensdag 29 april 2020

Traprenovatie

Wij willen graag een trap bekleden met cando Laminaater. Het is een trap metn 8 rechte en 5 gedraaide treden. Wij zorgen dat de trap glad geschuurd is zodat u meteen kan beginnen.
dinsdag 28 april 2020

Traprenovatie

Wij willen cando laminaat op de trap wij hebben 13 treden waarvan 8 rechte en 5 met een bocht
dinsdag 28 april 2020

Een schuifpui binnen plaatsen

Graag zouden we een offerte willen ontvangen van stalen schuifdeuren. Dit zijn de afmetingen: 2,70 meter breed en 2.65 meter hoog. (een grote schuifdeur met een enkel paneel en 3 ruiten erin.). Jammer dat ik geen bijlage / foto kan toevoegen. We willen de wand tussen de woonkamer en de keuken plaatsen.
maandag 27 april 2020

Regentonnen (2x) aansluiten

Ik heb bij de Praxis 2 regentonnen, 2x een verhoging en de bijbehorende aansluiting gekocht. De kennis die het zou aansluiten, gaat verhuizen en heeft geen tijd (meer). Ik zoek iemand om ze aan te sluiten op 2 verschillende regen pijpen.
donderdag 16 april 2020

Airco installeren Qlima split unit airco SC5232 3,2kW

Ik ben opzoek naar iemand die de Qlima split unit airco SC5232 3,2kW kan installeren. Het is bedoeld voor doe-het-zelver maar wij zijn niet zo handig. Er moet nog een gat in de gevel gemaakt worden en leidingen moeten doorgetrokken worden. Het komt in de slaapkamer op de 1e verdieping. Buitenunit kan aan de gevel of op het dak van de garage.
woensdag 15 april 2020

Vervangen plafond slaapkamer

Door lekkage is plafond van de slaapkamer aangetast en moet vervangen worden door een (gipsplaten)plafond omdat één of twee platen wat krom getrokken zijn. Afmeting plafond is ± 355 * 351 cm. Bijgevoegd zijn foto's van de schade aan plafond
donderdag 9 april 2020

Plaatsen van horren

ik wil graag horren laten plaatsen. Een vanuit de woonkamer naar het balkon en twee voor smalle ramen ik woonkamer en slaapkamer.
woensdag 8 april 2020

Recht zetten van een schutting

Ik zoek iemand die mijn schuttingdelen weer recht kan zetten, ik heb geprobeerd een aantal foto's te maken die de situatie goed in kaart brengen. Bij een aantal panelen zit beneden een kier, omdat bijvoorbeeld de betonbalk onder is weg gezakt en bij andere zitten aan de zijkanten een kier, deze panelen staan niet meer goed tussen de betonpalen. In totaal gaat het om circa 10-11 panelen, maar volgens mij hoeft er niet aan elke wat te gebeuren. Ik kan het ook zelf doen maar ik ben benieuwd of het loont om het uit te besteden.
donderdag 2 april 2020

Overkapping schoonmaken

Ik wil graag onze overkapping van de veranda laten schoonmaken. Het gaat om een polycarbonaat dak van 5 x 3,5. Woonplaats Zwolle.
vrijdag 27 maart 2020

Schutting plaatsen

Oude schutting eruit halen. 3 a 4 schuttingdelen van 180 bij 180 plus 3 a 4 palen plaatsen.
woensdag 25 maart 2020

Dak, terras en balkon isoleren, dakleer vervangen, en schoorsteen verwijderen

Ik zou graag mijn plat dak, terras en balkon willen laten isoleren en nieuwe dakleer er op laten zetten. Totaal is het ongeveer 48 m2. Ik heb op dit moment ook een schoorsteen van een kachel er in zitten die zou ik er graag ook uit willen hebben. De buis loopt door naar de slaapkamer. Betreft woning met 3 etages.
maandag 23 maart 2020

behangen beneden en bovenverdieping

Voor onze nieuwbouw woning die 4e kwartaal 2020 opgeleverd wordt willen wij offertes/informatie omtrent het behangen van de beneden en bovenverdiepin. Zie de bijlage voor alle afmetingen.
maandag 23 maart 2020

Keuken tegels zetten

Ik wil in de keuken metro tegels zetten. Het gaat om twee wanden (165x210 en 50x300). Graag wil ik weten wat dit gaat kosten.
zaterdag 7 maart 2020

Douche cabine installeren

We willen graag dat er een nieuwe douchecabine 90x 90word geïnstalleerd. Bestaande uit 2 panelen. De douchebak ligt er al in.

Partners

Partners van Casius