Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Verlijmd tapijt verwijderen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende klusbedrijven uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één klusbedrijf of meerdere klusbedrijven bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: verlijmd tapijt verwijderen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze klusbedrijven u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw klusbedrijf!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klusbedrijven in uw regio.

Voor een klusbedrijf, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: verlijmd tapijt verwijderen

Verlijmd tapijt verwijderen

In de woning van mijn moeder moet verlijmd tapijt verwijderd worden in de woonkamer, 2 slaapkamers en de hal. Dit moet uiterlijk 25 januari verwijderd zijn. Het gaat om totaal 50m2

Verlijmd tapijt verwijderen

Ik wil 25m2 laten verwijderen op op 22 febr

Verlijmd tapijt van de trap verwijderen

Verlijmd tapijt op trap verwijderen. Het gaat om 13 treden, inclusief stootborden en lijmresten. Lijm/kit is bruin van kleur.

Gelijmd tapijt verwijderen

Tapijt verlijmd op houten platen ongeveer 30 m2

Verlijmd tapijt verwijderen

Het verwijderen van verlijmde vloerbedekking. 32 m2 in twee slaapkamers en een halletje. De ondergrond is beton.

Verlijmd tapijt verwijderen

Een houten trap van ongeveer 90 cm breed met 2 kwarten, een overloop van 3 m2 en een slaapkamer van 12 m2 moeten ontdaan worden van tapijt en lijmresten. Dit alles ten behoeve van het aanbrengen van nieuw tapijt. Wat gaat dit ongeveer kosten?

Verlijmd tapijt verwijderen

Graag een prijs voor ongeveer 100 m2 verlijmd tapijt verwijderen en vloer schoonmaken.

Vloerbedekking van trap verwijderen

Het laten verwijderen van de vloerbedekking van de trappen in ons jaren '30 rijtjeshuis. Het gaat om 1 trap met tapijt, verlijmd maar al heel erg weggesleten. En om 1 trap met zeil. Op de treden van beide trappen zitten stootranden.

Tapijt verwijderen

Wij willen het tapijt laten verwijderen uit de flat van mijn moeder. Een totaal oppervlakte van 55 m2. Het is op de 2e etage aan het eind van de gang, lift aanwezig in het midden van de gang. Tapijt ligt verlijmd, geen ondervloer. Het gaat om een woonkamer, 2 slaapkamers en halletje. Moet nog in september worden uitgevoerd.

Klussen in huis en tuin laten doen

Ik zoek hulp voor: - het weghalen van de gelijmde oude tapijt en vinyl, inclusief de lijm (hard verlijmd op beton) - van de trap het tapijt verwijderen - het leggen van laminaat - witten van het trappenhuis en overige ruimtes - het plaatsen van een tuinhek - aanleg van een graszone in de tuin De vloerbedekking is misschien alleen aan de randen verlijmd. Het tapijt moet als eerste gedaan worden. Half september krijg ik de sleutel van de sleutel.