Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Vervangen toilet reservoir laaghangend? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende klusbedrijven uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één klusbedrijf of meerdere klusbedrijven bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: vervangen toilet reservoir laaghangend. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze klusbedrijven u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw klusbedrijf!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klusbedrijven in uw regio.

Voor een klusbedrijf, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: vervangen toilet reservoir laaghangend

Pvc of polyester spanplafond aanbrengen badkamer/toilet met led spotjes

Graag wil ik de plastic schroten plafonds in mijn badkamer en toilet laten vervangen. Ik dacht aan spanplafonds met spotjes. Het gaat om een ruimte van ongeveer 4 m2 in de badkamer en 1.5 m2 in het toilet. In het toilet is het plafond volledig rechthoekig en in de badkamer zit in 1 hoek de schacht voor afzuiging, verspringing vanwege het raam en 1 kleine schuine kant. Zie bijgevoegde foto's. Ik ben benieuwd of dit een goede optie is, wat dit ongeveer zal kosten en of het een verstandig idee is als je alsnog de badkamer mogelijk over een jaar of 3 de badkamer en het toilet wilt verbouwen (als in mogelijk weer nieuwe tegels tegen de muur waar dit spanplafond tegen/aan komt). Als dat plafond dan weer weg moet, is het de vraag of het de afweging waard is.

Vervangen toilet reservoir laaghangend

Vervangen toilet reservoir (laaghangend). Wij hebben de pot al uitgezocht, het gaat echt om het verwijderen van de oude en installeren van de nieuwe. Hier hoeven geen leidingen voor verlegt te worden, ze komen op de zelfde plek terug.

Toilet vervangen

Ik wil graag mij toilet vervangen en laten aansluiten. Toilet inclusief waterreservoir. De afvoer moet gewoon de grond in. Ik heb een toilet gezien bij praxis duoblok: aqz geb duoblok compac Livenza (Euro 299,00). Het toilet bevindt zich op de begane grond.

Toilet vervanging :van duoblok naar inbouwtoilet

Momenteel heb ik een duoblok en wil deze vervangen door een hangend inbouwtoilet gaarne prijsopgave all in dwz incl.afwerking met tegels.

Deuren beslag vervangen

Wij willen graag de deuren laten vervangen of als het kan alleen het beslag ervan (dit laat namelijk niet los). Het betreft deuren voor in de woonkamer/hal en hal/toilet. Die deuren liefst hout/stevig. Ook goed deurbeslag erop laten plaatsen (beslag zoeken we zelf uit) En 1 slaapkamerdeur, die moet gewoon glad mdf zijn. Het zijn opdekdeuren.

Wc pot vervangen

Wij willen graag de huidige, oude toilet pot vervangen voor een nieuwe. Het gaat dan om een duo blok en de aansluiting daarvan

Thermostaat vervangen en toilet vervangen

Ik wil graag een Grohe thermostaatkraan vervangen door Grohe SmartControl Douche. Geberit toilet vervangen door Geberit AquaClean Sela. Beide producten zijn aanwezig.

toilet en stortbak vervangen

Het is de bedoeling dat u een nieuwe stortbak en toilet gaat plaatsen, het gaat om een staand toilet. Het is de bedoeling dat u ook de huidige instalatie verwijderd en afvoert. De nieuwe installatie ga ik zelf aanschaffen.

Duoblok plaatsen

Ik ben op zoek naar een vakman die mijn toilet kan vervangen voor duo blok - Duo blok is aanwezig

WC verbouwen

Ik wil graag het toilet vervangen door een inbouw-wc, nieuwe kraan en wasbak erin en de gehele wc laten betegelen. Ik heb nog geen materialen gekocht, ben nu aan het oriënteren. Het gaat om ongeveer 10 m2

Partners

Partners van Casius