Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Zonwering automatisch maken en monteren? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende klusbedrijven uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één klusbedrijf of meerdere klusbedrijven bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: zonwering automatisch maken en monteren. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze klusbedrijven u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw klusbedrijf!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klusbedrijven in uw regio.

Voor een klusbedrijf, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: zonwering automatisch maken en monteren

Zonwering automatisch maken en monteren

Er moet een nieuwe automatische zonnewering komen van ongeveer 5 meter breed en de uitval is drie meter. De zonnewering is voor het raam op de begane grond. De aanschaf van de wering, zou ik graag in overleg met de vakman willen doen.

Automaat voor zonwering

Ik heb 2 automatisch bedienbare zonneschermen aan de voorzijde van mijn appartement en wil daar graag een automaat op hebben dat bij zon/regen en wind beide zonneschermen automatisch uit gaan en weer naar binnen gaan. Kan mijn inziens met 1 automaat. Is vanuit het balkon te monteren. Zit op de 2e etage en er ligt reeds een stroomvoorziening.