Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Vloer eruit slopen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende klusbedrijven uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één klusbedrijf of meerdere klusbedrijven bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: vloer eruit slopen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze klusbedrijven u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw klusbedrijf!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klusbedrijven in uw regio.

Voor een klusbedrijf, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: vloer eruit slopen

Vloer eruit slopen

Bestaande vloer (pvc en tegel) verwijderen en egaliseren. Het gaat om circa 80 vierkante meter. Vloerverwarming is aanwezig dus graag even langskomen.

Slopen en renoveren badkamer

Ik wil de badkamer laten slopen en laten afvoeren. De werkzaamheden bedragen: vloer en muurtegels verwijderen, sanitair verwijderen zoals douchecabine, bidet, toilet, bad en badmeubel. Daarna muren afvlakken, een paar water/ elektriciteitsleidingen verleggen, tegelen, sanitair plaatsen en aansluiten: Inloopdouche, wasmeubel met spiegel, hangend toilet, ligbad en verwarmingselement vervangen. Het oppervlak van de badkamer is 9 kubieke meter.

Badkamer en toilet ontdoen van tegels

Ik wil de badkamer en toilet tegels slopen en laten afvoeren. Vloer en wanden. Afmetingen zijn 1,80 x 2,00 x 2,50. Deze is 2 laags, plus de wc vloer van 2 x 1,80. In de wc ligt een vloer van 90 bij 1,70 en dat vloertje moet er ook even uit.

Uitbouw slopen en afvoeren

Wij willen aan het eind van dit jaar aan de achterzijde van onze woning een uitbouw laten slopen en afvoeren. Er is geen asbest aanwezig. Het betreft een gemetselde uitbouw van 5 meter breed en 3 meter diep met veel glas aan de tuinzijde en een plat dak. De betonnen vloer moet onaangetast blijven. Ook de aansluiting op de cv-installatie moet intact blijven. Er komt een nieuwe aanbouw op die plek. We vragen momenteel de vergunning daarvoor aan. De afvalmaterialen moeten via de woning die bewoond is, worden afgevoerd. Wij ontvangen graag uw prijsopgave.

Sloop- en aannemerswerk

Voor onze verbouwing op de eerste verdieping zijn we op zoek naar een vakman voor de volgende werkzaamheden: - trap afdekken met protectiekarton, 12 treden - afvoeren van stof en puin - slopen en afvoeren van bestaande houten vloer (tweelaags parket circa 18 millimeter, zwevend gelegd op ondervloer), circa 49 m² - slopen en afvoeren van bestaande linoleum vloer, verlijmd, circa 4 m² - slopen en afvoeren van bestaande tegelvloer, inclusief plint, circa 2 m² - slopen van gasbetonmetselwerk zie tekening, inclusief elektrische leidingen, schakelaar en stopcontacten, 4,7 m² - slopen en afvoeren van 1 deurkozijn - uitbouwen en afvoeren van 3 radiatoren en 1 convector - slopen en afvoeren van wandtegels in keuken, circa 3 m², - uitbouwen en afvoeren bestaande keuken, inclusief gastoestel, koelkast, afzuigkap en magnetron - afvoeren van een deurblad met glasgedeelte, - maken van sleuven en gaten ter plaatse van nieuwe leidingen en ter behoeve van de te verplaatsen leidingen - cementdekvloer aanhelen op de plek van de gesloopte muur en leidingen. De uitvoering van de werkzaamheden staat gepland van 21 t/m 29 augustus 2017. Een planning staat in de bijlage. Eveneens een tekening, waaruit blijkt hoeveel snijdwerk er gedaan moet worden.

Keuken slopen

Ik wil de keuken slopen. De keuken is 2 bij 2,60 meter, kunststof blad, gaskoopkplaat, elektrische Oven, koelkast met vriesvak, vaatwasser, afzuigkap. Geen tegels of vloer verwijderen. Afval niet af te voeren. Appartement 3de verdieping met lift.

Compleet woonhuis met fundering slopen

Graag zou ik van u een offerte ontvangen voor het slopen van een compleet woonhuis van 8 meter lang 4,6 meter breed en 6 meter hoog en de bij keuken van 2 x 2 x 2,5 meter. Het huis heeft 1 verdieping met dakkapellen voorzien van dakleer, houten verdiepingsvloer en beneden vloer, gemetselde muren waarvan er 2 zijn voor zien van buitenmuur isolatie. Het puin dient hierna te worden afgevoerd.

Tegelwerk verwijderen uit de badkamer

Tegels rondom en vloer verwijderen / slopen. Op twee wanden zitten de tegels tot aan het plafond. De andere twee tot een meter of twee hoogte. Op de vloer zitten twee lagen tegels. Alle tegels moeten eruit gehaald en afgevoerd worden. Het sanitair verwijder ik zelf. Badkamermaten: Lxbxh 2 05 x 2.05 x 2.30 meter. Uitvoering op 17 maart, bij voorkeur.

Slopen van een houten vloer en wandje

Wij krijgen op 1 februari de sleutel van onze nieuwe woning en willen daar graag 2 klussen laten verzorgen. Er ligt een massieve houten vloer van ongeveer 50 m² en die willen we laten verwijderen. We denken dat deze verlijmd is. Verder willen we een gipswandje in de keuken laten verwijderen. We laten het werk graag even beoordelen en ontvangen daarna uw offerte. Het werk mag op korte termijn gestart worden.

Houten vloer met verlijmde tegels verwijderen

Het betreft het 2 x slopen bestaande vloer en nieuwe watervaste vloer plaatsen, inclusief keukenblokje 1.20 meter. Ik heb twee vloeren van 3 bij 4.5 meter. Hier liggen plavuizen op, dit wil ik graag laten verwijderen en laten opknappen. U moet het zien al een grote schuur van 6 bij 4 meter diep, er is een muur tussen geplaatst. Er zijn hardhouten balken neergelegd, hierop is betegeld. Het is een quarantaine ruimte voor dieren.