Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wc pot en waterreservoir vervangen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende klusbedrijven uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één klusbedrijf of meerdere klusbedrijven bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: wc pot en waterreservoir vervangen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze klusbedrijven u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw klusbedrijf!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klusbedrijven in uw regio.

Voor een klusbedrijf, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: wc pot en waterreservoir vervangen

Wc pot en waterreservoir vervangen

Ik wil in mijn badkamer de wc pot en het waterreservoir vervangen. Het gaat om een zwevend toilet.

Sanitair plaatsen

Wij willen graag een nieuwe wc-pot laten plaatsen en stortbak aansluiten. (Het is gewoon een voorzet toilet) En verder een afgebroken badkraan vervangen. Materialen zijn in huis. Het is dus waarschijnlijk geen grote klus, maar we hebben niet de handigheid om dat zelf uit te voeren. Wie kan dat voor ons doen.

Gasleiding aanpassing en wc vervangen

Hier bij deze vraag ik een vrijblijvende offerte aan voor 2 projecten: 1. Gasleiding aanpassing, zie twee foto's in de bijlage. U regelt de materialen en u voert de werkzaamheden uit. 2. Wc vervangen. De huidige wc heeft nu een diepe spoeling, zie foto. Ik wil graag een vlakspoeling. Omdat de wc wordt vervangen, dan graag meer ruimte in de wc. Daar is er nu weinig ruimte. Graag twee verschillende hoeveelheden van de waterspoeling, ivm waterbesparing. Ik kan in overleg met u de wc pot en wc reservoir bestellen. Ik regel dus de wc pot en wc reservoir. Als u liever hebt dat u zelf de wc pot en reservoir regelt, is ook goed. U gaat de oude wcpot en reservoir vervangen door de nieuwe. Mocht er nog meer materialen nodig zijn naast de wc pot en wc reservoir voor het bijv. Bevestigen, dan regelt u die materialen. Graag de totale kosten incl. BTW en geen extra kosten achteraf. Wanneer hebt u tijd? Ik kan bijna elke dag. Biedt u garantie op de werkzaamheden en de materialen? Bij mijn woning is het parkeren gratis.

Nieuwe stortbak en toiletpot plaatsen

Ik zou graag een vrijblijvende offerte aanvragen voor het vervangen van onze w.c. pot en de stortbak. De oude weghalen en meenemen. Begane grond/ oud huisje (1960). Betegelen in overleg.

Kitranden verwijderen en nieuwe aanbrengen

Voor de badkamer en wc wil ik een aantal kitrandjes laten verwijderen en opnieuw aanbrengen. Het gaat om de randjes van 2 wastafels, 2 wc’s (alleen waar de pot aan de muur zit) en 2 of 3 zijdes in een douchecabine. Voor de wc en wastafels graag witte kit en voor de douchecabine grijs. Graag zo snel als mogelijk.

Klussen in huis en tuin

1) Er moet een sleutel gezocht worden voor een slot in de kelder. Daarvoor moet het slot eruit, maar dat lukt mij niet. Het klinkt raar, maar het is een Belgisch slot en waarschijnlijk is hier een Belgische sleutel voor nodig. 2) Op het bordes achter het huis moet 1 m2 klinkers opnieuw gelegd worden. De klinkers heb ik. Misschien is er een zakje geel zand nodig. 3) Achter de WC pot lekt het. Er staat altijd een klein plasje water. 4) Er moet een nieuwe keukenboiler geplaatst worden (Aanschaf bij Praxis in overleg met de vakman), in de kelder onder de keuken. Daar zit al een boiler, maar die is volgens mij kapot.

WC brillen monteren

2 wc brillen installeren op bestaande wc pot

WC-pot plaatsen

Graag een klusjesman die de toiletpot kan demonteren en nieuwe pot kan plaatsen (duoblok). Ook het kraantje en de leiding vervangen van de stortbak. Graag een offerte voor voorrijkosten, uurtarief, BTW en eventueel de materiaalkosten. Graag ook advies over welke duoblok past.

Verschillende kleine montageklussen

Het gaat om meerdere reparaties in flat van 4 hoog. Keuken: Lade sluitend maken, plank bevestigen voor gasstel, afzuigkap aansluiten, nieuw stopcontact, 2 plankjes aan muur bevestigen, nieuwe kraan, rooster in deur dichtmaken. Badkamer: wastafel vervangen, plankje aan muur maken, deurklink vastmaken. Wc: nieuwe bril, pot? Slaapkamerraam sluitend maken,

Uiteenlopende herstelwerkzaamheden

Er is een aantal zaken die gedaan dienen te worden aan het huis. 1. Keukendeurkastjes vervangen, 4 stuks want het fineer komt los. Ik heb een keuken die bij de bouw van de flat ingebouwd is. Na ongeveer 16 jaar is het fineer van sommige deuren stuk. Misschien dat er 4 deurtjes vervangen moeten worden maten 59 x 13 cm , 59 x 73 cm, 59 x 59 cm en 59 x 105 cm. Als ik dat goed genoteerd heb; 2. Laminaat herstellen bij drempel deur. Bij de deur drempel komt iets van het laminaat los; 3. Wc pot vervangen. Het glazuur is stuk. Wc werkt naar behoren dus is niet absoluut noodzakelijk. Ik kan er nog even mee door; 4. Kraan repareren, deze lekt; 5. Bescherming boven afzuigkap repareren. Misschien is het handig is dat een en ander visueel geïnspecteerd wordt. Via de mail is een en ander moeilijk uit te leggen en te omschrijven.