Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Vloerbedekking uit een appartement verwij? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende klusbedrijven uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één klusbedrijf of meerdere klusbedrijven bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: vloerbedekking uit een appartement verwij. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze klusbedrijven u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw klusbedrijf!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klusbedrijven in uw regio.

Voor een klusbedrijf, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: vloerbedekking uit een appartement verwij

Huurappartement schoon en netjes achterlaten

Het appartement op de begane grond dient schoon en netjes te worden opgeleverd. Er zal 25 m2 laminaat en 25 los liggende vloerbedekking verwijderd moeten worden en afgevoerd. De gaatjes in de muren moeten worden gedicht. De tuin van ongeveer 7 m2 dient te worden ontdaan van onkruid. Dit dit ook te worden afgevoerd. De huur is per 1 maart opgezegd en ik verhuis 21 februari.

Vloerbedekking verwijderen

Verwijderen en afvoeren van gelijmde vloerbedekking en eventueel verwijderen van achtergebleven lijmresten in 3-kamer appartement van 65 m2, zonder trap.

Vloerbedekking uit een appartement verwijderen

Ik ga verhuizen en zoek een bedrijf dat in mijn oude appartement alle vloerbedekking met de ondervloer kan verwijderen. Het gaat om ongeveer 80 m². Als u ook alles meeneemt en afvoert, ben ik flexibel qua inplannen. Anders wil ik dit graag op maandag 27 november laten verzorgen. Dan kan al het afvalmateriaal onder aan de flat op het trottoir worden gezet. De gemeentelijke ophaaldienst neemt het dan op dinsdag mee. Er is hier overigens een grote lift. Ik hoor graag wie hier tijd voor heeft en ontvang daarvoor graag uw offerte.

Vloerbedekking en lijmresten verwijderen en afvoeren

Wij moeten aan het eind van augustus het appartement van mijn overleden schoonmoeder leeg opleveren. Wij zijn nu op zoek naar een bedrijf dat voor ons 70 m² vloerbedekking kan verwijderen en afvoeren. Het tapijt is gelijmd op een betonnen ondergrond. Ook de lijmresten moeten verwijderd worden. Het appartement ligt op de 3e verdieping in een complex met een lift. Ik ontvang graag uw offerte.

Kurkvloer verwijderen

Mijn ouders hebben een senioren appartement gekocht en in de woonkamer en in de hal is een kurkenvloer aangebracht. En in beide slaapkamers zijn lijnresten aanwezig van de vloerbedekking. Mijn vraag aan u is of u mij 2 prijsopgaven zou kunnen sturen. De eerste is een prijsopgave voor het verwijderen van de kurkenvloer die aanwezig is in de woonkamer, 36 m2, en de hal, 8 m2. De tweede prijsopgave is van het verwijderen van de kurkenvloer die aanwezig is in de woonkamer en de hal, maar ook van de lijmresten in de 2 slaapkamers, 12 m2 en 8 m2. Het betreffen tamelijk reguliere lijmresten van 1 a 1, 5 mm hoog. Aangebracht met een lijmkam. De vloerbedekking heeft er 10 jaar gelegen. Het betreft een appartement.

Diverse klussen in een appartement

Wij gaan op 16 juni verhuizen naar een 'woonzorgappartement' en willen daar graag voor die tijd oude vloerbedekking laten verwijderen en kunststof laminaat laten leggen. Wij kopen het laminaat z.s.m. bij Gamma. Dit heeft onze hoogste prioriteit. Op een later moment willen we enkele wanden laten behangen en het plafond in de woonkamer laten witten. Als eerst de vloer er maar in zit, dan kan de verhuizing doorgaan. Wij zijn al op leeftijd en kunnen de klussen helaas niet zelf uitvoeren. We ontvangen graag een prijsopgave van bedrijven die hier op korte termijn tijd voor hebben.

Lijmresten verwijderen

Na het verwijderen van de vloerbedekking zijn lijmresten achtergebleven. Ik wil graag hulp bij verwijderen hiervan, zelf lukt het ons niet. In de offerte graag prijs per m2 doorgeven (gaat om bijna het volledige appartement maar weet even niet hoeveel dit ook alweer was. Ongeveer 70 m2 gok ik). Appartement moet 1 juni worden opgeleverd aan de woningbouw, dus er is wat haast bij. Veel dank!

Vloerbedekking verwijderen

Vloerbedekking verwijderen in huiskamer en halletje van appartement met lift. Ongeveer 35 m2. Is gelijmd. Wat zijn de kosten hiervan ?

Verwijderen van vloerbedekking

Het verwijderen en afvoeren van vloerbedekking, ongeveer 50 m2, en ondervloer in een appartement. De vloerbedekking kan vanaf het balkon in de container afgevoerd worden.

Verlijmde vloerbedekking verwijderen uit een appartement

Vloerbedekking verwijderen in appartement in Amsterdam, 3 hoog met lift. Gemeten globaal 16,5 m2. Het tapijt ligt volledig verlijmd op beton. Het pand is op de Bloemgracht. Het werk moet voor het eind van het jaar uitgevoerd worden. Bij voorkeur op een donderdag.