Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Zolder verbouwing plaatsen inloopdouche leiding en elektra aanpassen en wanden plaatsen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende klusbedrijven uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één klusbedrijf of meerdere klusbedrijven bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: zolder verbouwing plaatsen inloopdouche leiding en elektra aanpassen en wanden plaatsen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze klusbedrijven u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw klusbedrijf!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klusbedrijven in uw regio.

Voor een klusbedrijf, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: zolder verbouwing plaatsen inloopdouche leiding en elektra aanpassen en wanden plaatsen

Zolder verbouwing: plaatsen inloopdouche, leiding- en elektra aanpassen en wanden plaatsen

Betreft een nieuwbouwwoning die in 2021 gebouwd wordt. De klus betreft het plaatsen van een inloopdouche aan de schuine kant op zolder, leiding verplaatsen en doortrekken naar boven, ventilatierooster bij het schuine dak plaatsen, de elektriciteit aansluiting voor wasmachine en droger verplaatsen naar de andere kant van de zolder (waarschijnlijk kan dit naast de inloopdouche), en het plaatsen van 2 wanden. De zolder zal 30,3 m2 worden.

Plaatsen van rookkanalen

In verband met de verbouwing van de zolder wordt de oude schoorsteen verwijderd tot de vloer van de zolder. Vanaf de vloer moeten er nieuwe pijpen recht naar boven door het dak. Gaat om een rookkanaal van de open haard en een gaskachel. De afmeting zal rond de 80-100 cm zijn.

Verbouwing zolder

De zolder is nu één open ruimte. We willen er een kamer in maken: 1. metal-studwand met kozijn en deur plaatsen 2. wanden sausklaar opleveren 3. laminaat (her)leggen 4. elektrapunten en wandcontactdozen maken 5. bestaand kozijn verwijderen en netjes afwerken

Verbouwing zolder, dakkapel is al geplaatst

Dakkapel van 2-3m is al geplaatst en dient te worden afgewerkt, betimmerd en met vensterbank. De open zolder verbouwen tot slaapkamer en overloop, door het plaatsen van een wand met deur. Tevens dient verwarming geplaatst te worden en een lichtpunt gecreëerd. Het plafond verlagen met op de overloop een luik voor berging.

Zolder verbouwing

Het betreft een zolder verbouwing waar in eerste instantie geïsoleerd moet worden. Gaat om ong. 30 a 40 m². Daarna moet de gehele zolder afgetimmerd worden met gipsplaat. Graag een vrijblijvend advies en offerte voor deze verbouwing.

Verbouwing zolder etage.

Isoleren van dak, beslaan met gips + isolatie tegen stenen muren, aanbrengen van houten plafond (vloerdelen), aanbrengen enkele stopcontacten en lichtpunten.

Verbouwen zolder

Verbouwing zolder: Plaatsen van wanden en deuren. Tevens aan(ver)leggen van elektriciteit.

Het gaat om een zolderverbouwing van een ...

Het gaat om een zolderverbouwing van een woning uit ong. 1973. Er is niets aan deze zolder gedaan en we willen het verbouwen tot een (ouder) slaapkamer. Er is een vaste trap, maar deze komt onpraktisch uit waardoor de ruimte verkleind wordt; hier zouden we een andere oplossing voor willen. Een dakraam of dakkapel is ook één van de wensen die we hebben. De cv-ketel is zichtbaar en dient weggewerkt te worden alsook leidingen en verleggen van elektra. Het isoleren v/h dakbeschot, schuifwandsysteem voor extra bergruimte; kortom een gehele verbouwing dus!

Een nieuwbouwhuis met een grote en hoge ...

Een nieuwbouwhuis met een grote en hoge zolder moet verdeeld worden. Het opp wordt verdeeld in 2 kamers, gescheiden door een muur van zoldervloer tot dak (nokhoogte circa 5,5m boven zoldervloer). In een van de 2 kamers moet een verlaagd plafond komen dat dienst doet als bergzolder. De bergzolder is te bereiken met een vlizo trap. Naast het plaatsen van de wand en de tussenvloer moet ook een deel van het electra op zolder aangepast worden. de bergzolder heeft een opp van circa 3,5 x 4 meter. Graag zou ik een indicatie willen hebben van de kosten voor een dergelijke verbouwing. Indien gewenst kunnen diverse tekeningen toegezonden worden.

Wij zouden graag ons huis verkopen maar ...

Wij zouden graag ons huis verkopen maar is half af (van binnen), trappen zijn niet gestoffeerd, we hebben alleen warm water op zolder (in de badkamer). De keuken ziet er niet uit, verfbeurt is ook niet verkeerd. Wij willen ons huis verkoopklaar maken, maar hiervoor geen ingrijpende verbouwing doen. Het mag best als klushuis de verkoop in, maar hier en daar wat dingetjes af en toonbaar is volgens mij ook niet verkeerd. Graag advies en een offerte voor het verkoop klaarmaken (indien mogelijk).