Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Zonwering plaatsen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende klusbedrijven uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één klusbedrijf of meerdere klusbedrijven bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: zonwering plaatsen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze klusbedrijven u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw klusbedrijf!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klusbedrijven in uw regio.

Voor een klusbedrijf, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: zonwering plaatsen

Plaatsing motor terras zonwering

Bij mijn moeder in Capelle aan den Ijssel wil ik graag een motor op een bestaande knikarm zonnescherm laten plaatsen. Ze is niet meer in staat om deze met de hand in en uit te draaien vandaar de vbraag voor een een elektrische bediening. Het scherm is ongeveer 3 meter breed en een uitval van 2 meter. Ik hoor graag wanneer het eventueel uitgevoerd kan gaan worden. Het liefst zo snel mogelijk.

Zonwering

Ik ben opzoek naar iemand die mijn tweedehandse goedwerkende zonwering kan plaatsen.

Buiten zonwering plaatsen op de eerste verdieping

De buitenzonwering plaatsten op de eerste verdieping

Nesling Coolfit zonwering monteren

Ik wil graag mijn coolfit zonwering laten monteren. Daarvoor heb ik het bevestigingsmateriaal en flexibele paal inmiddels in huis. Het zeil (3x4m) kan aan twee zijden aan de houten gevelbekleding bevestigd worden. Hoek nr. 3 middels het plaatsen van een flexibele paal in het gazon

Demonteren zonwering op balkon

Wij zoeken iemand die een oude zonwering kan demonteren in Rotterdam. Graag twee offertes, 1 voor het demonteren van het oude scherm. En graag ook 1 offerte voor het plaatsen van twee nieuwe met elektrische bediening.

Zonwering velux plaatsen

Oude zonwering verwijderen en vervangen door afstand bediende zonwering met zonnecel van Velux, binnenshuis.

Zonwering plaatsen

Ik heb een zonwering (knikarm) met elektrische motor aangeschaft. Ik wil het laten monteren.

Nieuwe pergola plaatsen

Ik ben opzoek naar een pergola die op een terras van 3x4 meter past. Er moet een schuif systeem inzitten mbt zonwering. Ik ben benieuwd naar wat de mogelijkheden zijn en ik ontvang hier graag een offerte voor.

Buitenzonwering monteren

Het plaatsen van een zonwering aan de voorgevel van mijn woning, het gaat om een knikarmscherm van 3 meter breed ongeveer. Ik moet deze nog bestellen dus ik weet niet precies welke het wordt. Deze moet op een stenen gevel geplaatst worden. De oude is stukgegaan dus de beugels staan er nog op.

Armen van terraszonwering vervangen

Een arm van onze zonwering is door storm beschadigd geraakt. Ik heb een nieuw arm aangeschaft. Ik zoek een vakman die deze kan komen plaatsen.