Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

WC verbouwen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende klusbedrijven uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één klusbedrijf of meerdere klusbedrijven bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: wC verbouwen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze klusbedrijven u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw klusbedrijf!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klusbedrijven in uw regio.

Voor een klusbedrijf, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: wC verbouwen

WC verbouwen

Ik wil graag het toilet vervangen door een inbouw-wc, nieuwe kraan en wasbak erin en de gehele wc laten betegelen. Ik heb nog geen materialen gekocht, ben nu aan het oriënteren. Het gaat om ongeveer 10 m2

Wc verbouwen

Ik wil mijn wc vervangen. Oude eruit laten slopen en nieuwe erin. Ik wil ook mijn doucheslang laten vervangen

Keuken, badkamer en wc

Wij zouden graag de keuken willen verbouwen dat de gasleiding en een waterleiding wordt aangelegd voor een afwasmachine en een buiten kraan. Leidingen in muur wegwerken en keuken stuken ruim 16 m2. En we zouden graag nog een nieuwe badkamer van 2.07 x 1.72 meter willen met een wc boven en een nieuwe wc beneden. We hebben alles al staan. Badkamer: alles gaat eruit, badkamer uit jaren '60. Er komt een douche in.

WC verbouwen

WC betegelen wand tot aan plafond, nieuwe wc-pot plaatsen. Nu tegels tot aan de helft. Eventueel inclusief levering. Ongeveer 1 x 1 meter.

uibouwen en verbouwen van de badkamer. ...

uibouwen en verbouwen van de badkamer. aanleggen van wc (er is nog geen aansluiting) ,bad en apparte douche cabine, wastafel en afwerking.

wc verbouwen :hangcloset plaatsen,wand ...

wc verbouwen :hangcloset plaatsen,wand en vloertegels plaatsen alles is al aanwezig ruimte is ongeveer 1.25 bij 1.00 en 2.35 hoog maximaal besteedbaar 700,euro dus hoger hoef je niet te reageren

We willen onze toilet verbouwen. We ...

We willen onze toilet verbouwen. We willen een hangende wc pot en we willen de wasbak ook verplaatsen. De maten zijn 120cm x 95cm x 250cm. De werkzamheden moeten begin juni gebeuren.

Vensterbanken vernieuwen, ...

Vensterbanken vernieuwen, radiatorbekleding vernieuwen, schilderen, kasten plus slaapkamer maken op zolder, nieuwe vloer woonkamer. Tuin opknappen; wc vernieuwen, badkamer vernieuwen, keuken vernieuwen. Het hele huis van binnen renoveren; Advies van een vakman over mogellijkheden; Of we verbouwen en blijven in dit huis of we gaan verhuizen.

We willen ons toilet verbouwen. Dat ...

We willen ons toilet verbouwen. Dat betekend dat het oude toilet er uit moet met staande pot en alle tegels op de vloer en wand vernieuwd moet worden. We hebben al een nieuwe hangende wc pot uitgezocht. Ook hebben we nieuwe vloer en wandtegels uitgezocht.

Ik zou graag mijn toilet op de begane ...

Ik zou graag mijn toilet op de begane grond willen verbouwen. Ik denk dan aan een hangcloset(dit is nu een staande) en de de gehele wc ruimte nieuw betegeld willen hebben (de vloer en de muren tot boven)