Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Zwembad verwijderen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende klusbedrijven uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één klusbedrijf of meerdere klusbedrijven bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: zwembad verwijderen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze klusbedrijven u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw klusbedrijf!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klusbedrijven in uw regio.

Voor een klusbedrijf, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: zwembad verwijderen

Zwembad verwijderen

vrijblijvende offerte voor verwijderen zwembad, kosten voor het opvullen ervan. We zijn benieuwd naar wat de mogelijkheden zijn. Zwembad is 7 bij 4 meter.

Zwembad verwijderen en gat opvullen

Wij zijn voornemens een woning te kopen met een zwembad in de achtertuin. Voordat we deze woning kopen zouden wij graag willen weten wat het ongeveer kost om het zwembad te laten verwijderen en het gat op te laten vullen met grond zodanig dat er gras en borders op kunnen groeien. Het zwembad is 32 m2 groot en 2 meter diep. Het zwembad is betegeld (een ook nog een stukje erom heen is betegeld).

Zwembad verwijderen

Zwembad verwijderen en afvoeren. Het zwembad is ongeveer 8 bij 4 meter en 1.80 meter diep. Er ligt nu al zand omheen, wat gewoon in het gat geschoven kan worden.

Zwembad verwijderen

Zwembad 9 x 4 en 2.2 meter diep verwijderen uit de tuin. Het is een betonnen bak waar op een gegeven moment een wit EPDM folie in is geplakt. Een hardstenen rand werk het geheel af. Graag prijsindicatie en evt. Extra kosten als tijdelijke verwijdering mogelijk is. Het mooiste zou zijn een tijdelijke afdekking zodat bij een evt. Verkoop in de toekomst het bad weer operationeel gemaakt zou kunnen worden.