Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Zonnescherm monteren? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende klusbedrijven uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één klusbedrijf of meerdere klusbedrijven bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: zonnescherm monteren. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze klusbedrijven u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw klusbedrijf!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klusbedrijven in uw regio.

Voor een klusbedrijf, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: zonnescherm monteren

Zonnescherm demonteren, vervoeren en monteren

Ik wil een zonnescherm kopen in Zundert ,wat kost het me dan als je het van Zundert naar Roosendaal vervoeren. En in Roosendaal monteren. Hoef niet gedemonteerd te worden scherm heeft een afmeting van 360 cm? of alleen het scherm voor me op te halen zonder monteren ?

Knikarm zonnescherm aan balkonrand monteren

Wij overwegen een knikarmzonnescherm aan de achterkant van onze woning. Hij moet echter aan een balkon komen te hangen, waar het balkonhekwerk ook al op gemonteerd is (zie foto). Zelf kunnen we het niet. Gaat om een scherm van 5,5 m breed, uitval 3 meter en elektrisch bediend met afstandbediening. Hoor graag meer. Met vriendelijke groet,

Knikarmscherm monteren

Plaatsen van eem zonnescherm knikarmscherm b eganne grond in tuin vraag alleen prys opgaaf

Zonnescherm verhuizen

Ik wil mijn zonwering met knikarm laten demonteren en op nieuw adres laten monteren. (4 meter lang).

Zonnescherm monteren

Graag wil ik een zonnescherm kopen van 295 cm breed maar wat kost het als ik deze door jullie wil laten monteren? Ik woon in een benedenhuis. Het raam zelf is 2 meter breed.

Rollluiken en knikarmscherm monteren

Ik wil graag 4 rolluiken met elektrische bediening op de begane grond laten monteren en bij mijn ouders 1 zonnescherm op de begane grond. Graag 2 aparte prijzen hiervoor.

Rolluiken monteren

Ik wil 4 rolluiken ophangen op de begane grond met elektrische bediening en mijn ouders willen een zonnescherm van 5,5 meter breed ook elektrisch laten ophangen. Graag 2 aparte offertes

Knikarmscherm laten plaatsen

Ik wil een knikarm zonnescherm laten monteren aan mijn gevel op de begane grond en ben mij aan het oriënteren op alle kosten. Ik wil een scherm van 5 meter lang gaan kopen. Ik ontvang graag uw vrijblijvende offerte voor de montage.

Groot knikarm zonnescherm vervangen

Wij zoeken een bedrijf dat voor ons een oud knikarm zonnescherm kan verwijderen en een nieuw knikarm zonnescherm van 500 cm breed kan monteren. Het gaat om plaatsing op de gevel van de begane grond. Door de breedte van het scherm zijn voor de klus wel 2 vakmensen nodig. Wij ontvangen graag uw offerte.

Zonnescherm ophangen

Ik zou graag een knikarm zonnescherm willen laten ophangen / monteren. Scherm 395 cm breed met een uitval van 250cm (Praxis Terraszonwering met frame 395 x 250 cm, 359,-) Woonsituatie: rijtjeshuis. Ik beschik NIET over benodigde montagematerialen / bouten e.d. Dient er vooraf tevens nog gekeken te worden naar de muur / situatie t.b.v. inschatten werk / prijs ?