Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een klusbedrijf uit Overijssel te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende klusbedrijven. U komt in de provincie Overijssel heel eenvoudig en snel in contact met één klusbedrijf of meerdere klusbedrijven.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze klusbedrijven uit Overijssel u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw klusbedrijf!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klussenbedrijven, klusjesmannen, klusjesbedrijven, klussers en klusbedrijven in Overijssel.

407 klanten uit Overijssel bevelen een bij Casius in Overijssel aangesloten klusjesman, klusser, klussenbedrijf, klusjesbedrijf of klusbedrijf aan met een gemiddelde score van 8,1/10.

Voor een klusbedrijf, goed èn betaalbaar, uit Overijssel bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een klusbedrijf in Almelo, Borne, Dalfsen, Deventer, Enschede, Haaksbergen, Hardenberg, Hengelo, Kampen, Nijverdal, Oldenzaal, Raalte, Rijssen, Steenwijk, Zwolle uit Overijssel kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij klusbedrijven voor: klussen in huis en in de tuin, vloerbalken vervangen/verstevigen, badkamerrenovatie uitvoeren, sloot laten uitbaggeren, garage met asbest dak slopen, spanplafond plaatsen, klussen in huis laten uitvoeren, raamdecoratie inmeten en monteren, nieuwe rolluiken en rolluik elektrisch maken, laminaat leggen en wanden behangen, screen plaatsen voor de zon, zonnescherm met knikarmen ophangen, 2 Schuifdeuren maken, elektrische rolluiken plaatsen, screens plaatsen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke klusbedrijf uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een klusjesman, klusser, klussenbedrijf, klusjesbedrijf of klusbedrijf voor klussen in de provincie Overijssel staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een klusjesman in Overijssel:

zondag 24 juni 2018

Naden zonnescherm

Ik heb een zonnescherm van 5. 25 en het doek is 6. 75 dus moet verkleind worden en alle naden moeten genaaid worden
zaterdag 23 juni 2018

Elektrische :2 extra groepen aanleggen

2 extra groepen aanleggen voor kookplaat en combi oven. Meterkast/groepenkast bevindt zich achter de keukenblok Prijs inclusief materiaal en BTW
vrijdag 22 juni 2018

Plafondplaten monteren

Bieden Jullie de service om plafond platen te monteren plus isolatie en frame werk? Zo ja ,zou ik daarvan een offerte mogen?
woensdag 20 juni 2018

Vier hordeuren monteren

Ik heb 4 Buynzeel plissé hordeuren gekocht met standaardmaten. Die wil ik graag gemonteerd hebben. Indien mogelijk op korte termijn.
maandag 18 juni 2018

Spiegels in de badkamer ophangen

Ophangen/monteren van twee spiegels badkamer.
zondag 17 juni 2018

Kledingkast monteren

Ik heb een kledingkast die in elkaar gezet moet worden. Deze is 206 bij 180 cm. De kast heeft schuifdeuren. Ik woon op 2 hoog.
vrijdag 15 juni 2018

Gaten boren in beton

Het betreft een klein klusje, maar ik kan het helaas niet zelf. Schilderijrails (9 meter) zijn geleverd, maar zelf ben ik niet in het bezit van een betonboor. Boorgaten moeten nog afgetekend worden, geboord worden en rails geplaatst. De woonkamer is 2.40 meter. Ik heb eventueel een trap om er bij te komen.
vrijdag 15 juni 2018

Plissé deurhor plaatsen

Ik wil een plissé deurhor plaatsen. Deze is 199 bij 100 cm. Deze moet iets ingekort worden.
donderdag 14 juni 2018

Hordeur monteren bij achterdeur

Ik ben nieuwsgierig naar een prijsindicatie voor het monteren van een (Bruynzeel) hordeur op een houten kozijn. In verband dat ik op het moment mijn stem kwijt ben liefste contact via de mail.
woensdag 13 juni 2018

Raamhorren in kozijnen plaatsen

Graag laat ik 4 raamhorren plaatsen op de bovenverdieping in houten kozijnen. Ik zal de horren zelf aanschaffen. De raamsluitingen steken uit, zie foto.
dinsdag 12 juni 2018

