Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een klusbedrijf uit Overijssel te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende klusbedrijven. U komt in de provincie Overijssel heel eenvoudig en snel in contact met één klusbedrijf of meerdere klusbedrijven.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze klusbedrijven uit Overijssel u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw klusbedrijf!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klussenbedrijven, klusjesmannen, klusjesbedrijven, klussers en klusbedrijven in Overijssel.

407 klanten uit Overijssel bevelen een bij Casius in Overijssel aangesloten klusjesman, klusser, klussenbedrijf, klusjesbedrijf of klusbedrijf aan met een gemiddelde score van 8,2/10.

Voor een klusbedrijf, goed èn betaalbaar, uit Overijssel bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een klusbedrijf in Almelo, Borne, Dalfsen, Deventer, Enschede, Haaksbergen, Hardenberg, Hengelo, Kampen, Nijverdal, Oldenzaal, Raalte, Rijssen, Steenwijk, Zwolle uit Overijssel kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij klusbedrijven voor: vervangen elektra en aanleggen vloerverwarming, stucen van muren in nieuwbouwwoning, vloer betegelen schilderwerk, plafonds isoleren, trap bekleden met vinyl, balkon overkappen, schutting op maat maken x2, tegelen badkamer, voordeur plaatsen met brievenbussen + intercom 6 woningen, houten kozijnen vervangen en buitenschilderwerk, verwijderen schouw plus rookkanaal 1e verdieping, stacaravan, schuurtje en tegels slopen, balkon overkappen, overkapping, vloer tuinhuis en oprit realiseren, kamerhoge deuren vervangen door stalen, woning behangen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke klusbedrijf uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een klusjesman, klusser, klussenbedrijf, klusjesbedrijf of klusbedrijf voor klussen in de provincie Overijssel staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een klusjesman in Overijssel:

dinsdag 19 maart 2019

Douchecabine monteren

Heb een douchecabine besteld en wil deze graag geplaatst hebben. Ik hoor graag wat de mogelijkheden zijn.
zaterdag 9 maart 2019

Lekkend douchepaneel

Het douchepaneel lekt en ik heb niet het juiste gereedschap om de kraan open te maken. Kan er iemand langs komen om dit voor mij te repareren? Bij voorbaat dank.
zaterdag 9 maart 2019

Zonnescherm inkorten

We hebben een zonnescherm van 5 meter, dit is de bakmaat. Kan deze ingekort worden naar 4,85 meter? Ik hoor het graag.
zondag 3 maart 2019

Gat boren voor afzuigkap

Ik wil een gat voor een afzuigkap laten realiseren.
donderdag 28 februari 2019

Waterschade

Vanaf de lichtpunt in de wc op de begane grond druppelt water naar beneden. Boven bevind zich de badkamer maar geen zichtbaar waterschade. Het gaat hierbij om een betonnen dekvloer.
vrijdag 22 februari 2019

Douchecabine montage

Ik ben op zoek naar iemand die een douchecabine voor mij kan plaatsen. De douchecabine ga ik zelf kopen dus het moet alleen nog geplaatst worden. Het gaat om een standaard douchecabine van 90 bij 90. Graag ontvang ik hier een offerte voor.
vrijdag 22 februari 2019

Douchecabine installeren

Ik wil een douche cabine met hoek instap laten plaatsen. Ik heb hem zojuist besteld en wil hem eventueel eind maart laten plaatsen. Graag ontvang ik hier een offerte voor.
vrijdag 15 februari 2019

Op zolder kast bouwen

Er moet een zolderkast op zolder gebouwd worden. Deze bestaat uit een schuifdeur met 1 plank erin. Hij is 2 bij 4 meter. Graag ontvang ik hier een offerte voor.
zondag 27 januari 2019

Kruipluik maken in betonvloer

Ik wil graag een kruipluik laten maken naar de kruipruimte. Wie kan dit voor mij doen? Ik hoor het graag!
maandag 21 januari 2019

Gordijnrails plaatsen

Ik wil graag gordijnrails plaatsen bij 4 ramen. De afmetingen van de ramen heb ik niet.
dinsdag 15 januari 2019

PVC plafond realiseren

Voor een ruimte van 3 bij 3 meter zoek ik een vakman voor het maken van een pvc schroten plafond.
zondag 30 december 2018

