Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Vouwgordijnen ophangen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende klusbedrijven uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één klusbedrijf of meerdere klusbedrijven bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: vouwgordijnen ophangen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze klusbedrijven u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw klusbedrijf!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klusbedrijven in uw regio.

Voor een klusbedrijf, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: vouwgordijnen ophangen

Gordijnen, rails, plafondlampen en kapstok ophangen

1 verduisterend rolgordijn ophangen en in elkaar zetten 3 vouwgordijnen ophangen 4 gordijnrails plaatsen 2 eenvoudige plafondlampen plaatsen 1 kleine kapstok plaatsen (2 kleine boorgaten nodig, deze is niet nieuw). Vouwgordijnen en rails zijn en van het Gamma merk. Zelf heb ik heen goede betonboor om de gaten te boren.

Vouwgordijnen ophangen

Monteren 3 vouwgordijnen 180 bij 180 cm.

Verlichting, gordijnen en plinten monteren

Graag willen we volgende klussen laten uitvoeren en ontvangen hier graag een offerte voor: - 3 hanglampen monteren. - Gordijnen ophangen - 3x vouwgordijnen 75 centimeter breed (tussen kozijn). - 1x vouwgordijn 150 centimeter breed (tussen de muren). - 2x plissé gordijn 103 x 96 centimeter (op kantelraam). - 2x gordijnroedes bevestigen. Liefst eerst bericht/contact via de e-mail, telefoon is lastig ivm werk. Evt. Kan er telefonisch contact opgenomen op donderdag. Alvast bedankt voor uw informatie.

Vouwgordijnen ophangen

Ik wil graag 4 vouwgordijnen opgehangen hebben.

Gordijnen ophangen

Er moeten 9 gordijnen worden opgehangen; het zijn twee jaloezieën en 7 vouwgordijnen. Als het goed is, zitten de bevestigingsmaterialen erbij. Aan de bovenkant van het houten kozijn van de ramen. De gordijnen komen begin oktober binnen.

Vouw- en rolgordijnen ophangen

Ik wil graag 2 vouwgordijnen in de woonkamer laten ophangen en 1 vouwgordijnen in de slaapkamer, 2 rolgordijnen in de keuken, 2 rolgordijnen op de slaapkamer van de kinderen en 1 rolgordijn voor een dakraam. Ik heb alle materialen thuis.

Raamdecoratie en lampen ophangen

Ik wil minimaal 10 a 12 lampen laten hangen,en 2 verduisterende rolgordijnen laten hangen in de slaapkamer en 2 vouwgordijnen in de keuken en woonkamer. Alle materialen moet ik nog aanschaffen. Kunt u de schroeven en pluggen aanleveren? Kunt u vooraf ook de gordijnen inmeten?

Vouwgordijnen ophangen

Wij krijgen op 18 juli de sleutel van de door ons gekochte woning. Ik wil bij Gamma online 5 vouwgordijnen bestellen. Het gaat om 2 x afmeting 290 x 160 cm , 2 x 190 x 110 cm en en 1 x 90 x 110 cm. Ik ontvang graag vrijblijvend uw offerte voor het plaatsen van die vouwgordijnen.

Gordijnen inmeten

Wij willen voor twee verdiepingen gordijnen / vouwgordijnen laten maken. Het gaat om 6 keer gordijnen en 3 keer vouwgordijnen. Ik maak graag een afspraak voor het inmeten van deze gordijnen. Ik zal de gordijnen vervolgens zelf bestellen en ophangen.