Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Vloerbedekking leggen en ondervloer spannen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende klusbedrijven uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één klusbedrijf of meerdere klusbedrijven bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: vloerbedekking leggen en ondervloer spannen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze klusbedrijven u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw klusbedrijf!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klusbedrijven in uw regio.

Voor een klusbedrijf, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: vloerbedekking leggen en ondervloer spannen

Vloerbedekking leggen en ondervloer spannen

Tapijt leggen op de eerste etage met kamer 1 (510 x 490 cm), kamer 2 (300 x 375 cm), hal (110 x 230 cm) en trap naar BG met 12 treden. Ik wil graag ook een ondertapijt gespannen met latjes (zwevend tapijt). Binnen welke tijd kan het gelegd worden en hoeveel gaat het kosten?

Vloeren leggen en schilderwerk

Ik wil de beneden verdieping (entree, toilet, keuken, woonkamer) voorzien van laminaat met ondervloer. De bovenverdieping (trap, overloop, 3 slaapkamers) wil ik voorzien met vloerbedekking met ondervloer en op de trappen ook. Ook wil ik beneden laten schilderen. Er moet ongeveer 50-70 m2 geschilderd worden.

Slaapkamer laten opknappen

Graag willen wij onze slaapkamer laten opknappen. Het gaat om een ruimte met een muur met deur van ongeveer 5 bij 2.20 meter, een gladde muur van ongeveer 4 meter, een muur met twee ramen en daaronder de verwarming van ongeveer 4 meter, een muur met kastenwand (kastenwand moet blijven) ongeveer 4 meter, een nis met balkon-deur. Werkzaamheden die moeten gebeuren: - Behang verwijderen - Stuken van alle muren - Verven van alle muren - Verven van het houtwerk bij raampartij, en deur. - Verven van plafond - Verwijderen van vloerbedekking - Eventueel leggen van nieuwe vloerbedekking

Klussen in huis en tuin laten doen

Ik zoek hulp voor: - het weghalen van de gelijmde oude tapijt en vinyl, inclusief de lijm (hard verlijmd op beton) - van de trap het tapijt verwijderen - het leggen van laminaat - witten van het trappenhuis en overige ruimtes - het plaatsen van een tuinhek - aanleg van een graszone in de tuin De vloerbedekking is misschien alleen aan de randen verlijmd. Het tapijt moet als eerste gedaan worden. Half september krijg ik de sleutel van de sleutel.

Diverse klussen in een appartement

Wij gaan op 16 juni verhuizen naar een 'woonzorgappartement' en willen daar graag voor die tijd oude vloerbedekking laten verwijderen en kunststof laminaat laten leggen. Wij kopen het laminaat z.s.m. bij Gamma. Dit heeft onze hoogste prioriteit. Op een later moment willen we enkele wanden laten behangen en het plafond in de woonkamer laten witten. Als eerst de vloer er maar in zit, dan kan de verhuizing doorgaan. Wij zijn al op leeftijd en kunnen de klussen helaas niet zelf uitvoeren. We ontvangen graag een prijsopgave van bedrijven die hier op korte termijn tijd voor hebben.

Vastgelijmde vloerbedekking van laminaat verwijderen

In mijn slaapkamer van 4,4 x 3,6 meter wil ik op 12 mei nieuwe vloerbedekking laten leggen. Voor die tijd wil ik de oude vloerbedekking laten verwijderen die voor een deel is gelijmd op een onderliggende laminaatvloer. Dat laminaat moet blijven liggen. Ik ontvang graag een prijsopgave voor het verwijderen en afvoeren van de vloerbedekking.

Woning behangen en vloerbedekking leggen

In vrijwel de hele woning wil ik graag nieuwe vloerbedekking (ongeveer 9 x 9 meter) en in 1 kamer (ongeveer 4 x 4 x 2.50 meter) behang.

Vloertegels leggen

In een slaapkamer van 5 x 4 meter de oude vaste vloerbedekking weghalen en vloertegels (die ik zelf bij Praxis uitkies en aanlever) leggen. De slaapkamer zal voor de start van de werkzaamheden leeg zijn.

Slaapkamerplafond herstellen en vloerbedekking leggen na lekkage

Zolder op slaapkamer moet opnieuw worden gesaust 15 m2 door lekkage op zolder en daar moet nieuw vloerbedekking gelegd worden 6 bij 4 mtr Graag een gratis offerte van materiaalkosten en arbeidsuren

Vloerbedekking in een woonkamer leggen

Ik wil graag vloerbedekking laten leggen in een woonkamer van 5.83 x 3.58 meter en vilt met latten eronder laten leggen. Spullen zijn in bezit. Wie wil en kan dit binnen 5 dagen doen? Graag prijsopgave.

Partners

Partners van Casius