Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Nieuwe voordeur plaatsen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende klusbedrijven uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één klusbedrijf of meerdere klusbedrijven bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: nieuwe voordeur plaatsen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze klusbedrijven u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw klusbedrijf!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klusbedrijven in uw regio.

Voor een klusbedrijf, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: nieuwe voordeur plaatsen

Plaatsen van voordeur en kozijn

Plaatsen deurkozijn en voordeur (de voordeur hebben wij al, die hebben wij gekocht bij Gamma Hoorn). Het kozijn willen we advies over.

Nieuwe voordeur plaatsen

We willen een nieuwe voordeur laten plaatsen misschien inclusief compleet kozijn.

Aantal klusjes in huis

Ik wil in de keuken een aantal plankjes aan de muur en een plank waar we aan zouden kunnen eten. Een deur vast zetten en zo nodig ventilatie gleuf aanbrengen, want dan komt de ijskast voor die deur te staan. In de hal douche wc en woonkamer lampjes en een hanglamp monteren. Bij de voordeur een gordijnrails monteren. In de douche een kastje plaatsen. In de slaapkamer een wantkast vastzetten,die staat met de zijkant ongeveer 5 a 6 cm van de muur af,dat er wat tussen komt dat de kast niet staat te wrikken bij het open en dicht doen. Dit is wat ik graag zou laten doen in huis.

Penslot plaatsen

Ik zou graag willen weten wat het gaat kosten om een 1 of 2 bijzetpenslot te plaatsen in mijn voordeur.. Het gaat alleen om het plaatsen de pensloten heb ik..

Penslot monteren

Ik wil graag een penslot in mijn voordeur laten plaatsen/monteren. Ik kan zelf voor een penslot zorgen.

Nemef meerpuntssluiting plaatsen

Ik heb een Nemef en cylinder en kruk die in voordeur geplaatst moet worden en wie kan dat zsm? Gr

Axa veiligheidsstrips plaatsen

Ik zou graag Axa veiligheidsstrips geplaatst hebben op mijn voordeur van mijn appartement. De strips zijn reeds in huis: Axa veiligheidsdeurstrip M1 215 cm aluminium SKG*

Kattenluik plaatsen

Wij willen graag een kattenluik laten plaatsen. We hebben een 'Mate-microship-kattenluik-360' aangeschaft. We laten dit bij voorkeur in onze zijdeur plaatsen. Als alternatief kan het eventueel in de voordeur als de andere deur ongeschikt is. We laten dit graag even beoordelen en ontvangen daarbij dan uw offerte voor de montagekosten. Zijdeur is van hout.

Plaatsen en vervangen van sloten

Ik wil 2 pensloten laten plaatsen op mijn voordeur en het huidige slot laten vervangen. alle sloten dienen het merk SKG** te hebben.

Raam in voordeur plaatsen

In onze wijk (nieuwbouw), willen meerdere buren een raam in de (volledig houten) voordeur laten plaatsen. Is dit ook iets dat uw bedrijf doet? De werkzaamheden zouden dan dus ook bestaan uit het uitzagen van een gat, waarna een raam geplaatst wordt, waarbij van belang is dat het binnen de veiligheidsnormen valt (qua inbraakgevoeligheid). De afmetingen van het raam zouden circa 20-80 cm moeten bedragen, maar ook hierin graag een goed advies. Indien u dit kunt leveren, zijn waarschijnlijk meer dan 5 adressen in dezelfde wijk geïnteresseerd. Ik verneem graag van u. Ik wil graag HR++ glas of beter.