Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Zonnescherm laten stellen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende klusbedrijven uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één klusbedrijf of meerdere klusbedrijven bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: zonnescherm laten stellen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze klusbedrijven u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw klusbedrijf!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klusbedrijven in uw regio.

Voor een klusbedrijf, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: zonnescherm laten stellen

Zonnescherm afstellen

Het gaat om het stellen van een buiten zonnescherm.

Zonnescherm laten stellen

Ik wil graag hulp bij het stellen van mijn zonnescherm. Het is bij Praxis gekocht en hangt nu scheef.

Zonnescherm stellen

Mijn zonnescherm hangt scheef, waarschijnlijk door de wind. Ik heb dit scherm bij jullie gekocht. Ik zoek iemand, die het voor mij recht kan maken bv door te d.d. dtellen.

Zonwering afstellen

Wij hebben een zonnescherm met knikarm-systeem aan onze woning op de begane grond hangen. Het scherm hangt echter scheef en wij willen dit graag af laten stellen zodat ie weer recht hangt.

Zonwering beter monteren en afstellen

Knikarm zonnescherm met motor, komt wat van de muur af (lijkt te zwaar voor huidige bouten) en hangt scheef; het gaat om het beter monteren en stellen van het zonnescherm.

Zonnescherm afstellen

Het gaat om een kap van 5 meter lang en een uitval van 3 meter elektrisch. Het probleem is dat de kap met ophalen met een klap in de cassette verdwijnt. Hier is al eens naar gekeken door de fabrikant omdat de leverancier failliet was. Het blijkt het stellen van een schroefje te zijn wat wel vaker moet gebeuren vanwege de uitval van 3 meter maar aangezien wij niet precies weten hoe dit moet is de vraag of jullie dit doen en wat de kosten hiervoor zijn.

Zonnescherm afstellen

Hierbij wil ik vragen wat het kost en of het mogelijk is om mijn nieuwe elektrische zonnescherm af te stellen. Het is een nieuw zonnescherm, gekocht bij karwei en zelf opgehangen. Afmeting 600 cm bij 360 cm uitval. Nadat hij is opgehangen sluit de cassette net niet goed meer, hij steekt een ruime cm uit aan een kant. Waarschijnlijk dat dit aan de afstelling ligt. Kan deze afgesteld worden en wat kost dit?

Zonnescherm aan buitenmuur plaatsen

Niet electrisch, heeft u nadere vragen, dan kunt u deze stellen per email van 5,5 meter lengte aan buitenmuur

Somfy zonwering probleem verhelpen en goed installeren

We hebben een somfy zonnescherm aangeschaft bij Hornbach. We hebben hem zelf geinstalleerd maar nu rolt hij scheef in en uit. Hornbach kan/ wil ons niet helpen. Somfy verwijst naar Hornbach. kortom, we kunnen het scherm zo niet gebruiken en zijn opzoek naar iemand die dit probleem kan verhelpen om hem vervolgens goed in te stellen.

Afstellen zonwering

Ik wil graag mijn zonnescherm (knikarm) nalaten kijken en opnieuw af laten stellen, want het scherm staat nu ongeveer 30 cm uit en gaat niet meer terug. Graag snel reactie ivm weersomstandigheden.