Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Vloer leggen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende klusbedrijven uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één klusbedrijf of meerdere klusbedrijven bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: vloer leggen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze klusbedrijven u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw klusbedrijf!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klusbedrijven in uw regio.

Voor een klusbedrijf, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: vloer leggen

20 m2 vinyl vloer leggen

20 m2 ondervloer + vinylvloer leggen op zolder. Plinten hoeft niet. Werkruimte zal zo goed als leeg zijn muv wasmachine en droger. Maar er zal iemand aanwezig zijn om te helpen met verplaatsen van deze apparaten.

Badkamervloer leggen

Tegels leggen in badkamer op vloer, de ruimte is 2x2 meter. Vloer heeft nu gegoten betonlaagje, daaronder zitten weer tegels. Deze ondergrond hoeft wat ons betreft niet weg, je kan daaroverheen de tegels leggen. Ook spatgootje monteren.

Vloer laten leggen

Ik wil graag 80m2 laminaat laten leggen in onze woning. Spullen heb ik in mijn bezit. Het moet wel voor 2 december af zijn.

PVC vloer leggen en wand bekleden met PVC tegels

Ik zoek een vakman die voor mij 40 m² verlijmbare PVC vloer kan plaatsen. Verder wil ik 11 m² verlijmbare PVC tegels tegen een glad gestuukte wand laten lijmen. Voor de tegels moet een speciale constructielijm met een hoge aanvangshechting gebruikt worden die ik eventueel zelf kan verzorgen. Verder zullen alle benodigde materialen bij de Gamma gekocht worden. Ik ontvang graag uw offerte.

Anhydriet vloer schuren en primeren

100 m2 anhydrietvloer schuren en voorzien van primer ter voorbereiding op leggen tegelvloer in een nieuwbouw appartement 3 kamers.

Vloer leggen

50 m² vloer + ondervloer + plinten leggen

Gelijmde en gespijkerde ondervloer verwijderen

40 m2 gelijmde en gespijkerde ondervloer (spaanplaten) verwijderen. We zijn zelf bezig met bijtels en breekhamers maar de vloer zit te vast. Vloer dient er voor as maandag 30 oktober uit te zijn in verband het leggen van vloerverwarming.

Plafonds en muren schilderen en klik-PVC leggen

Ik wil graag dat er een vakman komt die de klik PVC vloer van 50 m2 kan plaatsen. Daarnaast wil ik ook graag dat er 4 deuren en kozijnen worden geschilderd.

Laminaat leggen

Heb een lekkage gehad van de stadsverwarming, waardoor de laminaat vloer in de gang is gaan opbollen. Deze moet vervangen worden inclusief plinten en ondervloer, het betreft ongeveer een oppervlakte van 20 m2. Mijn keus is qua laminaat gevallen op -laminaat-honing-eiken-3m-6mm/p/B533700. Ik denk dat dit het beste past bij het andere laminaat in de woning.

Behangen of wandpanelen plaatsen, laminaat leggen en lampen ophangen

Glasweefselbehang of wandpanelen plaatsen en laminaat vloer leggen, lampen ophangen.

Partners

Partners van Casius