Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Zweefdeurkast in elkaar zetten? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende klusbedrijven uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één klusbedrijf of meerdere klusbedrijven bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: zweefdeurkast in elkaar zetten. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze klusbedrijven u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw klusbedrijf!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klusbedrijven in uw regio.

Voor een klusbedrijf, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: zweefdeurkast in elkaar zetten

Kast in elkaar zetten

Er moet een Alpha zweefdeurkast in elkaar gezet worden op de eerste verdieping van het huis. De kast is 120 bij 180 bij 60 cm.

Lucca kast monteren

Wij hebben een Lucca zweefdeurkast van 150 cm gekocht. Inclusief 3 legplanken en een ladeblok. Hoeveel kost dit om in elkaar te laten zetten en binnen welke termijn zou dit kunnen?

Zweefdeurkast Alpha monteren

Het in elkaar zetten van de zweefdeurkast Alpha wit 120 cm.

Kasten laten monteren

Wij willen graag 2 kasten aanschaffen en gemonteerd hebben: -zweefdeurkast-gelamineerd-spaanplaat-grijs-eiken-206x150x63-cm/p/B509928 Wij zijn benieuw wat het kost om beide kasten naast elkaar in een slaapkamer te laten monteren. Wij horen graag van u!

Zweefdeurkast in elkaar zetten

Ik wil een zweefdeurkast in elkaar laten zetten. De kast is 180 cm breed en circa 2 meter hoog. De kast heeft twee schuifdeuren, twee hang gedeeltes en legplanken. Graag ontvang ik een indicatie van de kosten.

Alpha zweefdeurkast in elkaar zetten

Graag deze kledingkast in elkaar laten zetten. Ik zou graag weten wat het gaat kosten door jullie laten doen. Alpha zweefdeurkast gelamineerd spaanplaat grijs Eiken 206 x 180 x 63 cm.

Zweefdeurkast Delta monteren

Ik wil graag een zweefdeurkast in elkaar laten zetten. Wil graag weten wat de kosten daarvoor zijn. Ik hoor het graag.

Zweefdeurkast Delta in elkaar zetten

Ik wil een kast in elkaar zetten. (ZWEEFDEURKAST DELTA WIT/ANTRACIET 200CM). Op welke termijn kan dit en wat zou dit kosten?

Kast van de Gamma in elkaar laten zetten

Ik wil graag een kast bestellen met 2 schuifdeuren van de Gamma Het betreft de kast Delta zweefdeurkast. Hoe duur is het om deze op de dag van levering ook door jullie te laten monteren? Ik hoor graag van jullie, dan kan ik eventueel de bestelling doen.

Zweefdeurkast Delta monteren

Het naar zolder brengen en in elkaar zetten van zweefdeurkast Delta. Een kast met twee schuifdeuren. De kast moet nog besteld worden. Als we hem laten bezorgen dan staat hij op de begane grond.