Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Verbouwing badkamer? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende klusbedrijven uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één klusbedrijf of meerdere klusbedrijven bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: verbouwing badkamer. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze klusbedrijven u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw klusbedrijf!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klusbedrijven in uw regio.

Voor een klusbedrijf, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: verbouwing badkamer

Badkamer vernieuwen

Ik ben op zoek naar iemand die een complete badkamer verbouwing voor mij kan doen. Dit houd in: - Oude tegels eruit en opnieuw betegelen - Oude badkamermeubels verwijderen, afvoeren en nieuwe badkamermeubels plaatsen - De afmetingen van de badkamer weet ik niet Ik ontvang graag een offerte inclusief de kosten van de tegels en de meubels.

Verbouwing badkamer

Wij willen de badkamer helemaal verbouwen. Het bad moet eruit, in plaats hiervan een inloopdouche. Verder nieuwe tegels op vloer en wanden, nieuw plafond, nieuw badkamermeubel en nieuw toilet. Graag advies over hoe wij de ruimte het beste kunnen indelen. Wie kan deze klus in het geheel voor ons doen?

Badkamer en wc verbouwing afmaken

Er zijn in mijn badkamer en douche een paar zaken die nog in orde moeten worden gemaakt. De verbouwing van de badkamer en douche was bijna klaar, maar dit staat nog open. • Net laten afdekken van afvoer van de wasbak van de wc met een metalen ring • Verlichting aanbrengen in de wc • Afdekplaatje voor lichtschakelaar in wc aanbrengen • Afdekplaatje voor lichtschakelaar aan buitenkant douche aanbrengen • Verlichting aanbrengen in de douche • Extra contact aanleggen voor elektriciteit in de douche voor een elektrische vochtvreter • Metalen ring bij douchekraan aanleggen • Bevestigen wc rol houder.

Aankleding van de woning na een verbouwing

Wij willen graag plissé gordijnen en radiator ombouwen laten opmeten en plaatsen. Het gaat om 3 slaapkamers en een badkamer.

Spanplafond in de badkamer en toilet monteren

We willen na onze verbouwing van de badkamer en ons toilet in beide ruimtes een spanplafond laten maken. Het toilet heeft een oppervlakte van 0.9 x 1.20 meter. De badkamer heet een afmeting van 2.38 x 2.20 meter, vlak plafond en daarna een schuine dakwand van zo`n 1.98 (b) x .0.9 meter (h) waarbij wel rekening gehouden dient te worden met een koof die in de hoek van de badkamer verwerkt zit van zo`n 80 x 23 cm. We willen graag 4 spotjes op de vlakke wand geplaatst hebben in de badkamer en 2 spots op het toilet. We laten graag aan jullie kennis over welke kwaliteit het beste past, uiteraard rekeninghoudend met de prijs.

Grote verbouwing in de woning

Ik heb een woning en zou graag naar mijn wensen een en ander willen veranderen: 1. Muren slopen (geen dragende muren); 2. Vloertegels aanbrengen eventueel met vloerverwarming (ongeveer 50 m2, 1 verdieping, er hoeft geen oude vloer verwijderd te worden); 3. Leiding verplaatsen voor de keuken (de keuken wordt verplaatst); 4. Badkamer renovatie (er moet een ligbad geplaatst worden, er moet betegeld worden, er moet sanitair geplaatst worden, er zal ook gesloopt worden. De badkamer is ongeveer 2 bij 2 meter); 5. Slaapkamer (er zit hier nu een douchecabine en een toilet, ik wil deze ruimte graag betegeld hebben en eventueel een ligbad in de ruimte plaatsen); 6. Optrekken van een stukje naar buiten. We willen graag een serre van 2.50 meter diep en 5.50 meter breed. Ik wil graag stenen muren en de rest glas. Het gaat om het verlengen van de woonkamer, hier zijn openslaande deuren voor nodig in de gevel.

Afwerkpuntjes na verbouwing uitvoeren

Na een intensieve verbouwing zijn er een paar punten blijven liggen die ik graag nog zou afmaken: schilderwerk, binnen en buiten plint restauratie badkamer+ riolering en douchekop vervangen

verbouwing

Badkamer uitbreken. Sanitair badkamer plaatsen en aansluiten, badkamer betegelen ca. 336/240 m.Wand en vloertegels Toilet uitbreken, plaatsen en aansluiten en betegelen. Half wandtegels en vloertegels

Afwerkklusjes & schilderen van wanden

Het gaat om een aantal kleine afwerk klussen. Vorige bedrijf heeft verbouwing niet goed afgerond en afgewerkt. Gaat om wat tegelwerk in de keuken, kit werk en voegwerk in de badkamer, wat wanden schilderen, plinten plaatsen en wellicht wat andere klussen.

Bovenverdieping j 30 huis Zeist, januari 2013

Prijsopgave voor nieuw huis: 2e verd: kamer 1:plaatsen Velux 78x110 cm, daaronder maken van knieschot met vensterbak en draaideuren (br. +/- 3.60 m, hoog plm 60 cm), kamer 2 nieuwe knieschotten (hoogte plm 130 cm breedte 2.70). Knieschotten aflakken. Beide kamers sausen plus overloop, plus plafond hele verdieping. 1e verd: Kamer 3 plaatsen wandcontactdoos (plm 2.5 m freeswerk), wand stuken, behang afhalen. Kamer 3, 4 en 5 sausen incl plafond, badkamer plafond. Opp. sauswerk plm 230 m2. Mbt timmerwerk+electra moet kwalitatief goed in elkaar zitten! Sauswerk gaat over effen behang heen, zgn rijstkorrel behang,3 j. geleden geplaatst ziet er piekfijn uit. Graag met referenties, grote verbouwing in het verschiet in voorjaar. Materiaal in offerte, uitvoering korte termijn ivm levering vloer.