Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Vernieuwen deurdorpels en toiletruimte? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende klusbedrijven uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één klusbedrijf of meerdere klusbedrijven bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: vernieuwen deurdorpels en toiletruimte. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze klusbedrijven u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw klusbedrijf!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klusbedrijven in uw regio.

Voor een klusbedrijf, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: vernieuwen deurdorpels en toiletruimte

Vernieuwen deurdorpels en toiletruimte

Ik wil graag mijn deurdorpels vervangen. Het aantal is 4. Het zijn nu houten dorpels. Ik wil graag hardstenen dorpels erin laten zetten. Ze zijn nog niet aangeschaft. Mijn wc wil ik ook vernieuwen: met een hangend toiletpot en een spoelsysteem met een ombouw. Alle tegels eraf halen, stuken en nieuwe tegels erop zetten. Het plafond ook vernieuwen. Dat is nu van kunststof schrootjes. Die eruit en stuken. De vloer behouden zoals die nu is.