Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Ventilator aan het plafond monteren? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende klusbedrijven uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één klusbedrijf of meerdere klusbedrijven bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: ventilator aan het plafond monteren. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze klusbedrijven u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw klusbedrijf!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klusbedrijven in uw regio.

Voor een klusbedrijf, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: ventilator aan het plafond monteren

Ventilator aan het plafond monteren

Ventilator aan plafond monteren

Klussen in huis laten uitvoeren

Ik wil een aantal klussen laten uitvoeren: - Kapstok ophangen - Plafond ventilator in de badkamer installeren/vervangen - 2 kranen vervangen, keuken en wastafel

Raamventilator vervangen en verduisteringsgordijn monteren

Een raamventilator in een bestaand raam van de keuken (op de eerste verdieping) vervangen en verduisteringsgordijn monteren. De ventilator moet nog aangeschaft worden, hij is ook nog niet opgemeten. Ik kan zelf het juiste type ventilator. Het verduisteringsgordijn moet ik ook nog aanschaffen. Het gordijn moet aan het plafond geplaatst worden. Circa 150 cm breed.

Ventilator ophangen aan plafond

Ik wil graag een ventilator laten ophangen aan mijn plafond. Wat is hiervoor de totaalprijs?

Plafond ventilator installeren

Was kost het om een plafond ventilator te laten installeren door jullie.

Plafondventilator monteren

Monteren plafond ventilator.

Plafondventilator met lamp installeren

Ik wil graag een plafond ventilator met lamp "Bestron DC30T" laten bevestigen in een appartement. Ik zou graag willen weten wat de kosten voor de installatie zijn.

Plafondventilator ophangen

Ik wil graag een plafond ventilator in mijn slaapkamer ophangen. Ik heb nog geen ventilator aangeschaft, omdat ik niet weet of mijn plafond dit gewicht kan tillen. Ik weet ook niet hoe ik hier achter kan komen. Ik woon in een portiekflat uit 1965. Volgens mij is het een betonnen plafond met een stuclaag. De ventilator die ik op het oog heb weegt 8,5 kg inclusief verlichting. De ventilator moet dan komen op de plek waar nu de lamp hangt. Graag ontvang ik een indicatie van de kosten.

Plaatsing van een spanplafond

In een badkamer van 2 bij 3 meter wil ik een spanplafond plaatsen. Er zijn op dit moment 6 lichtpunten (downlighters) aanwezig en er zit een ventilator in het plafond. De muren zijn betegeld tot aan het plafond.

Werk in badkamer en gang

Nadat ik ooit lekkage had vanuit mijn badkamer, is die verbouwd door een kleine aannemer. Deze man heeft zoveel werk, dat hij niet meer komt opdagen voor het afronden van enkele kleine klussen. Er moet een radiator worden aangesloten en de afvoer van een wasbak moet worden verbeterd. Ook moet het plafond nog 1x worden gewit. Er ontstaat in de douchehoek alweer wat schimmel, dus er moet bekeken worden of de ventilator goed werkt en voldoende capaciteit heeft voor de ruimte. Verder moet er beneden nog een plafond worden gemaakt en zijn er werkzaamheden in de trapopgang. Ook moet er daar nog geschilderd worden. Ik maakt graag een afspraak om het werk hier te bespreken en ontvang daarna uw offerte. Ik wil het werk graag op korte termijn en zonder onderbrekingen laten uitvoeren.

Partners

Partners van Casius