Badmeubel met spiegelkast monteren

Badmeubel type arte met spiegelkast monteren en aansluiten op bestaande aan- en afvoerleidingen.
maandag 10 december 2018

Aansluiten Pelletkachel

Ik wil graag een pelletkachel van de Praxis laten installeren door een erkend installatiebedrijf
woensdag 5 december 2018

Vloer opschuren en oliën

Voor mijn woning in Denekamp wil ik graag dat mijn vloer van 35m2 opgeschuurd en geolied word. Ik wil graag in de eerste week van februari met de werkzaamheden beginnen. Hoeveel vierkante meter moet er geplaatst worden? Tussen 10 en 50 m²
dinsdag 27 november 2018

Installeren van een airco

Ik heb interesse in het eventueel door jullie laten installeren van een wandairco, maar wat kost dit en uit welke airco's kan ik kiezen? Of installeren jullie iedere airco die ik zelf aanschaf?
dinsdag 20 november 2018

Toilet vervangen

Ons toilet loopt door. Het is een duoblok van ongeveer 30 jaar oud. Bij inspectie bleek dat het binnenwerk van het spoelmechanisme ook beschadigd. Vraag: wat kost vervanging van het binnenwerk en/of toiletpot/spoelbak?
dinsdag 20 november 2018

Sanitair plaatsen

Wij willen graag een nieuwe wc-pot laten plaatsen en stortbak aansluiten. (Het is gewoon een voorzet toilet) En verder een afgebroken badkraan vervangen. Materialen zijn in huis. Het is dus waarschijnlijk geen grote klus, maar we hebben niet de handigheid om dat zelf uit te voeren. Wie kan dat voor ons doen.
zondag 18 november 2018

Badkamer, wc en keuken tegelen

Ik ben op zoek naar een vakman die mijn badkamer wil betegelen, totoaal 25 m2. Huidige sanitair moet van de muur af en daarna gemonteerd worden. Wc komt op 12 m2 en keukenvloer op 10m2.
zondag 18 november 2018

Cando Radiatorbekleding plaatsen

Ik wil een radiator bekleden met Cando radiatorpanelen (afm. Ca. 200cm breed x 60 cm hoog) inclusief vensterbank. Voor het benodigde Cando materiaal kan evt. zelf gezorgd worden. Bijzonderheid: radiator staat voor een kunststof kozijn waarin niet geboord kan worden. Zie bijgevoegde situatie foto.
dinsdag 13 november 2018

Douchedeuren plaatsen

Wij hebben douchedeuren bij de Praxis besteld, deze zou ik graag willen laten plaatsen. Het gaat om twee keer de: Get Wet by Sealskin 105 hoekinstap 900x900mm Die samen de douchecabine moeten gaan vormen.
maandag 12 november 2018

Inloopdouche monteren

Ik zou graag een inloopdouche monteren. De douche is ongeveer 90 cm met een dwars stuk van 30 cm.
zaterdag 10 november 2018

Houten stofdorpels plaatsen

Het demonteren van vier houten stofdorpels en het pas maken en monteren van vier nieuwe houten stofdorpels.
woensdag 7 november 2018

Verschoven dakpannen terug leggen

Een aantal dakpannen zijn aan de rand verschoven en moeten weer terug gelegd worden.
woensdag 7 november 2018

Toilet vervangen

Gehele vernieuwing toilet. Tegels vernieuwen, inbouwtoilet plaatsen, fonteinplaatsen, verlichting aanpassen.
dinsdag 6 november 2018

Inbouwkast op maat laten maken

Zojuist zie ik op jullie website dat jullie ook inbouwkasten maken. Nu wordt 15 november wordt ons huis opgeleverd en willen wij op twee slaapkamers een kastenwand plaatsen. Dit over de gehele breedte en hoogte van de slaapkamers. We zijn op zoek naar iemand die dit kan plaatsen. De kastenwand dient te bestaan uit zowel hang- als leg gedeeltes en twee schuifdeuren (mogen ook openslaande deuren zijn). De afmetingen zijn 3,20 X 0,60 x 2,70. Betreft (zie bijlage) slaapkamer 1 en 2 net achter de deur. Nu is mijn vraag, doen jullie dit en wat zouden de kosten (ongeveer) zijn voor een dergelijk project?