Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Een wand isoleren stucen en schilderen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende klusbedrijven uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één klusbedrijf of meerdere klusbedrijven bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: een wand isoleren stucen en schilderen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze klusbedrijven u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw klusbedrijf!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klusbedrijven in uw regio.

Voor een klusbedrijf, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: een wand isoleren stucen en schilderen

Wanden geluid isoleren

Graag laat ik een ruimte van circa 3 x 3 m met 1 schuine wand tegen geluid isoleren. Graag zou ik advies van de vakman ontvangen over het best te gebruiken isolatiemateriaal.

Het isoleren van een kleine wand tegen geluid

Ik zoek een isolatiespecialist die een kleine wand in een woning kan isoleren. Het gaat om 270 bij 260 cm wat tegen geluid geïsoleerd dient te worden. Eventueel zou daarnaast nog klein overig isolatiewerk gerealiseerd moeten worden.

Een wand isoleren, stucen en schilderen

Het gaat om het isoleren, stucen en schilderen van een binnenwand van Kingspan. Het gaat om +/- 23/25 m2. De wand hoeft niet persé opengebroken te worden. Wat zou dit gaan kosten?

Wand isoleren

We willen graag onze woonkamer muur van binnen met goede dunne geluidsniveau isolatie platen laten zetten. De muur is zo'n 5 meter breed en 2,5 meter hoog. We hopen daarmee minder geluidsoverlast van de buren te hebben.

Het isoleren van een betonnen wand

Ik zoek een isolatiespecialist die in een woning twee wanden van 12,1 meter breed en 2,57 hoog kan isoleren. Dit moet vanuit de woning gebeuren.

Tochtstrips plaatsen

Ik wil bij 3 a 4 kunststof kozijnen in mijn huis isolatie laten aanbrengen middels tochtband/strips en kit. Het gaat niet om de ramen zelf maar om de ruimte tussen de ramen en de wand. Er zitten al tochtstrips die niet meer goed zijn. Ook wil ik een spleet onder de voordeur laten isoleren middels eventueel een tochtborstel of tochtstrips etc.

Klussen laten uitvoeren

Ik wil 2 klussen laten uitvoeren. Ik woon in een huis gebouwd in 1974, het betreft een tussenwoning. Aan 1 kant hebben wij last van veel contactgeluiden die ons storen. Wij willen graag de wand aan 1 kant van de woonkamer goed isoleren. Verder hebben wij op zolder al kunststof kozijnen. Deze willen wij ook bij de 3 slaapkamers boven en de benedenverdieping inclusief hr++ glas.

Klussen in de garage

De werkzaamheden in de garage zijn volgt: - Elektriciteit aanleggen voor tweede verlichting garage. - Buiten stopcontacten aanleggen tegen de garage. - Afscheidingsmuur maken met deur in de garage. De wand zal ongeveer 3.5 meter breed worden. - Planken ophangen. - Plafond isoleren en een simpele afwerkplaat er tegen, 3.5 meter breed en 4 meter lang.

verplaatsen keuken inclusief aanpassen kozijnen

Jaren 30 bovenwoning; creëren nieuwe kamer door verplaatsen leidingen gas, water en afvoer voor keuken. Plaatsen van een nieuwe wand incl. binnendeur. Op plaats van de nieuwe keuken zal de pui aangepast moeten worden incl. een passen nieuw raam van dubbel glas. En in de nieuw ontstane kamer willen we graag het raam vervangen door dubbel glas en de wand goed laten isoleren. Belangrijkste vragen: is het verplaatsen van de leidingen mogelijk?

Badkamer renovatie

Badkamer van ongeveer 3 x 2 meter renovatie: Verwijderen bad. Tegelvloer en wandtegels verwijderen, ongeveer 4m2 in totaal. Omleggen leidingen, isoleren. Plaatsen hetzelfde bad. Wand- en vloertegels leggen. Tegels moeten nog besteld (hetzelfde als wat er al is) Kitwerkzaamheden. Drie jaar geleden is badkamer gemaakt, maar er zijn een aantal dingen niet goed.