Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wandtegels zetten in badkamer en wc? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende klusbedrijven uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één klusbedrijf of meerdere klusbedrijven bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: wandtegels zetten in badkamer en wc. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze klusbedrijven u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw klusbedrijf!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klusbedrijven in uw regio.

Voor een klusbedrijf, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: wandtegels zetten in badkamer en wc

Wandtegels zetten in badkamer en wc

30 x 60 cm tegels zetten in badkamer (30 m2) en wc (10m2). Het betreft nieuwbouw. En er zou vanaf volgende week al gestart kunnen worden met de klus.

Kluswerk in de woning

Graag zou ik willen informeren wat de ruwe montagekosten zijn per post. Post 1: Keukenvloer: hout verwijderen van vloer, tegels die onder de vloer zitten schoonmaken en met drempel over laten lopen naar houten vloer woonkamer. Het is maar een paar m2; Post 2: vaatwasmachine aansluiten en waterpas zetten. Aan- en afvoer zijn aanwezig; Post 3: een keukenkraan vervangen; Post 4: de trapleuning repareren en schilderen, in drie delen, van hout; Post 5: de deuren vervangen waar nodig en schilderen; Post 6: het toilet beneden vervangen, wandtegels vervangen. In ieder geval een nieuwe toiletpot plaatsen. De tegels mogelijk over de bestaande tegels heen zetten. Het tegelwerk zit nu tot halverwege de wanden, bij voorkeur tot het plafond tegelen; Post 7: in de badkamer een douchegordijnrails op hangen en de badkamer kraan vervangen; Post 8: bij de entree een gordijnrails ophangen. Kunt u mij het liefst per mail antwoorden. Dit in verband met mijn onregelmatige werktijden. Ik hoor het graag terug.

Klussen in huis uit laten voeren

Ik zoek een vakman voor de volgende klussen: - Wandtegels in de keuken plaatsen, 4 m2. Tegels zijn aangeschaft. - 1 spotlampje onder de keukenkastje is stuk, deze repareren of vervangen. - Radiator in de keuken bevestigen, deze hangt nog niet want de leiding is nog niet helemaal op maat. - Kledingkast in de slaapkamer in elkaar zetten. - Op de zolder een deur met kozijn ophangen. De deur heb ik, het kozijn en hang- en sluitwerk nog niet. - Plinten plaatsen bij de wanden op de zolderslaapkamer, dit gaat om ongeveer 20 meter.