Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Zand cement vloer met vloerverwarming realiseren en CV ketel vervangen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende klusbedrijven uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één klusbedrijf of meerdere klusbedrijven bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: zand cement vloer met vloerverwarming realiseren en CV ketel vervangen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze klusbedrijven u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw klusbedrijf!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klusbedrijven in uw regio.

Voor een klusbedrijf, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: zand cement vloer met vloerverwarming realiseren en CV ketel vervangen

Een klein stukje maremeren tegels leggen

Ik zoek een tegelzetter die een klein stukje kan betegelen in mijn woning. Het betreft ca 1,5 m2 marmeren tegels van 40 bij 40 waar tevens plinten uit gezaagd moeten worden. Verder een lusteloos tbv overgang tussen bestaande nieuwe vloer. Dit moet geplaatst worden op een zand cement vloer.

Zand cement vloer met vloerverwarming realiseren en CV ketel vervangen

Voor ons vakantiehuisje moet een nieuwe tegelvloer in. Dus de oude hak ik eruit. Om te zorgen dat de nieuwe tegelvloer goed ligt, moet ik de ondervloer een stuk uithakken en laten egaliseren met een zand cement vloer. Met vloerverwarming. Gaat om ongeveer 50 m2. En CV ketel moet vervangen worden.

Zand cement dekvloer

Er moet op ongeveer 65 vierkante meter een zand-cement dekvloer worden gestort op mijn huidige vloerverwarming.

Zwaluwstaartplaten met licht beton afgewerkt met zand cement (105 m2)

Vrijdag 13 oktober krijgen wij de sleutel van onze nieuwe woning in Zeist. Het betreft een benedenwoning van een horizontaal gesplitste villa. Alles is gelijkvloers (begane grond). Een deel van de woning (woonkamer, slaapkamers en hal) beschikt over verschillende typen vloeren allemaal gelegd op houten balken. Deze vloeren moeten verwijderd worden (tot op de balk) en daarna opnieuw opgebouwd met zwaluwstaartplaten met daarop licht beton en afgewerkt met zand cement. Het betreft de volgende ruimten: Woonkamer: c.a. 34 m2 (nu parketvloer) Serre: c.a. 11 m2 (nu tegelvloer) 3 slaapkamers: c.a. 42 m2 (nu vloerbedekking) Hal: c.a. 19 m2 (nu parket verlijmd op tegel uit jaren 60) Totaal dus ongeveer 105 m2. Graag ontvang ik offertes met daarin verwerkt: - het verwijderen van de bestaande vloeren tot op de balk (kosten afvalcontainer meenemen in offerte), - het plaatsen van zwaluwstaartplaten, - het storten van een laagje beton afgewerkt met zand cement (graag aangeven welke dikte u adviseert). Vooralsnog ga ik er vanuit dat we geen vloerverwarming zullen plaatsen. De woning dateert uit 1947, er is een ruimte oprit en parallelweg met ruimte voor het plaatsen van vrachtauto's, afvalcontainers etc. Gezien de beperkte doorlooptijd tot de verhuizing (15 december willen we de woning betrekken) is het van belang dat u op dinsdag 17 oktober van start kunt gaan. Ik zie uw offerte graag tegemoet.

Balkon reinigen en betonsluier verwijderen van raam

Na een klus aan de buitengevel, is er veel zand/cement achtergebleven op het balkon, het afdakje en het pad naar de ingang. Ik zoek iemand, die (met hoge drukspuit?) dit wil schoonspoelen en de afvoerpijp wil controleren of het zand goed wordt afgevoerd. En aan de voorkant van het huis zit bij de keuken een betonnen balk boven het raamkozijn. Door regen is er betonsluier op de ramen gekomen.

Bedrijf Caribbean Red Stone in Suriname ...

Bedrijf Caribbean Red Stone in Suriname zoekt een bedrijf in Nederland dat een joint venture wilt aangaan voor het exporteren en produceren van een innovatief Leemstenen machine. Voor het investeren in dit project willen wij gebruik maken van subsidie regeling vanuit de Nederlandse overheid en eigen middelen. Leemsteen bestaat uit klei,zand,silt en laterit. Deze grondstoffen komen in grote hoeveelheden voor in Suriname. Wij kunnen goedkoper gaan produceren dan de bestaande zand, cement bouwstenen.