Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Ventilator plaatsen in enkel glas? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende klusbedrijven uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één klusbedrijf of meerdere klusbedrijven bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: ventilator plaatsen in enkel glas. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze klusbedrijven u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw klusbedrijf!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klusbedrijven in uw regio.

Voor een klusbedrijf, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: ventilator plaatsen in enkel glas

Ventilator plaatsen in enkel glas

In een de winkel boven de voordeur wil ik een ventilator laten plaatsen om frisse luchtstroom te creëren, zonder de deur daarvoor open te hoeven zetten. In het raam van ongeveer 70 bij 50 cm (liggend) zit enkel glas. Wat zijn de mogelijkheden. Het gaat om 36 m2.

Toilet renovatie

Wij hebben een wc, begane grond. Inwendige maten 1,24 bij 0,89 met een wcpot, met een vloerafvoer. De begane grond vloer bestaat uit een broodjesvloer. De huidige wc is betegeld en het vloerniveau is iets lager dan de vloer van de hal, welke van laminaat is. Wij willen graag een hangend toilet laten plaatsen, met een inbouwreservoir van ca 15 cm diep en een pot van ca 50cm diep. De werkzaamheden zullen bestaan uit: het verwijderen van het huidige toilet het voorbereiden voor de plaatsing van het nieuwe toilet het daadwerkelijk plaatsen van het hangende toilet het tegelen van de vloer, Het tegelen van de achterwand rondom het inbouwreservoir. Het ophangen van een nieuwe fonteintje. Het demontereren van de huidige ventilator en vervangen hiervan Het plaatsen van een electrisch verwarmingspaneel. De wandtegels blijven zitten en over de vloertegels kan getegeld worden.

Plafond-ventilator laten plaatsen

Wij willen graag dat de plafond-ventilator in onze keuken wordt gedemonteerd en de nieuwe via Praxis gekochte ventilator (Globo Alana) wordt gemonteerd.

Ventilator plaatsen en aansluiten in toilet

Een bij Gamma gekochte inbouwventilator IVC Air plaatsen en aansluiten in toilet.

Raamventilator plaatsen

In een dubbelglazen raam wil ik een ventilator plaatsen. Wie kan dat en wat zijn de kosten installeren? Het gaat om een horecazaak. De ventilator moet ongeveer 1 meter zijn.

Kleine klusjes na verhuizing

Ik wil graag 2 lampen laten ophangen, hier is al een poging voor gedaan echter is dit toen niet gelukt. Plus ik heb een badkamer ventilator die geïnstalleerd is die wil ik graag nagekeken hebben. Een gordijnrails ingekort en opgehangen willen hebben, gaatjes boren in plafond. Daarnaast een schuttingdeur en schuttingdeel plaatsen in de tuin.

Plaatsing van een spanplafond

In een badkamer van 2 bij 3 meter wil ik een spanplafond plaatsen. Er zijn op dit moment 6 lichtpunten (downlighters) aanwezig en er zit een ventilator in het plafond. De muren zijn betegeld tot aan het plafond.

Plafondventilator plaatsen

We need a ceiling fan to be installed into our living room. We already have the fan, we just need it installed. Ik wil graag een ventilator op laten hangen in de woonkamer. Er zit een elektrapunt in de woonkamer. We hebben de ventilator al aangeschaft. Ik ben Engels sprekend, deze aanvraag is voor mij vertaald.

Raamventilator in kelder plaatsen

Ik wil een offerte voor het plaatsen van een raamventilator in een raam in de kelderruimte. Het raam is enkel glas en ongeveer 100 bij 60 centimeter. De ventilator mag eventueel ook in een paneel gezet worden, dit paneel zal dan ook geleverd moeten worden door de vakman. Gaarne zo spoedig mogelijk.

Plafondventilator laten ophangen

Ik heb de wens om een plafondventilator met verlichting aan te schaffen bij de Gamma en die te laten plaatsen. Die ventilator weegt 8,5 kilo. Ik heb een verlaagd plafond en wil eerst graag laten beoordelen of die ventilator daar zo kan worden opgehangen of dat er eerst aanpassingen nodig zijn. Er hangt al een lamp op die plek. Ik ontvang graag een prijsindicatie.