Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Vloerbalken vervangen verstevigen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende klusbedrijven uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één klusbedrijf of meerdere klusbedrijven bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: vloerbalken vervangen verstevigen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze klusbedrijven u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw klusbedrijf!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klusbedrijven in uw regio.

Voor een klusbedrijf, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: vloerbalken vervangen verstevigen

Rotte vloerbalken vervangen

Voor onze woning in Egmond aan Zee ben ik op zoek naar een aannemer die de rotte vloerbalken (bij de oplegging) waar nodig kan vervangen. Uit het bouwkundig rapport blijkt namelijk dat dit nodig is. De breedte van de woonkamer is ongeveer 5 meter. De omvang van de klus moet nog geïnspecteerd worden. Graag nodig ik u uit om de situatie te bekijken en een offerte te maken.

Vloerbalken vervangen/verstevigen

Een aantal vloerbalken zijn verrot en dienen geheel vervangen te worden en van een aantal moeten de koppen vervangen worden. Het gaat om de begane grond, de balken zijn goed te benaderen via de kruipruimte omdat deze een hoogte heeft van meer dan 1 meter. Het gaat om totaal 20-30m3 van de woning (totaal 66m2). Er is een technische inspectie gedaan, zie bijlage, waarbij het advies is om de balken vanuit de woning te vervangen en de keuken eruit te halen. Indien noodzakelijk dan dient de prijs inclusief het verwijderen en terugzetten van het keukenblok bevatten. Echter bij voorkeur de balken vervangen via de kruipruimte gezien de ruimte in de kruipruimte en dat het mogelijk is om de balken via een gat in de muur de kruipruimte in te krijgen. In de slaapkamer dienen de koppen van een aantal balken vervangen te worden.

Amstelveen

Het betreft een recentelijk door ons aangekocht begane grond-appartement. De woning (-/+ 75m2) is van binnen reeds geheel gestript (zie foto's) en de huidige aanbouw wordt door de verkopende partij voor de levering nog vervangen door een nieuwe. Casco opgeleverd. De woning moet totaal gerenoveerd worden en voorzien van riolering, elektra, CV-ketel, keuken, badkamer en twee slaapkamers. De plafonds en wanden moeten worden gestuct en geschilderd. De plafonds, gipsplaten op rachels, moeten tevens worden geisoleerd met steenwol. De vloerbalken moeten gecontroleerd worden Er moet een wand uit, opgevangen door een stalen balk. Zodra al het installatiewerk is gedaan zal de vloer worden voorzien van Estrich vloerdelen. Ik wil naast deze werkzaamheden nog een aparte offerteaanvraag doen voo

Renoveren + isoleren vloer + CV begane grond

Keukenvloer deels vervangen/jekkeren beton->hout Aanpassen gas-/water&electra tbv nieuwe keuken Isoleren gehele keukenvloer 15m2 + kamervloer 40m2 kruipruimte is erg laag -> schelpenlaag als bodembedekking? Impregneren fundatie van binnenmuur onder keuken + woonkamer ivm optrekkend vocht + extra zorg om afdichting dilatatievoegen Inspecteren kopse kanten van vloerbalken - lood er onder? Inspecteren + repareren/vervangen + isoleren bestaand CV-systeem onder vloer van begane grond (gaspijp gefit) Plaatsen nieuwe radiatoren verzonken in de kamervloer Opmetselen fundatie tbv toekomstige nieuwe haard in woonkamer Advies over isoleren voorgevel (is spouwloze muur) Graag bedrijven die gespecialiseerd zijn in dit soort verbouwingen/renovaties Bezichtiging graag in de weken 22 + 23.

Drie vloerbalken moeten vervangen ...

Drie vloerbalken moeten vervangen worden, waarbij het bad tijdelijk eruit moet. Stuk loden leiding moet vervangen worden.

gescheurde dakpannen vervangen, zinkwerk ...

gescheurde dakpannen vervangen, zinkwerk vernieuwen, loodslabben aanbrengen, muurlood erker vervangen, aangetast houtwerk ramen en kozijnen vernieuwen, vloerbalken herstellen/vernieuwen, houtworm behandelen, muuranker voorgevel vrijhakken, ontroesten en behandelen, ijzeren keilbouten uit gevel verwijderen, constructief herstel metselwerk voor en zijgevel en asbestpijp schoorsteen vervangen.

Kruipruimte opruimen. Vervangen van ...

Kruipruimte opruimen. Vervangen van verrotte vloerbalken koppen. Aanbrengen van ventilatie gaten in buiten muur. Eventueel verwijderen van houtworm en zwam.

wij zoeken een aannemer om ons ...

wij zoeken een aannemer om ons appartement (bouwjaar 1903) te verbouwen/renoveren. waarschijnlijk moeten vloerbalken vervangen worden of misschien wel de fundering, want het huis lijkt in het midden weg te zakken. Bovendien moet er een nieuwe combi-ketel geplaatst worden, de badkamer verbouwd worden.

enkele vloerbalken vervangen, ombouw ...

enkele vloerbalken vervangen, ombouw openhaard aanpassen, stucwerk