Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Vloer en montagewerk in de woning? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende klusbedrijven uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één klusbedrijf of meerdere klusbedrijven bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: vloer en montagewerk in de woning. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze klusbedrijven u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw klusbedrijf!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klusbedrijven in uw regio.

Voor een klusbedrijf, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: vloer en montagewerk in de woning

Vloer- en montagewerk in de woning

Ik wil 67 m2 laminaat laten leggen in huis, 4 rol gordijnen en 5 lampen laten ophangen.

Schilder- en montagewerk in huis

1) Ikea kast uit elkaar halen en na het leggen van een laminaatvloer de kast weer in elkaar zetten. Overigens wordt de vloer door een ander bedrijf gelegd, dus het gaat puur om de kast. 2) Een vloer en ondervloer uit mijn keuken weghalen. En vloerbedekking en de ondervloer uit mijn slaapkamer weghalen. 3) De muren van een kleine kamer (zo'n 12 m2) schilderen. Graag laat ik de klussen al op korte termijn uitvoeren, zodat alles klaar is voor het leggen van de vloer (ik beschik nog over andere woonruimte). Nadat de vloer is gelegd (ik hoor deze week wanneer dat zal gebeuren, waarschijnlijk binnen 5 - 6 weken) zou ik de klusjesman of vrouw graag willen vragen de kast weer op te zetten.

Klus- en montagewerk in huis

Wij willen over enkele maanden graag wat klussen in onze woning laten verzorgen. We zullen 2 nieuwe Luxaflex raamdecoraties kopen en willen die laten monteren. Ook willen wij in onze houten vloer in de woonkamer een luik laten verplaatsen. Het luik voor het opnemen van de waterstand zit nu niet op de juiste plek. Verder willen we ruim 25 m² laminaat laten leggen. We laten de klussen hier graag even beoordelen en ontvangen daarna uw offerte.

Vloer- en montagewerk

Vloer- en montagewerk: - Ik heb lampen voor aan het plafond uitgezocht en ik zoek iemand die ze voor mij wil ophangen. Het zijn in totaal 8 lampen. - Een aantal (kleding)kasten in elkaar zetten. Drie kasten met twee deuren of tweedelig in de woonkamer. - En vinyl laminaat leggen. Ongeveer 80 m2 op een betonnen ondergrond. De vloer is glad. Graag wil ik de kosten van de montages en het leggen van de vloer weten.

Vloer-, verf- en montagewerk in huis

Meerdere klussen: De muren van twee kamers laten verven: woonkamer 3 x 8 m, slaapkamer: 2,5 x 3 m. Het keukenblad vervangen (keukenblad al gekocht) moet enkel gemonteerd worden. En laminaat in de gang vervangen, althans een klein deel wat beschadigd is. Laminaat eventueel nog voorradig.

Vloer- en montagewerk in huis

Ik wil graag mijn vloer laten egaliseren, laminaat laten plaatsen, een aantal lampen installeren en behang verwijderen.

Vloer- en montagewerk in huis

Ik wil graag een laminaat gelegd hebben het gaat om 25m2, en een rails voor een gordijn opgehangen hebben.