Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wasmachine naar boven en oude afvoeren? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende klusbedrijven uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één klusbedrijf of meerdere klusbedrijven bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: wasmachine naar boven en oude afvoeren. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze klusbedrijven u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw klusbedrijf!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klusbedrijven in uw regio.

Voor een klusbedrijf, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: wasmachine naar boven en oude afvoeren

Wasmachine naar boven en oude afvoeren

Wasmachine 2 trappen op en oude machine mee na benden, met behulp van 6-wielig karretje, te huur bij praxis. Kunt u mij daarmee helpen?

Diverse klussen in huis

Ik zoek een vakman voor diverse klussen in mijn huis. De schrootjes in de gang wil ik laten verwijderen en ik wil er een glad plafond laten maken. De wastafel moet weg en op die plek wil ik een aansluiting voor de wasmachine laten maken. Verder wil ik een 'inbouwkast' laten verwijderen en ook wat houte balkjes die op de muur zitten. Ik wil ook alles laten afvoeren.

Laminaat vervangen en toiletruimte repareren

Afgelopen weekend is de riolering buiten onze woning verstopt geraakt en is de boel hier in huis overstroomd. We zitten nu met een laminaatvloer van ongeveer 50 m² die door het rioolwater onbruikbaar is geworden. Het laminaat moet inclusief de ondervloer en de staande plinten verwijderd en afgevoerd worden. Er moeten ook wat meubels worden verplaatst en een droger en wasmachine. Als de vloer goed droog is, willen we er nieuwe ondervloer, laminaat en hoge plinten laten plaatsen. Verder moet in de toiletruimte het inbouwreservoir gedemonteerd worden. Bij het ontstoppen is ook het wandcloset eraf gehaald. Mogelijk moet er een nieuw inbouwreservoir geplaatst worden, dat willen we hier laten beoordelen. We ontvangen graag uw offerte in posten voor de totale klus. Wij hebben de offerte nodig voor de verzekeringsclaim. We willen i.v.m. de stank het laminaat en de ondervloer graag op korte termijn al laten verwijderen en afvoeren.

Laminaat leggen en klussen in de keuken

De werkzaamheden in de keuken bestaan uit: - Het verwijderen van de huidige laminaatvloer in de keuken (12 m2). - Het afvoeren van de huidige laminaatvloer - Het leggen van de nieuwe vloer incl. plinten en ondervloer - Meubelen demonteren en monteren (vaatwasser, oven, koelkast en wasmachine) - Transportkosten - eventueel overige kosten?

Vinyl leggen, schilderen en behangen

Vinyl leggen: keuken, huiskamer en de hal bij de voordeur plus de hal bij de achterdeur. Inclusief meubels (wasmachine) verplaatsen (haal wel alles leeg), oud vinyl weghalen en wegbrengen. Trap schuren en verven. Het witten van de keuken en de bijkeuken en behangen van een gedeelte boven de trap (geen moeilijke motiefjes) en boven in de hal. Oud behang verwijderen en afvoeren. Woonkamer is ongeveer 16 m2, de keuken 6 m2, hal achterdeur is ongeveer 2 m2, hal voordeur 3.50 m2 en de hal boven is 3.50 m2.

Wasmachine ophalen en installeren

2e hands wasmachine ophalen op adres in Dordrecht, transporteren naar adres in centrum Dordrecht, 2 trappen op naar de 2e verdieping, wasmachine installeren, oude meenemen en afvoeren. Meerdere toekomstige opdrachten te verwachten.

Verbouwing klein appartement

Graag zou ik een een offerte van u krijgen voor de volgende werkzaamheden , te Amsterdam in mijn nieuwe appartement van 43 M2. Graag , klussen 1e weken van juli 2012: Slopen douchecel Aanleg nieuwe afvoer wasmachine Plaatsen wasmachine & droger in bkm(aansluiten etc en afvoer) Badscherm plaatsen ,doucheslang ,kop Wanden & plafonds sausen Vloeren schuren, lakken. Schutting plaatsen balkon. stellingkast-kelder Wand plaatsen slaapkamer kast Vloer geheel afplakken Keuken slopen , afvoeren In verband met : Plaatsing nieuwe keuken :keramische plaat= elektrischekabels veranderen en siffon Alvast Bedankt!

Verbouwing van badkamer uit ...

Verbouwing van badkamer uit ex-huurwoning. Nieuwe tegels op wand en vloer, nieuwe radiator plaatsen, leidingen in de muur wegwerken, plaatsen wastafel+kraan(element/meubel) en plaatsen douchebak, hoekcabine en en douche mengkraan. Omleggen wasmachine aansluiting/electra/afvoer. Oude materialen afvoeren.

We willen de badkamer onderhanden laten ...

We willen de badkamer onderhanden laten nemen. Allles wat er in staat eruit inclusief de tegels(afvoeren), afvoer voor wasmachine naar de kamer ernaast verleggen. Badkamer opnieuw tegelen, inloop douche plaatsen, wc en wastafel met licht er boven.

demontage bestaand sanitair; slopen en ...

demontage bestaand sanitair; slopen en afvoeren plafond/wand/vloertegels;verwijderen betonnen vloer; aanpassen riolering tbv wasmachine/ toilet/fontein/cv-ketel (condensopvang); aanvullen + storten vloer; aanpassen waterleiding: alles inbouw; uitrapen metselwerk; aanbrengen plafond dmv gips op regelwerk, deze voorzien van glad pleisterwerk; aanbrengen wand +vloertegels (materiaal als stelpost begroten;eventueel patroon/45gr/strips/afwijkende maten/natuursteen); leveren en plaatsen wandcloset en fontein prijs als stelpost opgeven; verlichting dmv 2 spots; bestaande leiding cv vervangen (laswerkzaamheden) door kleinere diameter; geen schilderwerk.