Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een klusbedrijf uit Overijssel te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende klusbedrijven. U komt in de provincie Overijssel heel eenvoudig en snel in contact met één klusbedrijf of meerdere klusbedrijven.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze klusbedrijven uit Overijssel u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw klusbedrijf!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klussenbedrijven, klusjesmannen, klusjesbedrijven, klussers en klusbedrijven in Overijssel.

424 klanten uit Overijssel bevelen een bij Casius in Overijssel aangesloten klusjesman, klusser, klussenbedrijf, klusjesbedrijf of klusbedrijf aan met een gemiddelde score van 8,2/10.

Voor een klusbedrijf, goed èn betaalbaar, uit Overijssel bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een klusbedrijf in Almelo, Borne, Dalfsen, Deventer, Enschede, Haaksbergen, Hardenberg, Hengelo, Kampen, Nijverdal, Oldenzaal, Raalte, Rijssen, Steenwijk, Zwolle uit Overijssel kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij klusbedrijven voor: aanbouw realiseren en nieuwe keuken, toilet en badkamer plaatsen, aanbouw realiseren en nieuwe keuken, toilet en badkamer plaatsen, jeu de boulesbaan aanleggen, onderhoud aan 4 appartementen, zolder renovatie, diverse klussen in en om het huis, drie palen voor terrasoverkapping, renovatie woning, isoleren van de zolder en het leggen van laminaat, verzakt tuinhuis opkrikken en rechtzetten, harmonicadeuren plaatsen, kelderbouw onder bestaande woning, vloer aanleggen, terras vergroten en plaatsen van een hydroblob of infiltratieput, glazen schuifdeur leveren en plaatsen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke klusbedrijf uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een klusjesman, klusser, klussenbedrijf, klusjesbedrijf of klusbedrijf voor klussen in de provincie Overijssel staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een klusjesman in Overijssel:

dinsdag 17 september 2019

Schuur en caravan slopen en afvoeren

Mijn ouders hebben een oude caravan staan en door ziekte moeten ze ermee stoppen en de plek schoon achterlaten. Dat betekent caravan en schuurtje weg (ongeveer oppervlakte 40 m2). Graag ook afvoeren. Hier ontvangen we graag een offerte voor
dinsdag 17 september 2019

Tegelvloer bijkeuken

We willen onze vloer in de bijkeuken opnieuw betegelen (nu PVC vloer) de moet opnieuw geëgaliseerd worden. Het betreft 11,5 m2. Betreft leggen en egaliseren.
woensdag 11 september 2019

Keuken

In de keuken moet een vloer worden vervangen. Dit komt door lekkage van de vaatwasser. Het gaat om een laminaat vloer, ondervloer en plinten die op het laminaat geplakt worden. Omdat het huidige laminaat is doorgelekt en dit in de nieuwe situatie niet zo zou zijn moet er opnieuw bij de deur naar de keuken een dorpel geplaatst worden. Het gaat in totaal om 10 m2. 7mm licht eiken laminaat Is een verzekeringskwestie.
vrijdag 6 september 2019

Dakgoten boeien windveren

Vervangen/repareren van lekke dakgoten en aanbrengen van kunststof windveren en boeien. Het zijn zinken dakgoten van totaal 18 meter lang. Als het zo is dat deze vervangen moeten worden, dan wil ik dat de oude dakgoten afgevoerd worden.
dinsdag 3 september 2019

Woon-Slaapkamerklussen monteren

Ik wil jaloezieen en gordijnen in mijn huis laten ophangen. In slaapkamer gordijnen en 2 aluminium jaloezieen en in de woonkamer, vitrage en 2 houten jalouzieen. Ook moeten de rails voor de gordijnen eerst worden gemonteerd. Materialen heb ik in bezit.
donderdag 29 augustus 2019

Houten jaloezieën ophangen

Ik zoek een zonweringspecialist die 2 op maat gemaakte houten jaloezieën kan ophangen. Deze zijn al aanwezig.
donderdag 29 augustus 2019

Electrisch zonnescherm

Plaatsen met chemische verankering, 1 zonnescherm tbv tuin achtergevel. Hij is ongeveer 4 meter lang. Daarnaast wil ik laten af-en wegwerken electra.
vrijdag 23 augustus 2019

Inductiekookplaat plaatsen

Meneer en mevrouw willen graag een inductiekookplaat 60 cm laten plaatsen. Momenteel wordt er gebruik gemaakt van een gaskookplaat, deze moet dus vervangen worden door een inductiekookplaat. Deze mensen willen graag alle nodige informatie voordat ze een inductiekookplaat gaan aanschaffen.
vrijdag 23 augustus 2019

