Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Vloeren en lijmresten verwijderen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende klusbedrijven uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één klusbedrijf of meerdere klusbedrijven bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: vloeren en lijmresten verwijderen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze klusbedrijven u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw klusbedrijf!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klusbedrijven in uw regio.

Voor een klusbedrijf, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: vloeren en lijmresten verwijderen

Vloeren en lijmresten verwijderen

Betreft: woonkamer, hal, overloop en drie slaapkamers met gelijmd tapijt en een keuken met linoleum.

Laminaat leggen en behang aanbrengen

Wij hebben een woning gekocht, waar wij enkele klussen willen uitbesteden. Er moet in totaal ongeveer 60 m² laminaat worden gelegd. We hebben het laminaat al gekocht, maar nog geen plintjes omdat we het opmeten daarvan lastig vinden. De vloeren zijn inmiddels kaal. Verder willen we op de 3e verdieping de muren laten witten. We hebben het behang eraf gehaald, maar er zitten nog wel lijmresten op. Als laatste klus willen we de muren van 1 slaapkamer laten behangen. Het zijn ruwe muren en we hebben een dik vinylbehang gekocht om erop te doen. We laten het huis graag even bekijken en ontvangen daarna een offerte.