Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Zonwering verwijderen en afvoeren? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende klusbedrijven uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één klusbedrijf of meerdere klusbedrijven bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: zonwering verwijderen en afvoeren. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze klusbedrijven u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw klusbedrijf!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klusbedrijven in uw regio.

Voor een klusbedrijf, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: zonwering verwijderen en afvoeren

Zonwering verwijderen en afvoeren

Wij wonen op de 7de etage waar wij een handmatig zonnescherm hebben hangen. Dit scherm van 3.20 meter breed zal verwijderd moeten worden. Er is geen balkon en er zal gebruikt gemaakt moeten worden van een hoogwerker.

Zonwering verhuizen en monteren

Ik wil graag een zonwering laten verwijderen op een flat met balkon en laten ophangen aan een muur bij een huis met tuin. De zonwering heeft een motor. Het balkon is smal op 2 hoog. Zonwering is 4.70 meter. Het moet van Den Haag naar Zoetermeer vervoerd worden.

Zonwering, buitenlamp en ventilator monteren

Ik wil graag een terras zonwering laten monteren. Afmeting 300 cm. U hoeft geen oude te verwijderen. Moet geplaatst worden op de begane grond. Daarnaast moet er ook een buitenlamp en een ventilator opgehangen worden. Materialen aanwezig.

Zonwering verwijderen en afvoeren

Gehele zonwering met frame en alles verwijderen en afvoeren

Zonnescherm monteren

Montage van vensterzonwering. Het is één hoog en graag de oude zonwering verwijderen en afvoeren.

Rolluiken en zonwering demonteren, schoonmaken en hermonteren

Aangezien de schilder eerdaags begint aan het schilderen van de buitenkant, wil ik graag de rolluiken (14 stuks) laten reinigen. Uiteraard ook de binnenkant. Bij voorkeur de rolluiken tijdelijk verwijderen, zodat de schilder alles kan schilderen en daarna de rolluiken schoon terugplaatsen.

Zonwering verwijderen

Wil graag mijn zonnescherm laten weghalen, zonnescherm is namelijk gescheurd en ik ga verhuizen. Betreft alleen het verwijderen van het zonnescherm. Ik kom uit Barneveld gld ,woon in een appartement op 1 ste verdieping en wil graag weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Nieuwe zonwering laten plaatsen

Nieuwe zonwering plaatsen en oude verwijderen. De oude zonwering is 3 meter breed, handbediend. De achtertuin is van buitenom goed te bereiken. De nieuwe zonwering is 3 meter breed met een uitval van 2.5 meter en elektrisch bedienbaar. De nieuwe zal ik aanschaffen, mits ik een goede offerte ontvang.

Zonwering verwijderen en een nieuwe plaatsen

Mijn huidige zonwering moet vervangen worden. Het betreft een knikarmzonwering. Het gaat om het verwijderen van de oude zonwering en plaatsen nieuwe zonwering. Begane grond, rijtjeshuis. Graag een offerte inclusief kosten zonwering. Alle kleuren doek of gestreept is prima. Breedte vanaf 2,80 tot 2,95 meter is mogelijk.

Terraszonwering op laten hangen

Ik wil een terraszonwering op laten hangen op de begane grond van mijn woning. De maten zijn: 250 x 550 centimeter met elektrische bediening. De oude zonwering zal ik zelf verwijderen.

Partners

Partners van Casius