Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Zonnewering plaatsen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende klusbedrijven uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één klusbedrijf of meerdere klusbedrijven bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: zonnewering plaatsen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze klusbedrijven u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw klusbedrijf!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klusbedrijven in uw regio.

Voor een klusbedrijf, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: zonnewering plaatsen

Plaatsen van zonnewering

Ik zoek een partij die een zonnewering kan plaatsen op de eerste verdieping van mijn woning. Het scherm/luik moet ongeveer 200 bij 100 cm worden.

Zonnewering plaatsen

Ik heb 3 screens (Verduisterende zonnewering) nodig van ongeveer 160 x 150 cm. Twee maal boven in de slaapkamer en beneden.

Buiten zonnewering plaatsen

Ik wil graag een buiten zonnewering met elektrische bediening laten plaatsen, 3 meter breed.

Buiten zonwering laten plaatsen

Ik wil een zonnewering met elektrische bediening laten plaatsen. Ik wil graag offerte.

Zonwerende screens plaatsen

Ik wil graag screens (zonnewering) laten plaatsen op de 1e verdieping. 3 ramen aan de voorkant ongeveer 1. 10x1. 60. 2 grote ramen aan de achterkant ongeveer 1. 60x 2. 00. Wij zijn ons aan het oriënteren naar de kosten hiervan

Zonnewering plaatsen

Voor de achtergevel zonnewering (kantel/kiep) plaatsen aan twee schuifpuien. Beide circa 2 meter hoog 2.20 meter breed. Liefst elektrische bediend, al dan niet met remote.

Tweedehands zonwering plaatsen

Ik wil een vrijblijvende offerte voor het plaatsen van een tweedehands elektrische zonnewering van 4,2 meter breed. Deze zal op circa 3 a 4 meter hoogte gemonteerd worden. De achtertuin is lastig te bereiken, alles zou via de voordeur moeten gaan denk ik. Gaarne het aansluiten van elektra separaat vermelden.

Optima zonnescherm plaatsen

Ik wil een zonnewering optima voor buiten kopen. Van 5 meter breed en een uitval van 3 meter. Met elektrische bediening.

Zonwering thuis laten plaatsen

Ik wil graag het plaatsen van een nieuwe en het demonteren van oude zonnewering met electrice bediening

Optima zonwering laten plaatsen

Ik wil een optima vensterzonnewering kopen welke 2,5 meter breed is en een uitval van 1 meter heeft. Ik zoek een vakman welke deze voor mij kan monteren. Het gaat om een zonnewering met een standaard oogwindwerk welke aan de rechterzijde gemonteerd moet worden. Het zonnescherm komt op de begane grond te hangen aan de voorzijde van onze woningen (bakstenen muur). Het bevestigingsmateriaal zal u mogen leveren. Graag ontvang ik een offerte.