Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Vernieuwing van de badkamer? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende klusbedrijven uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één klusbedrijf of meerdere klusbedrijven bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: vernieuwing van de badkamer. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze klusbedrijven u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw klusbedrijf!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klusbedrijven in uw regio.

Voor een klusbedrijf, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: vernieuwing van de badkamer

Vernieuwing van de badkamer

Mijn badkamer is aan vervanging/vernieuwing toe. Ik zie bij de Praxis vaak mooie dingen, maar ik ben geen klusvrouw.. Dus ik zou graag hulp willen bij het bepalen wat er mogelijk is in mijn badkamer, het aanschaffen van de materialen en het plaatsen van de materialen.

Openingen boren voor doorvoerbuis en mantelbuis

Op dit moment hebben wij een separate kast voor de elektra. Deze situatie willen wij veranderen door ook de elektra in dezelfde meterkast te plaatsen waar het gas en water zich bevindt. De klus: Voorbereidend werk voor de verplaatsing en vernieuwing van de groepenkast. Het realiseren conform richtlijnen van de benodigde doorvoerbuis / mantelbuis (Enexis). Er is geen doorvoer in de vloer van de meterkast (beton) en geen kruipruimte. Afstand tot buitenmuur is minder dan 50 cm. Klus is eventueel uit te breiden met boor- en freeswerk ten behoeve van afvoerleidingen, elektra voor het keukeneiland en de badkamer.

Badkamer vernieuwing

Plaatsing van een nieuw toilet, dubbele wasbak + kranen, spiegel + lamp, badkuip, douche, verwarming

Complete vernieuwing badkamer: douche, ...

Complete vernieuwing badkamer: douche, wandtoilet, wastafel + meubel + spiegel met verlichting, leidingen in muren aanbrengen, tegelwerk vloer en wanden, systeemplafond met verlichting, radiator, vloerverwarming complete vernieuwing toiletruimte: wandtoilet, hoekfonteintje met kast en spiegel, tegelwerk vloer en wanden, systeemplafond met verlichting, radiator, leidingen in muren aanbrengen Materialen zijn besteld.

we hebben een huis op het oog (230m2) ...

we hebben een huis op het oog (230m2) waar restauratiewerkzaamheden nodig zijn aan: • Vernieuwing dak (daken) Dakkapellen renoveren of vernieuwen • Plafond/ vloeren vernieuwen waar nodig. • Nieuwe muren 1e verdieping (binnenmuren) • Ramen en kozijnen vernieuwen (dubbel glas) • Nieuwe trap naar boven en naar de kelder. • Buitenmuren isoleren waar nodig • Aanbrengen CV • Nieuwe elektra en nieuwe groepen. • Voorbereiden keuken en het maken van een badkamer boven. Het sloopwerk doen we zelf en het metselwerk ook.

Ik wil graag een recreatiewoning ...

Ik wil graag een recreatiewoning opknappen; meest belangrijke werkzaamheden zijn: eruit halen oude keuken, nieuwe keuken plaatsen, oude badkamer aanpassen tot nieuwe badkamer, ventilatie maken in dak voor de badkamer, kleine herstelwerkzaamheden aan ramen en vernieuwing van delen van het dak (beschot) incl. regenpijp Verder zou ik de binnenkant willen verven en de buitenkant (het is een houten huisje). De buitenkant hoeft niet direct. Ook wil ik er graag een nieuwe vloer in leggen (waarschijnlijk laminaat).

Dubbele dakkapel (achterzijde 450 breed, ...

Dubbele dakkapel (achterzijde 450 breed, 300 diep, hellingshoek ca. 34 graden/ voorzijde 350 breed, 300 diep, hellingshoek ca 34 graden) in het kunststof met een hardhouten look? Vervanging van voordeur, wc raam en doucheraam in het kunststof met een hardhouten look? Mogelijk renovatie/vernieuwing van de badkamer

Oorspronkelijk toilet uit een eind jaren ...

Oorspronkelijk toilet uit een eind jaren '60 woning is dringend aan vernieuwing te. Wij willen een hangend toilet, leidingen weggewerkt in de muur, nieuwe betegeling wanden en vloer. Afmetingen toilet zijn 138 x 85, minus een hoek van 26 x 25,5, waar de afvoer van de badkamer doorheen loopt (wellicht kan deze hoek iets kleiner gemaakt worden). Er is een goed functionerende verwarming aanwezig (wel roestig, dus misschien ook te vervangen). Vervanging fontijntje staat ter discussie.