Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een klusbedrijf uit Overijssel te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende klusbedrijven. U komt in de provincie Overijssel heel eenvoudig en snel in contact met één klusbedrijf of meerdere klusbedrijven.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze klusbedrijven uit Overijssel u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw klusbedrijf!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klussenbedrijven, klusjesmannen, klusjesbedrijven, klussers en klusbedrijven in Overijssel.

409 klanten uit Overijssel bevelen een bij Casius in Overijssel aangesloten klusjesman, klusser, klussenbedrijf, klusjesbedrijf of klusbedrijf aan met een gemiddelde score van 8,2/10.

Voor een klusbedrijf, goed èn betaalbaar, uit Overijssel bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een klusbedrijf in Almelo, Borne, Dalfsen, Deventer, Enschede, Haaksbergen, Hardenberg, Hengelo, Kampen, Nijverdal, Oldenzaal, Raalte, Rijssen, Steenwijk, Zwolle uit Overijssel kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij klusbedrijven voor: serre bouwen, parkeerkelder met hellingbaan verbouwen, 12 trappenhuizen renoveren in vve complex, frans balkon en (draaikiep)ramen realiseren, nieuw plafond plaatsen, klussen in huis, lampen plaatsen en muur bouwen in kamer + schilderen + electra, bekisting maken, plafond isoleren tegen geluid, het spackspuiten van de begane grond en eerste verdieping, pergola aanbouwen met raamwerk, tuin aanleggen, overkapping plaatsen, renovation works, badkamer onderdelen plaatsten en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke klusbedrijf uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een klusjesman, klusser, klussenbedrijf, klusjesbedrijf of klusbedrijf voor klussen in de provincie Overijssel staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een klusjesman in Overijssel:

dinsdag 16 juli 2019

Wand stucen

Gladde afwerking, Saus klaar, 1 muur à 20 m2
vrijdag 12 juli 2019

Een houtkachel installeren

Ik zoek een openhaardenspecialist die een nieuwe panadora houtkachel kan installeren. De kachel moet aangesloten worden op een bestaand rookkanaal, die net geveegd en goed gekeurd is door een erkende schoorsteenveger. De kachel is reeds aanwezig.
donderdag 11 juli 2019

Radiator plaatsen

Vervangen van design radiator in de badkamer. Huidig Kermi. Nieuw: Plieger Florian
woensdag 10 juli 2019

Ophangen / monteren brandmelder

Ik wil graag een brandmelder laten ophangen en een kastje laten monteren en ophangen. De brandmelder kan in overleg geregeld worden door de vakman. Het kastje heb ik wel zelf besteld. Met een stoel is de brandmelder makkelijk op te hangen.
vrijdag 5 juli 2019

Pergola aanbouwen met raamwerk

Wij willen aan de achterzijde van onze woning (tuin op zuidoost) een pergola aanbouwen bestaande uit een raamwerk van hout, waarover wij in de zomermaanden vouw/schuif doek kunnen doen om zo meer schaduw te krijgen voor zowel het teras als de zoninval naar binnen. In welk type overkapping heb je interesse? Overkapping tegen een bestaande muur, overkapping zonder wanden In welke stijl heb je interesse? Modern In welk materiaal heb je interesse voor de constructie? Hout Welk type dak overweeg je op de overkapping? Dak met screens
woensdag 3 juli 2019

Laminaat leggen

Wij zijn opzoek naar iemand die ca 55 m2 laminaatvloer kan laten leggen op onze houten zoldervloer. laminaat (Praxis) is al aanwezig, ondervloer en plakplinten niet. Geen patroon. De vloer is klaar om te leggen.
dinsdag 25 juni 2019

Airco splitunit inbouw

De airco installeren in de woonkamer, de airco is nog niet aangeschaft.
vrijdag 21 juni 2019

Waterleiding onder stacaravan vervangen in kunststof

Wil offerte aanvragen voor volledig vervangen van waterleiding onder stacaravan
donderdag 20 juni 2019

Split airco vervangen

Bestaande split airco vervangen door een nieuwe split airco.
donderdag 20 juni 2019

Vaatwasser aansluiting

Er moet een vaatwasser aansluiting komen en en volgens mij kan dat op de bestaande afvoer.
woensdag 19 juni 2019

