Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Waterbron slaan? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende klusbedrijven uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één klusbedrijf of meerdere klusbedrijven bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: waterbron slaan. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze klusbedrijven u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw klusbedrijf!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klusbedrijven in uw regio.

Voor een klusbedrijf, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: waterbron slaan

Waterbron slaan

Waterbron voor beregenen van de tuin en het vullen van het zwembad (156virkante meter)

Slaan van handpomp

Ik wil graag een waterbron laten slaan met een 'zwengel'-handpomp voor mijn moestuin van 400m2. Het water uit de bron mag niet te ijzerhoudend zijn voor begieten van planten. De tuin ligt tussen de Piet Heinstraat en Van Heemskerkstraat in Ede en is bereikbaar via een draaihek van ca. 0,90m breed. Graag prijsopgave.

Puls ( waterbron ) slaan in de achter tuin

Graag zou ik een waterbron achter in de tuin willen hebben om hiermee de tuin te sproeien. De tuin is goed te berijken. Graag zou ik een offerte willen incl. Pomp ( elektrisch.

Waterbron slaan

Ik wil graag weten wat de kosten zijn om een waterbron te laten slaan.

Waterbron slaan voor besproeien tuin

Willen graag een waterbron in de tuin, die 16 sproeiers aan kan. Al het leidingwerk en dergelijke ligt er al en is al aangesloten. We wachten nu alleen nog op de pomp.