Schutting plaatsen

Ik ben bezig met het plaatsen van een schutting. Er missen alleen nog drie hardhouten schuttingdelen en 4 hardhouten palen aan zijkant woning (achterzijde is vanochtend gedaan). Ik ben benieuwd naar wat het kost om het af te maken. Ik hoor graag van u.
dinsdag 13 augustus 2019

Trapleuning plaatsen

Ik wil graag een trapleuning geplaatst hebben. Het gaat om een rechte trap van RVS. Ik weet niet precies wat hierbij komt kijken en wat er verder nog nodig is, dus graag een prijsindicatie voor het plaatsen van een trapleuning en voor de dingen die er eventueel nog bij komen kijken.
maandag 12 augustus 2019

Wastafel vervangen met kraan

Ik wil graag mij oude wastafel eruit halen en nieuwe installeren met een kraan.
zaterdag 10 augustus 2019

Zonwering verwijderen en afvoeren

Ik heb een appartement op de eerste verdieping met 2 kapotte schermen zonneschermen die ik eraf wil laten halen en afvoeren. Ze zijn ongeveer 5 meter. Een scherm hangt boven een balkon, daar is makkelijk bij te komen. De ander hangt boven een groot raam, dat boven de garage deur zit. Ik weet niet precies hoe hoog dat is. Ik kan eventueel een foto sturen, mocht dit nodig zijn. Er is een lift aanwezig, maar ik vrees dat de schermen daar niet in passen.
maandag 5 augustus 2019

Badkamer renoveren

Ik wil graag de complete badkamer omtoveren tot een droombadkamer met een wc . Het moet worden gemaakt in een moderne stijl met afwerkingen van het merk versace De huidige badkamer zal volledig moeten worden gesloopt.
donderdag 1 augustus 2019

Vervangen radiator

Wij hebben gisteren een nieuwe radiator gekocht bij jullie (Compact radiator type 11 400 mm x 400 mm) en willen deze graag op de plek van de oude (510 mm x 570 mm)in ons toilet. Wij hebben nog geen bijbehorende onderdelen gekocht.Wat zouden de kosten zijn?
woensdag 31 juli 2019

Oude wc verwijderen, nieuwe aansluiten en afwerken

Oude wc eruit halen en nieuwe wc en reservoir plaatsen en monteren/afwerken.
woensdag 31 juli 2019

Plaatsen douchecabine

Plaatsen van een I am swingdeur en I am inloop die bij de praxis worden gekocht. Op dit moment ben ik bezig met het betegelen van de badkamer, nadat dit klaar is kunnen deze dingen gemonteerd worden.
dinsdag 30 juli 2019

Plafond vervangen voor gips platen

Ik wil graag mijn zachtboard plafond vervangen voor gips platen. Het oude materiaal kan ook worden afgevoerd.
dinsdag 30 juli 2019

Airco plaatsen

Ik wil een airco laten monteren voor mijn woonkamer van 60 m2. Ik ontvang graag een prijs indicatie inclusief en exclusief de airco.
maandag 29 juli 2019

Velux zonwering

Monteren verduisterend rolgordijn van Velux.
maandag 29 juli 2019

Elektrische boiler plaatsen

We zijn in ons huis aan het klussen en willen graag gasvrij. We gaan voor een elektrische vloerverwarming maar willen ook graag wat nieuws voor het warme water en sanitair. Het gaat om een 2 onder 1 kap woning uit 1968 met een woon oppervlakte van 128 m2. Graag een offerte.
maandag 29 juli 2019

Overzet Vensterbank op maat maken en plaatsen

Ik wil graag een overzet vensterbank op maat laten maken en plaatsen. Zie foto oude vensterbanken dat zijn er nu 2. Bedoeling 1 vensterbank van muur tot muur 3.41 m en aansluiten aan de kozijnen. Diepte vensterbank 25 cm.
vrijdag 26 juli 2019

Vrijstaande vaatwasser aansluiting maken in keuken

Ik zou graag de kosten willen weten voor het maken van een aansluiting voor de vaatwasser in de keuken. Er zit nog geen aansluiting/afvoer voor en volgens mij ook geen kraan. Alvast bedankt! (Zit 1 keuken kastje tussen de gootsteen en de plek waar de vaatwasser moet komen)
donderdag 25 juli 2019

Wanden stucen

Een aantal muren in de woonkamer glad stuken (sausklaar). Er zit nu sierpleister op. Oppervlakte in totaal 31 m2
donderdag 18 juli 2019

Tuintegels leggen

Tuintegels leggen 12 vierkante meters, op dit moment liggen er grindtegels. Deze ga ik weghalen wat een goede ondergrond moet bieden voor de nieuwe tegels.
dinsdag 16 juli 2019

Wand stucen

Gladde afwerking, saus klaar, 1 muur à 20 m2.

Partners

Partners van Casius