Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Vervangen 2 stuks ggl3 dakramen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende klusbedrijven uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één klusbedrijf of meerdere klusbedrijven bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: vervangen 2 stuks ggl3 dakramen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze klusbedrijven u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw klusbedrijf!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klusbedrijven in uw regio.

Voor een klusbedrijf, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: vervangen 2 stuks ggl3 dakramen

Vervangen 2 stuks ggl3 dakramen

Vervangen 2 ggl3 dakramen.

Nieuwe houten kozijnen, deuren en ramen plaatsen

Ik zoek een aannemer in het Gooi voor diverse werkzaamheden; - schuifpui vervangen voor openslaande deuren - achterdeur vervangen inclusief kozijn. Van hout. - 5 stuks ramen in slaapkamer vervangen Na ontvangen globale indicatie vraag ik u langs te komen voor een opname van een gedetailleerde offerte. Zie de bijlage voor details over de werkzaamheden.

Brandgang opnieuw betegelen

Graag ontvang ik een offerte voor het her-bestraten van een brandgang. Oppervlakte ca . 100m2 Optie 1 Bestaande tegels 3 drainage putten Afvoer puin Kapotte tegels vervangen ca. 20 stuks Optie 2 Nieuwe tegels 40×60×4. 7cm 3 drainage putten Afvoer puin Bedankt Dennis

Raamdecoratie vervangen door horizontale jaloezieën

Ik wil nieuwe raamdecoratie aanbrengen in mijn woning. Het gaat om 3 stuks horizontale jaloezieën. De jaloezieën moeten ook ingemeten worden. Daarbij moet de oude raamdecoratie verwijderd worden.

Ventilatie herstellen of aanpassen

Ik heb 2 maanden geleden een nieuwe woning gekocht en nu ik er intensiever in aan het leven ben, komen ook wat mankementen tevoorschijn. - De roosters (2 stuks) van de schuifpui zitten vast, ze staan nu open, en moeten gangbaar worden gemaakt. Ook gaat de schuifpui zelf heel moeilijk open en dicht. - De Boretti afzuigkap lijkt niet goed te werken. Als ik kook beslaan de ramen nog steeds. De koolstoffilters zijn onlangs vervangen, hier ligt het in ieder geval niet aan. - En er is iets mis met de electrische ventilatie in de badkamer. Als ik deze aan zet springt er een stop in huis. Graag ontvang ik goed advies en een offerte na bezichtiging.

Rolhorren nazien en vervangen op houten kozijnen

Ik wil graag dat onze bestaande Hamstra rolhorren (9 stuks) worden nagelopen op beschadigingen en correcte werking en waar nodig worden vervangen door nieuwe. Ik hoor graag wat uw tarief hiervoor is.

Schuttingdelen vervangen

Gaat om het verwijderen (van de oude) afvoeren en plaatsen (door bij jullie nog te kopen) 5 stuks schutting delen.

Lint van een rolluik vervangen

Begane grond, tuinzijde, goed bereikbaar, lint van rolluik 1 stuks vervangen.

Linten van rolluiken vervangen

Ik wil linten vervangen van mijn rolluiken op eerste verdieping, in totaal vier stuks.

Uiteenlopende herstelwerkzaamheden

Er is een aantal zaken die gedaan dienen te worden aan het huis. 1. Keukendeurkastjes vervangen, 4 stuks want het fineer komt los. Ik heb een keuken die bij de bouw van de flat ingebouwd is. Na ongeveer 16 jaar is het fineer van sommige deuren stuk. Misschien dat er 4 deurtjes vervangen moeten worden maten 59 x 13 cm , 59 x 73 cm, 59 x 59 cm en 59 x 105 cm. Als ik dat goed genoteerd heb; 2. Laminaat herstellen bij drempel deur. Bij de deur drempel komt iets van het laminaat los; 3. Wc pot vervangen. Het glazuur is stuk. Wc werkt naar behoren dus is niet absoluut noodzakelijk. Ik kan er nog even mee door; 4. Kraan repareren, deze lekt; 5. Bescherming boven afzuigkap repareren. Misschien is het handig is dat een en ander visueel geïnspecteerd wordt. Via de mail is een en ander moeilijk uit te leggen en te omschrijven.

Partners

Partners van Casius