Slaapkamers thermisch isoleren

Het gaat om het thermisch isoleren van het plafond van drie slaapkamers, een overloop en (diep) trappen gat en een kleine douche. De totale oppervlakte van de bovenverdieping bedraagt ca 40 m2. In de slaapkamers zitten nog oude zachtboard plafonds en op de overloop en in het trappen gat zitten houten schroten op het plafond. Er zit ook nog een luik met vlizotrap in. In de douche zit een doe-het-zelf gipsplafond. Daar waar we kunnen, zullen we zelf de plafonds verwijderen. Het trappen gat redden we niet helemaal door de hoogte. Tussen twee slaapkamers zitten inbouwkasten, daar moeten we even kijken wat mogelijk is. Het huis is uit 1959. Het gaat ons erom zo goed mogelijk thermisch te isoleren. Ons idee is nu om dit met PIR te doen. We laten ons graag adviseren.
woensdag 19 juni 2019

Douche cabine plaatsen

Douchecabine hoek instap laten plaatsen.
maandag 17 juni 2019

Airco (split unit)

Ik ben op zoek naar iemand voor het plaatsen van een airco split unit. Ik heb de airco zelf al gekocht.
dinsdag 11 juni 2019

Staalconstructie ontwerp en berekening verdiepingsvloer bedrijfsruimte

Staal constructie ontwerp en berekening voor een verdiepingsvloer in een bedrijfsruimte. Binnen een bestaande ruimte van 100m2 moet een vloer worden aangebracht. Bij voorkeur met een staalplaatbetonvloer op een staalconstructie met hea of b profielen. Vrije overspanning van 6 m. Moet voldoen aan kantoorspecificatie voor brand etc.
vrijdag 7 juni 2019

Slot monteren

In de binnendeur dient een slot gemonteerd te worden.
dinsdag 28 mei 2019

Een fundering realiseren en een tuinhuis hier op plaatsen

Ik zoek een aannemer die een fundering kan maken ten behoeve van een kunststof Keter Factor 88 tuinhuis en het plaatsen van deze tuinhuis. De tuinhuis is reeds in bezit, het materiaal voor de fundering nog niet aangezien ik niet weet wat daarvoor nodig is. De fundering moet ongeveer 257 bij 255 cm zijn. Dit moet plaatsvinden in de achtertuin die bereikbaar is via de steeg.
zondag 19 mei 2019

Het intern renoveren van een gedateerde boerderij

Ik zoek een aannemer die mijn gehele boerderij (van binnen) kan renoveren. Het gaat om het strippen van de wanden en vloeren. Het vervangen van de badkamer en keuken. Daarnaast moeten er waarschijnlijk leidingen en bedrading worden aangepast. De boerderij heeft een inhoud van 585 m3.
maandag 13 mei 2019

Toiletpotten vervangen

Ik wil 2 toiletpotten vervangen, 1 beneden en 1 boven in de badkamer.Het zijn geen hangende toiletten maar hebben een afvoer in de muur(boven) en in de vloer(beneden). Er hoeven geen tegels verwijdert te worden. De toiletten hebben we nog niet aangeschaft.
donderdag 25 april 2019

Aanrechtblad opmeten, plaatsen en monteren wasbak en kraan

Opmeten en plaatsen van aanrechtblad en plaatsen wasbak en montage van de kraan. De materialen bestel ik bij Praxis.
zaterdag 20 april 2019

Terras zonwering ophangen

Graag een prijsopgave voor de montage van een terrasscherm. Breedtemaat +- 3,50 meter. Wij vragen deze offerte aan voor onze klant. Gelieve bij voorkeur offerte per mail te versturen.
woensdag 17 april 2019

Wanden woonkamer en keuken spackspuiten

Ik wil de wanden (50m2) van de woonkamer, keuken en bijgebouw laten spackspuiten. Hier en daar zal er wat gerepareerd moeten worden.
woensdag 17 april 2019

Dorpel buitendeur vervangen

Ik wil graag de dorpel van de buitendeur (schuurdeur) laten vervangen. Graag een offerte.
vrijdag 5 april 2019

Vlizotrap dicht maken

Ik wil graag een vlizotrap dicht maken en ik ben benieuwd wat dat gaat kosten. Hij staat op een betonnen vloer.
maandag 25 maart 2019

Toilet installeren

Ik wil de bestaande toiletpot vervangen door een Compact duoblok type livenza. De pot heb ik al gekocht.
dinsdag 19 maart 2019

Douchecabine monteren

Heb een douchecabine besteld en wil deze graag geplaatst hebben. Ik hoor graag wat de mogelijkheden zijn.

Partners

Partners van Casius