Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Werkzaamheden in toilet ruimte? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende klusbedrijven uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één klusbedrijf of meerdere klusbedrijven bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: werkzaamheden in toilet ruimte. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze klusbedrijven u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw klusbedrijf!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klusbedrijven in uw regio.

Voor een klusbedrijf, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: werkzaamheden in toilet ruimte

Werkzaamheden in toilet ruimte

Er moet worden betegeld, er moet worden afgetimmerd, er moeten houten deurtjes worden gemaakt en ingehangen en er moet laminaat worden gelegd (ook in de hal) (laminaat is aanwezig)

Renovatie appartement in Amsterdam

In ons twee kamer appartement (65 m2) willen we een aantal renovatie werkzaamheden laten uitvoeren. Het gaat om een appartement uit 1990, ex-woningbouw. Onder andere willen we het volgende laten uitvoeren: - Muren witten/egaliseren gehele appartement - Nieuw toilet plaatsen plus betegeling - Verbeteringen in de badkamer aanbrengen (lichte renovatie werkzaamheden) - Wegwerken leidingen in het appartement - Wegwerken elektriciteitsdraden - Ophangen van nieuwe lampen Het appartement zal tijdens de werkzaamheden niet bewoond worden, wel zullen er nog wat meubels staan. Aangezien we zelf in het buitenland wonen, graag contact per email. We zijn zelf in Nederland tussen 23 oktober en 5 november.

Badkamer renoveren

Betreft het renoveren van mijn badkamer. De volgende werkzaamheden mogen uitgevoerd worden: - Bad eruit halen en daarvoor in de plaats een douche plaatsen - Ongeveer 8 m2 kunststof wand over de huidige tegels plaatsen (graag advies hierover) - Wellicht het toilet vervangen - Wastafel plaatsen Materialen lekker simpel en in witte kleur.

Slopen en renoveren badkamer

Ik wil de badkamer laten slopen en laten afvoeren. De werkzaamheden bedragen: vloer en muurtegels verwijderen, sanitair verwijderen zoals douchecabine, bidet, toilet, bad en badmeubel. Daarna muren afvlakken, een paar water/ elektriciteitsleidingen verleggen, tegelen, sanitair plaatsen en aansluiten: Inloopdouche, wasmeubel met spiegel, hangend toilet, ligbad en verwarmingselement vervangen. Het oppervlak van de badkamer is 9 kubieke meter.

Verschillende klussen in huis laten uitvoeren

De werkzaamheden zijn als volgt: - De garagedeur isoleren met behoud van de deur die er nu in zit; - De 2 buitendeuren met dezelfde maten dienen te worden omgewisseld inclusief hang- en sluitwerk; - De toiletpotten vernieuwen. Graag ontvang ik hier wat advies over of alleen de potten vervangen dienen te worden of het gehele toilet.

Klusjes uitvoeren

De werkzaamheden zijn als volgt: - Het staande toilet is stuk en dient te worden vervangen door een staand of zwevend model. - Wastafel vervangen - 2 lux a flex monteren - Deurbel repareren

Vloer van de badkamer slopen

Op de begane grond heb ik een badkamer van 1.20 bij 2.20 meter. Hier dient het oude toilet, wastafel en de vloer inclusief gemetselde douchebak verwijderd te worden. Tevens dient er een stuk naar de rioolbuis uitgegraven te worden. Kunt u een offerte maken voor deze werkzaamheden met separaat vermeld wat de kosten zijn voor het afvoeren van het puin? Er is een foto beschikbaar.

Sanitair en tegels verwijderen uit badkamer en toilet

Het betreft een offerte aanvraag voor het laten verwijderen van de tegels en het sanitair in de badkamer en toiletruimte. De badkamer is ongeveer 2 bij 2 meter. De toiletruimte is ongeveer 1.50 bij 1 meter. Het betreft een normale tussenwoning. Ik laat deze werkzaamheden graag binnen 2 weken uitvoeren.

Inbouwreservoir inbouwen en leidingen aanpassen

Ik heb nu een staand toilet en wil dat gaan vervangen door een zwevend toilet. Ik wil het plaatsen van het inbouwreservoir en het aanpassen van de leidingen door een professional laten doen, de andere werkzaamheden kan ik zelf uitvoeren. Ik zal zelf alle materialen aanschaffen. Ik ontvang graag een prijsindicatie.

Tegelwerk en raam aanpassen

Voor ons nieuwe huis zijn wij op zoek naar een klusman/vrouw voor 2 klussen. 1. In de huidige badkamer ligt een tegelvloer met bijbehorende bies, die wij niet mooi vinden. Over de huidige vloertegels willen wij antraciet tegels laten leggen en de bies eruit laten halen en laten vervangen door dezelfde kleur tegels als op de vloer. Ongeveer 9 m2. De m2 is in werkelijkheid iets minder, omdat de vloer om het bad heen en onder de douche(bak) gelegd moet worden. Tevens willen wij dezelfde tegelvloer en bies op het toilet beneden. Er hangt daar een zwevend toilet, ongeveer 1 m2. 2: In de badkamer zit een raam wat niet open kan. Dit was meerwerk. Wij willen wel graag dat het raam open of kantelen kan. Het raam is makkelijk toegankelijk, zonder ladder. Maten raam: H 120,5 cm B 42 cm Bij voorkeur offerte via de mail. De werkzaamheden dient in periode van de klus in de week van 21 - 28 mei uitgevoerd te worden.