Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wasmachinekraan vervangen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende klusbedrijven uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één klusbedrijf of meerdere klusbedrijven bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: wasmachinekraan vervangen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze klusbedrijven u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw klusbedrijf!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klusbedrijven in uw regio.

Voor een klusbedrijf, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: wasmachinekraan vervangen

Wasmachinekraan vervangen

De kraan van de wasmachine is lek en sluit niet meer af. Dus er loopt continu water uit als hij niet op machine is aangesloten, en hij lekt beetje als hij wel op machine is aangesloten. Zie foto

Wasmachinekraan vervangen

Mijn wasmachine kraan gaat niet open. Er is al iemand geweest om er naar te kijken. Er komt geen water uit. De oorzaak ligt niet aan de leidingen.

Diverse eenvoudige klussen

Het betreft ongeveer 1 dag eenvoudige kluswerkzaamheden, zoals 2 x een TV ophangen, wilg knotten en hout afvoeren, wasmachinekraan vervangen, wand sauzen, 2 lampen repareren, 2 x gordijnrail ophangen, tuintegels reinigen, plat dak schoonvegen, raster voor rozen aan muur bevestigen, stootlatjes aan deurposten bevestigen.

Diverse klussen binnen en buiten uitvoeren

De werkzaamheden zijn als volgt: - Opnieuw voegen van de douchewand in verband met doorslag naar de andere kant. Deze kant, gipswand moet opnieuw behangen worden, 2 m2. - Vervangen van een defecte 'eind-dakpan'. - Vervangen van de douche thermostaatkraan. Deze is al aanwezig. - Vervangen defecte wasmachinekraan. - Vervangen dubbel glas in dakraam. Het raam heeft een standaard maat.