Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Voordeur vervangen door nieuwe voordeur en al het houtwerk eromheen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende klusbedrijven uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één klusbedrijf of meerdere klusbedrijven bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: voordeur vervangen door nieuwe voordeur en al het houtwerk eromheen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze klusbedrijven u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw klusbedrijf!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klusbedrijven in uw regio.

Voor een klusbedrijf, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: voordeur vervangen door nieuwe voordeur en al het houtwerk eromheen

Voordeur vervangen door nieuwe voordeur en al het houtwerk eromheen.

Bestaande voordeur jaren 60 model wat enigszins is aangepast qua uiterlijk. Alles eruit halen een nieuwe deur jaren 30 stijl in het midden plaatsen die iets breder zal zijn dan de vorige en iets hoger. En met hout alles eromheen dichtmaken.

Dorpel buitendeur vervangen

Wij zoeken iemand of een bedrijf die onze dorpels zouden kunnen vervangen. Het gaat om drie stuks. - voordeur - openslaande deuren - achterdeur Op dit moment zijn de dorpels van hout, maar willen dit graag vervangen voor iets dat een stuk langer meegaat. In de kleur zwart of donker grijs.

Vervangen kozijn voordeur

Graag wil ik enkele offertes ontvangen voor het vervangen van het houten deurkozijn van de voordeur van mijn huis. Deur zelf hoeft niet vervangen te worden. Het gaat er om dat er weer houten kozijnen terug komen.

Balken vervangen bij voordeur en kruipruimte isoleren/vochtwerend maken

Wij hebben bij het luik bij de voordeur 2 natte balken en dat wordt waarschijnlijk veroorzaakt doordat de ventilatie niet in orde is. Wat zal dat ongeveer kosten om te verhelpen?

Dakbedekking luifel voordeur vervangen

Ik heb een voordeur overkapping en wil de dakleer vervangen, dat is 2,6 m2. Graag ontvang ik hier een offerte van.

Dorpel vervangen

Ik wil de dorpel van de voordeur vervangen voor een dts dorpel, en de zijkant van de dorpel, de neuten ook van dts maken. Hoogte mag u zelf bepalen daarvan.

Voordeur plaatsen

Oude voordeur vervangen door een nieuwe deur. Is reeds gekocht bij Praxis met inbegrip van veiligheidspakket, glas en tocht- en valdorpel maar nog niet geleverd. Plaatsen aub in overleg. Deur is 201,5 x 93 cm.

Diverse werkzaamheden nieuwe woning

Binnenkort nemen wij de intrek in een nieuwe woning aan de Platte Driedijk in Hoogvliet. Verdieping: 1. Herstellen van een losliggende vensterbank; 2. Vervanging dakbedekking (dakranden, eerste 80 cm.); 3. Repareren/vervangen stalen hekwerk en voorstel eventuele alternatieven; 4. Verwijderen vervuiling onder de daktegels. Begane grond: 1. Vervanging kunststof schroten/aftimmering in berging en badkamer door sauswerk; 2. Inkorten deur of plaatsen ventilatierooster in douche en meterkast t.b.v. verbetering van de ventilatie; 3. Vervangen douchebak en daarna terugplaatsen douchescherm, daarna tenminste 1-zijdig kitten; 4. Plaatsen van 3 extra groepen met 1 aardlekschakelaar in de groepenkast inclusief leidingwerk naar geaard stopcontact (vaatwasser, airco en wasdroger); 5. Vervanging van de bitumen dakbedekking; 6. Vervangen van de dakranden (eerste 80 cm vanaf de randen, betreft alleen het gedeelte boven de woonkamer) 7. Verbeteren bevestiging gevelbekleding (hout) boven de woonkamer; 8. Vervanging houten gevelbekleding aan de dakterraszijde; 9. Vervanging onderdorpels en een deel van de stijl (houtrot aantasting); 10. Aanbrengen van een co-melder in slaapkamer 1e verdieping; 11. Aanbrengen rookmelders entreehal en overloop; 12. Installeren ringbel of andere beveiliging t.b.v. voordeur. Wij verzoeken u offerte uit te brengen voor bovenstaande klussen, gespecificeerd naar item op de lijst.

Geïsoleerde voordeur plaatsen

Wij willen onze voordeur vervangen door een nieuwe geïsoleerde voordeur. Dus oude verwijderen, nieuwe deur aanschaffen en plaatsen. De voordeur is 92 cm breed bij 2.01 m hoog. De huidige deur is van hout net als de kozijnen, dus we denken dat het het mooiste is als de nieuwe deur weer van hout is, maar het mag ook van kunststof zijn. Graag de oude voordeur afvoeren.

Inbraakstrip plaatsen en eventueel een slot vervangen

Inbraak preventie hulp om mijn huis tegen inbraak te beveiligen. Secustrips voor voordeur (2.10 m hoog, draait naar binnen) en achterdeur (2.10 m hoog, draait naar buiten). Ik heb dubbele sloten (onder, boven en middenin). Eventueel zou ik ook 1 deurslot vervangen. Graag zou ik met u de situatie door willen spreken.

Partners

Partners van Casius