Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Zonwering verhuizen en monteren? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende klusbedrijven uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één klusbedrijf of meerdere klusbedrijven bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: zonwering verhuizen en monteren. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze klusbedrijven u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw klusbedrijf!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klusbedrijven in uw regio.

Voor een klusbedrijf, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: zonwering verhuizen en monteren

Zonnescherm verhuizen

Ik wil mijn zonwering met knikarm laten demonteren en op nieuw adres laten monteren. (4 meter lang).

Zonwering verhuizen en monteren

Ik wil elektrische zonwering van 510 cm met windmolen verhuizen van Gorinchem naar Lexmond. Beide huizen zijn begane grond. Graag kostenplaatje.

Zonwering verwijderen

Wil graag mijn zonnescherm laten weghalen, zonnescherm is namelijk gescheurd en ik ga verhuizen. Betreft alleen het verwijderen van het zonnescherm. Ik kom uit Barneveld gld ,woon in een appartement op 1 ste verdieping en wil graag weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Zonwering verhuizen

Ik wil graag een offerte aanvragen voor het verhuizen van mijn zonwering van Purmerend naar Zaandam. Het zonnescherm is circa 5 meter lang.

Zonwering verhuizen en monteren

Wij gaan verhuizen van Rotterdam naar Pijnacker en willen de zonwering meenemen naar ons nieuwe huis. Hij hangt aan de buitenmuur die is van steen. Het is 1 zonnewering die elektrisch( 4 a 5 meter ) is en de andere is handmatig ( 1,5 meter ).

eZonnescherm ophangen

Onze buurvrouw gaat verhuizen en heeft een elektrische zonwering, wij die willen wij graag bij ons opgehangen hebben in een flat op 3 hoog. Nu hangt hij ook op 3 hoog maar aan de andere zijde van de flat, voorzijde ik woon achter. De ophanging moet gebeuren via het balkon daar het zonnescherm 7 meter lang is en niet de bocht naar de gang kan maken. De flat afmetingen zijn precies gelijksoortig.

Zonwering verwijderen en ophangen

Wij gaan verhuizen en willen de zonwering meenemen naar ons nieuwe huis 2 huizen verderop. Hij hangt aan de buitenmuur die is van steen. Het is een gesloten casette van 4. 5m, wat gaat mij dit kosten ongeveer?

Oogwindwerk zinwering vervangen

De titel zegt het al; mijn zonwering rolt niet meer in. Ik vermoed dat het oogwindwerk vervangen moet worden. Ik heb geen idee welk type, omdat ik de zonwering heb overgenomen bij het verhuizen naar mijn huidig adres. Graag ontvang ik een indicatie voor het vervangen van het oogwindwerk, wanneer deze nog deze week moet plaatsvinden.

Zonwering verplaatsen

Ik ga verhuizen en de buren willen mijn 2 electrische zonweringen overnemen. Het is gewoon een kwestie van eraf halen en weer ophangen bij de buren. Ze hebben ooit ook daar gehangen.

Zonwering, hordeur, luxaflex demonteren en monteren

In december verhuis ik naar een nagenoeg identiek appartement, 20 meter verderop. Ik heb een zonwering (6 meter breed met electrische afstandsbediening), een hordeur (plisse), 2 horren van ongeveer 50x80cm en 4 x luxaflex. Kunt u mij een offerte uitbrengen van de kosten dit alles te laten demonteren, verhuizen en opnieuw te monteren? Prijs graag inclusief voorrijkosten en BTW. Bij voorkeur zou dit op 10 december moeten plaatsvinden.