Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Zeil over de vloer leggen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende klusbedrijven uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één klusbedrijf of meerdere klusbedrijven bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: zeil over de vloer leggen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze klusbedrijven u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw klusbedrijf!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klusbedrijven in uw regio.

Voor een klusbedrijf, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: zeil over de vloer leggen

Vloer leggen

Ik wil drie ruimtes en een gang met laminaat + ondervloer laten leggen, en in een andere ruimte zeil. Laminaatruimtes:Graag allemaal uitgevoerd door dezelfde partij. De afmetingen zijn als volgt: 400x665 290x425 190x320 125x250 255x420 Zeilruimte: 345x420 Ik heb zelf het laminaat + ondervloer, en het zeil al gekocht.

Opties vloeren leggen

Ons studentenhuis is hard toe aan een nieuwe vloer pvc of zeil in de badkamer. (12 m2) Nu willen wij dat graag door iemand laten leggen. Hoeveel zou dat per m2 kosten? Graag een optie voor tegels en een optie voor goedkoper materiaal.

Appartement opknappen

Appartement van 76 m2. Het appartement is helemaal leeg: - Verf voor op de muur. Latex plus benodigdheden. Kwasten et cetera - 3x rails voor gordijnen (4 meter, per stuk) - 3x gordijnen (260 cm breed - 190 cm hoog) - Vloer - Zeil - Plafonnières (7x) - Schroeven en pluggen et cetera Het gaat om een offerte voor een stichting zodat er een gift vanuit hen komen.

Zeil over de vloer leggen

Ik wil een vloer laten leggen van 32 m2. Het gaat om een zeil.

Opmeten vloer

Ik zou graag een afspraak willen maken voor het opmeten van een vloer in een appartement. Aan de hand daarvan zouden we graag gebruik willen maken van de leg service van het uitgekozen laminaat en zeil. Ik hoor graag of dit mogelijk is.

Zeil en bekleding meubels vervangen in chalet

Ik zoek een textiel bedrijf of iets dergelijks die een chalet qua binnenzijde kan renoveren (zeil vloer en vaste ronde bank (8 x kussens zit en rug / hoek kussen zit en rug en 6 stoelen alleen zitkussen). Het zeil is 45 m2 woonkamer/keuken 3 kleine slaapkamers. Toilet en badkamer circa 3 m2). Offerte dient te zijn inclusief leveren, verwijderen en aanbrengen.

Studentenkamer opknappen

Ik ben zo spoedig mogelijk op zoek naar een vakman voor een redelijke prijs om mijn oude studentenkamer op te knappen! De kamer moet voor 1 februari net worden opgeleverd! Betreft het volgende voor studentenkamer: - 3 gevulde gaten in de muur vlak schuren en wit schilderen in de kamer én 2 in de gang voor de kamer - donkere vlekken aan de raamkant op de vloer (zeil) professioneel schoonmaken (is al zelf geprobeerd) - Buitenkant van deur hoek beneden schilderen/repareren (materiaal onbekend) Afspraak voor bezichtiging voor een betere prijsindicatie is mogelijk. Graag zo snel mogelijk reageren!

Diverse kleinere klussen

Timmerman: Wasmachinekast maken in een oud kolenhok (op het balkon): - Vloer schoon en stevig. - Isolatie. - Nette deur, geldt alleen voor onderkant. Geen materialen aanwezig. Kasten nieuw zeil erin. Zeil aanwezig. 2 planken in 2 deze kasten maken. Planken niet aanwezig. Tussendeur onderkant passend op linten maken. Glasplaatje in keuken monteren. Glasplaat aanwezig. Elektricien: Lamp uit huiskamer in keuken plaatsen. Plafond decoratie op oude lamppunt plaatsen. Alle materialen aanwezig. Loodgieter: Verwarmingsradiator in keuken ophangen en aansluiten. Radiator aanwezig.

Tapijt en lijmresten verwijderen

Mijn ouders gaan verhuizen naar een aanleunwoning. In de oude flat moet alle vloerbedekking verwijderd worden. Het betreft een woonkamer van ongeveer 40 m2, een slaapkamer van 12 m2, een slaapkamer van 8 m2 en de hal van ook ongeveer 10 m2. Deze kamers en hal hebben verlijmde vloerbedekking. Verder dient in de keuken en bijkeuken de vloer ad 12 m2, het toilet vloertje ad 1 m2 en het badkamervloertje ad 2 m2 verwijderd te worden. De keuken, badkamer en het toilet is een soort verlijmd zeil. Graag zou ik van u een offerte hebben en ik zou graag willen weten of uw bedrijf beschikbaar is ergens begin oktober.

Waterschade in flat herstellen

Door lekkage van de bovenburen zijn het plafond (schilderen), de muren (behangen) en de vloer (zeil met ondervloer) beschadigd. De gehele keuken is beschadigd. Wij kunnen niet zelf schatten hoe groot de schade is. Het zijn drie ruimtes: de keuken is ongeveer 15 m2, de gang is ongeveer 1.50 m2 en de hal is ongeveer 1.50 bij 2 meter.