Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wasmachine snoer verlengen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende klusbedrijven uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één klusbedrijf of meerdere klusbedrijven bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: wasmachine snoer verlengen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze klusbedrijven u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw klusbedrijf!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klusbedrijven in uw regio.

Voor een klusbedrijf, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: wasmachine snoer verlengen

wasmachine snoer verlengen

Ik heb twee jaar geleden een wasmachine gekocht voor in mijn nieuwe huis, maar helaas bleek het snoer te kort te zijn om de trekschakelaar te halen. Ik heb dit toen opgelost door een wasmachineverhoger aan te schaffen, alleen (ondanks dat het best een prijzig product was) trilt de wasmachine hier heel erg op. Ik wil het nu toch liever oplossen door de wasmachine op de grond te zetten en het snoer te verlengen, maar dat kan ik toch echt niet zelf. Van de verhuurder mag ik overigens niet een tussenstukje in het snoer maken, het moet dus een lange kabel worden vanuit de wasmachine.

Wasmachine aansluiten en gordijnrails ophangen

Ik ben verhuisd, daarom de vraag om de wasmachine aan te sluiten, ik wil dat het vakkundig wordt gedaan. De wasmachine heeft een snoer, geen stekker en moet op een normaal stopcontact aangesloten worden. Het tweede is dat ik de machine iets verder van de afvoerpijp wil hebben, dus de afvoerslang moet vervangen worden door een langer model. Tevens graag in twee slaapkamers gordijnrails monteren (6 meter) en wat schilderijen monteren. Graag ontvang ik een offerte.

Snoer van de wasmachine vervangen

Mijn wasmachine was voorheen aangesloten op een trekschakelaar. In mijn nieuwe huis is geen trekschakelaar aanwezig, dus moet er een nieuw snoer met stekker gemonteerd worden aan de Bosch wasmachine. Ik heb geen materiaal en alleen de stekker (kop) mist.

Snoer van de wasmachine vervangen

Het snoer van mijn wasmachine is door muizen kapot gebeten. Ik heb zelf geen materiaal. Ik laat graag een nieuwe kabel aansluiten.

1. Graag aansluiten van droger en ...

1. Graag aansluiten van droger en wasmachine op trekschakelaar. De snoeren van beide zijn te kort deze moeten van een langere snoer worden voorzien. 2. Over beide apparaten moet een werkblad geplaatst worden. 3. Ook moeten er een aantal gaten geboord worden ivm ophangen kast (badkamer) hemel voor bed (slaapkamer)