Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Zeil verwijderen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende klusbedrijven uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één klusbedrijf of meerdere klusbedrijven bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: zeil verwijderen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze klusbedrijven u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw klusbedrijf!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klusbedrijven in uw regio.

Voor een klusbedrijf, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: zeil verwijderen

Nieuw grondzeil kantoor

Ik wil graag in een kantoortje het oude grondzeil laten verwijderen, en er nieuw donkergrijs/zwart zeil voor in de plaats laten leggen. Het gaat om een ruimte van ongeveer 2.50 bij 3 meter. We hebben nog geen nieuw grondzeil aangeschaft.

Zeil verwijderen

3 vierkante meter zeil dat geplakt zit op boord uit de keuken verwijderen.

Vloerbedekking van trap verwijderen

Het laten verwijderen van de vloerbedekking van de trappen in ons jaren '30 rijtjeshuis. Het gaat om 1 trap met tapijt, verlijmd maar al heel erg weggesleten. En om 1 trap met zeil. Op de treden van beide trappen zitten stootranden.

Zeil en bekleding meubels vervangen in chalet

Ik zoek een textiel bedrijf of iets dergelijks die een chalet qua binnenzijde kan renoveren (zeil vloer en vaste ronde bank (8 x kussens zit en rug / hoek kussen zit en rug en 6 stoelen alleen zitkussen). Het zeil is 45 m2 woonkamer/keuken 3 kleine slaapkamers. Toilet en badkamer circa 3 m2). Offerte dient te zijn inclusief leveren, verwijderen en aanbrengen.

Vloerbedekking en zeil verwijderen

Ik ben op zoek naar hulp bij het verwijderen van ongeveer 40 m² vloerbedekking waaronder een stukje zeil in de keuken. Er is helaas haast bij geboden. Ik hoop dat jullie woensdag of donderdag kunnen.

Stukje zeil verwijderen

Bij het verwijderen van de keuken ben ik een stukje zeil tegengekomen. Volgens de keukenverwijderaar is het zeil asbesthoudend. Het zit verlijmd op de tegels. Hoewel het een heel klein stukje is, wil ik toch graag de kosten voor verwijderen weten.

Verwijderen van vloerbedekking

In genoemde woning ligt op de volgende plaatsen vloerbedekking, woonkamer, slaapkamer 1-2-3, grote en kleine hal en berging. In de keuken ligt zeil. De vloerbedekking is geplakt op een losse platen zachtboard Wat gaat het verwijderen en de afvoer hiervan ons kosten ? Ik heb een pdf van de woning. Kan deze nu niet bijvoegen.

Tapijt en lijmresten verwijderen

Mijn ouders gaan verhuizen naar een aanleunwoning. In de oude flat moet alle vloerbedekking verwijderd worden. Het betreft een woonkamer van ongeveer 40 m2, een slaapkamer van 12 m2, een slaapkamer van 8 m2 en de hal van ook ongeveer 10 m2. Deze kamers en hal hebben verlijmde vloerbedekking. Verder dient in de keuken en bijkeuken de vloer ad 12 m2, het toilet vloertje ad 1 m2 en het badkamervloertje ad 2 m2 verwijderd te worden. De keuken, badkamer en het toilet is een soort verlijmd zeil. Graag zou ik van u een offerte hebben en ik zou graag willen weten of uw bedrijf beschikbaar is ergens begin oktober.

Vloerbedekking met asbest verwijderen

Vloerbedekking. Ca 9 m2 zeil; dat moeilijk te verwijderen is. Op zolder kamer.

Zeil van muren verwijderen

De klus omvat het zeil van de muren verwijderen in de woonkamer. Ik weet niet precies om wat voor zeil het gaat. De vorige bewoners hebben dit laten bevestigen. Het betreft zo'n 20 m2. Graag zou ik een prijs indicatie willen.