Klussen in en rond het huis laten doen

Ik wil graag een aantal klussen laten uitvoeren door ervaren vakmannen. Er moeten 2 deuren geplaatst worden 1 met de maat 211 bij 82,5 en een deur van 201 bij 85 cm. Ook moet het draai element van de verwarming vervangen worden want die is afgebroken. Op ons dakterras is de lamp afgebroken, wij halen een nieuwe lamp, maar wij durven het niet aan met de elektra kabels. Er zijn meerdere pogingen gedaan om gaatjes te plamuren in onze gipswanden, dit willen wij nu professioneel laten doen.
zondag 10 juni 2018

Glazen douchewand en inbouwkasten monteren

Ik wil graag een glazen zijwand met swingdeur van 90 cm laten plaatsen (van I am). Daarnaast 2 inbouwkasten van circa 2.77 bij 2.65 en 0.6 m diep. Graag offerte met en zonder interieur. En met en zonder vooraf inmeten. Is het voordeliger dit (kast/douche) in 1x te laten doen of maakt dit niet uit?
vrijdag 8 juni 2018

Gaten boren in de betonmuur voor een schilderijrail

Ik wil een schilderijrail (2 delen) laten ophangen. Hiervoor moeten 16 gaatjes geboord worden op gelijk niveau van 239/238 cm in een betonnen muur. Dit lukt mij niet zelf. De hoogte van het plafond is 240 cm.
dinsdag 5 juni 2018

Plafondventilatoren ophangen

Wij willen 2 plafondventilatoren aanschaffen. Echter kunnen wij deze zelf niet installeren. Wij zouden dit dus graag door jullie willen doen.
woensdag 30 mei 2018

Raamhorren monteren in houten kozijnen

Ik wil graag raamhorren aanschaffen voor 5 ramen (1 in de woonkamer en 4 boven). Wat gaat het mij kosten als ik deze laat monteren en op maat laat maken? En wat gaat het kosten als ik ze alleen laat monteren en zelf op maat maak?
woensdag 30 mei 2018

Lundia schuifdeuren monteren

Het gaat om de montage van 3 Lundia schuifdeuren.
woensdag 30 mei 2018

Montage van jaloezieën

Ik wil 8 jaloezieën laten monteren. Hier heb ik de afmetingen nog niet van.
maandag 28 mei 2018

Stukadoor

Gehele woonkamer/gang /plafond stucen weet niet hoeveel M2
maandag 28 mei 2018

Bestrating

Ik wil achterthuis onder overkapping bestraat hebben 15 m2
maandag 28 mei 2018

Bestrating achtertuin

Ik wil een bestrating aanvragen voor achtertuin onder overkapping ongeveer 15 m2
maandag 21 mei 2018

Zonnescreens plaatsen

Welke bediening wens je? Elektrische screens Hoeveel stuks moeten er geplaatst worden? Tussen de 3 en 10 Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: Afmetingen: 4 meter breed x 180 cm hoog, 1.50 meter breed x 1.80 meter hoog, 2.80 meter breed x 1.80 meter hoog en 5 meter 50 breed x 25 cm hoog. Wij zijn op zoek naar 100% verduisterende screens voor de slaapkamer. Gaat niet om een zonnescherm, maar moet echt een screen zijn.
zaterdag 19 mei 2018

Badkamer en toilet laten schilderen

Ik wil graag de badkamer en de toiletruimte laten schilderen. Dit betekent dat de tegels een andere kleur moeten gaan krijgen. De badkamer is ongeveer 4 bij 2 meter groot en het toilet 1 bij 1 meter. Ik zou graag een globale indicatie willen ontvangen waar ik rekening mee moet houden. Het uitvoeren van de opdracht moet plaatsvinden in de eerste week van oktober.
vrijdag 18 mei 2018

Windschermen buiten monteren

Oprolbaar windscherm monteren. 2 stuks.
donderdag 17 mei 2018

Rolgordijnen laten ophangen

Ik wil graag 2 rolgordijnen laten ophangen. Deze heb ik bij de praxis gekocht in Enschede. Of doet dat niks met de prijs?
dinsdag 15 mei 2018

Balkonscherm plaatsen

Ik wil een balkonscherm plaatsen circa 1,5 meter bij 1 a 1,5 meter. Waarschijnlijk een vlechtscherm 1 a 1,5 meter hoog. Graag hoor ik wat het plaatsen van dit scherm mij zou kosten. Locatie: Oldenzaal.