Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Waterschade in slaapkamer herstellen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende klusbedrijven uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één klusbedrijf of meerdere klusbedrijven bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: waterschade in slaapkamer herstellen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze klusbedrijven u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw klusbedrijf!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klusbedrijven in uw regio.

Voor een klusbedrijf, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: waterschade in slaapkamer herstellen

Laminaat en vliesbehang vervangen

Na waterschade vanuit badkamer is het noodzakelijk om 2 muren van de slaapkamer opnieuw te vliezen en te verven. En het laminaat, inclusief ondervloer en plinten te vervangen. Kamer is +/- 12 m2.

Waterschade aan wanden en vloeren herstellen

Ik wil een offerte aanvragen voor herstelwerkzaamheden. Plaatsen vloerbedekking slaapkamer 30 m2 Plaatsen vinyl slaapkamer 17 m2 Plaatsen vinyl slaapkamer 20 m2 Plaatsen vinyl gang 15 m2 Behangen slaapkamer 40 m2 Verplaatsen van meubels tijdens plaatsen van vinyl en vloerbedekking

Waterschade in slaapkamer herstellen

Bij mijn bovenburen is een groot aquarium kapotgegaan en het water is door het plafond mijn slaapkamer in gekomen. Ik heb daardoor schade aan de plafondplaten, aan het behang en aan het tapijt. Ik wil graag herstelwerkzaamheden laten uitvoeren. Ik wil een vakman uitnodigen om de schade hier op te nemen en een offerte te verzorgen. Ik heb die ook nodig voor mijn verzekeringsclaim.

Laminaatvloer laten leggen

We hebben op 10 augustus waterschade opgelopen in ons hele appartement, op de keuken en een berging na. De riolering is gesprongen en alles is onder gelopen. Op vrijdag 11 augustus is al het laminaat met de ondervloer verwijderd en afgevoerd en is er een droger in de woning geplaatst. Op 18 augustus wordt er een droogtemeting gedaan. Daarna wordt alles op 21 augustus gedesinfecteerd. Vervolg stap is om in alle ruimtes nieuw laminaat met ondervloer en plinten te plaatsen. Als bijlage heb ik ook de plattegrond van de ruimtes waar de nieuwe vloer moeten komen. De soorten laminaten voor elke ruimte, heb ik hieronder bijgezet. 1) woonkamer: 29,15 m² (Decomode laminaat Original Century Wood Trondheim 7mm 2,48m²) 2) slaapkamer 1: 16,51 m² (Decomode laminaat Emotion Sotsji 7mm 2,48m²) 3) slaapkamer 2: 13,28 m² (Decomode laminaat Original Century Wood Marakech 7mm 2,48m²) 4) slaapkamer 3: 11,98 m² (Decomode laminaat Original Riga 7mm 2,48m²) 5) hal 1: 3,63 m² (Decomode laminaat Emotion Helsinki 7mm 2,48m²) 6) hal 2: 10,30 m² (Decomode laminaat Emotion Helsinki 7mm 2,48m²) * Ondervloer: Sencys ondervloer Gold * Plinten: Sencys hoge plint Emotion Milano Ik ontvang graag uw offerte voor mijn verzekeringsclaim.

Waterschade en lekkage in de badkamer verhelpen

Wij hebben lekkage gehad in onze badkamer, waarbij er schade is ontstaan aan de muren in de slaapkamer en op de overloop. Ook is er een plint op de overloop uitgezet door het water en ik vertrouw de voegen in de badkamervloer niet helemaal. Ik laat graag even bekijken of er toch iets aan de voegen moet worden gedaan, misschien moeten ze vernieuwd worden. Ik ontvang graag een offerte voor de verzekering en wil de klus graag snel laten uitvoeren.

Waterschade in de woning herstellen

Keuken: - De vloertegels onder de keukenkasten zijn nog niet verwijderd, dat moet nog gebeuren (4 bij 6.50 meter). - De keukenvloer moet helemaal betegeld worden, ook onder de keukenkasten, misschien moet daarvoor de keuken gedemonteerd worden. - De Cando lambrisering in de keuken moet worden verwijderd, en er moet weer nieuwe getimmerd en geschilderd worden. - De muren moeten worden geschilderd (We hebben 3 deuren in de keuken en één grote toog - Er zullen twee muren geschilderd moeten worden). - De Cando toog moet worden hersteld/vernieuwd. - Boven het aanrecht zitten ook tegels, deze moeten verwijderd worden en daarna vernieuwd. Ik heb de offerte zo snel mogelijk nodig voor de verzekering. De verzekering heeft gevraagd om een gespecificeerde offerte. Graag wil ik samenwerken met een professioneel aannemersbedrijf. Slaapkamer: De muren moeten geschilderd worden (vloeroppervlak is 12 m2). Badkamer: Weghalen wandtegels, nieuwe wandtegels en vloertegels plaatsen, in de badkamer hebben we wastafelkast en een kolomkast, deze moeten ook vervangen worden, ook zal de douchecabine opnieuw gemonteerd moeten worden (de badkamer is ongeveer 2 bij 2.50 meter). Entree: Vloertegels moeten gelegd worden. De muren moeten geschilderd worden. De trap van 6 tredes moet weg en er moet een nieuwe trap gemonteerd worden. Het plafond is 4 meter hoog. Waskamer: Een gedeelte van de wandtegels moeten nog weggehaald worden. De wand en vloer moet betegeld worden. Het plafond is ongeveer 4 meter hoog. Woonkamer: De muren moeten geschilderd worden en de Cando toog moet worden hersteld/vernieuwd (4 bij 5.50 meter). Het plafond is 4 meter hoog. Toiletruimte: De ruimte moet opnieuw betegeld worden, wanden en vloer. Het toilet zal ook vernieuwd moeten worden. De tegels zijn tot ongeveer 2.50 meter hoog betegeld. Ook de toiletruimte is 4 meter hoog. Bergruimte: Ook wil ik graag de tegels van deze ruimte laten verwijderen en vernieuwen (3 bij 2 meter ongeveer)

Herstelwerk in het woonhuis

In de slaapkamer wil ik graag het tapijt laten verwijderen en nieuwe vloerbedekking laten leggen. De slaapkamer is 6 m2. Ook wil ik graag plinten laten verwijderen en nieuwe plinten aanbrengen. Muur rondom het raam opnieuw verven en het raamkozijn schuren en verven. Dit is vanwege vocht en waterschade. Werkzaamheden moeten in Essen (10 minuten over de grens) gebeuren.

Diverse klussen in het woonhuis

Laminaatleggen. Niewe zolders op de slaapkamer nog wat kleinere dingen ivb met waterschade

Plafond vernieuwen

Huidig plafond in slaapkamer moet vernieuwd worden na waterschade , afmeting 4. 15x4. 45 mtr, werkzaamheden bestaan uit , slopen bestaand plafond en sierlijsten incl. Isolatie en tengels. Aanbrengen nieuwe isolatie (beste die er is ) tengelen gipsplaten naden dichtstrijken sierlijsten sauzen

Reparatie waterschade hal, plafond en laminaat

Door een lekkage in de badkamer is er schade ontstaan in de woning. Deze schade willen we graag laten herstellen. De lekkage is waarschijnlijk ontstaan in de afvoer van de douchebak (90x90) en deze moet vervangen worden. In de onderliggende hal is een klein deel van het stucwerk op het plafond los geraakt dit dient hersteld te worden en daarna dit opnieuw schilderen (3 m2). Verder moet er 14 m2 laminaat en ondervloer opnieuw gelegd worden in de slaapkamer. Daarnaast is het behang in de slaapkamer ook los geraakt door de lekkage, ook dit moet deels vervangen worden. Graag bij ons langskomen om de situatie te bekijken alvorens de offerte wordt uitgebracht.