Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Vensterbanken monteren? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende klusbedrijven uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één klusbedrijf of meerdere klusbedrijven bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: vensterbanken monteren. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze klusbedrijven u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw klusbedrijf!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klusbedrijven in uw regio.

Voor een klusbedrijf, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: vensterbanken monteren

Rolhordeur op maat maken en plaatsen

Ik zou graag 1 rolhordeur op maat willen laten maken en laten plaatsen. De afmeting nu is 105 x 205 cm (zie bijgevoegde foto). Wat is de prijs om de hor op maat te laten maken en vervolgens te monteren op het kozijn? Opmerking: aan de zijkanten van het kozijn zitten vensterbanken, is dit een probleem?

CanDo radiatorombouwen monteren

Ik wil twee radiatoren van bijna 2 meter lengte en 80 cm hoogte inclusief vensterbanken laten plaatsen. De ombouw daarbij is van het merk CanDo. Daarnaast nog een vensterbank van 69 cm met een cover erom vanwege de huidige kleur. Materialen moeten nog worden besteld.

Vensterbanken monteren

Ik wil graag 1 grote en 4 kleine vensterbanken ( overzetvensterbanken kunststof wit ) laten monteren over een bestaande vensterbank heen inclusief afwerking aan de zijkanten

Vensterbanken monteren

Het monteren van twee vensterbanken in de woonkamer. Afmetingen zijn 274x35 cm en 265x35cm

Vensterbanken monteren

Ik wil graag voor 1 vensterbank van 240 cm en 1 van 280 cm laten plaatsen. Dit moet direct op de betonnen fundering en niet als overzet vensterbank. Alleen de vensterbanken zijn in mijn bezit rest van de materialen moet de vakman meenemen.

Bruynzeel rolhorren monteren

Graag laat ik 2 rolhorren monteren. Omdat ik niet zo goed weet welke hor het beste past, zou ik die ook willen laten leveren door de monteur. Volgens mij moeten er rolhorren van Bruynzeel geplaatst worden. De vensterbanken zijn heel smal uitstekend en daardoor zullen de horren waarschijnlijk aan de onderkant aangepast moeten worden. Het mogen goede kwaliteit horren zijn maar hoeven niet de aller-aller duurste te zijn. Zou de persoon die de horren komt monteren, ook een rolgordijn en een kledingstang die al in huis zijn kunnen monteren? Dat zou erg fijn zijn. Raam 1 Kozijn buiten randen: H 95.5 x B 91.5 centimeter. In de dag: H 78.5 x B 88.5 centimeter. Raam 2 Kozijn buiten randen: H 115.5 x B 149.5 centimeter. In de dag: H 108.8 x B 136.5 centimeter.

Radiatorombouwen met vensterbanken monteren

Ik wil graag 2 verwarmingen opnieuw met kasten omhangen. Voorzet materiaal is er nog deels, alleen de planken ten behoeve van de vensterbank moeten op maat gezaagd worden en worden aangeschaft. Een verwarming is 1 meter en de andere 2 meter. Ze hangen in de woonkamer onder 2 ramen van eveneens 1 en 2 meter.

Ombouw monteren bij radiators

Ik wil voor 2 radiators een ombouw gemaakt hebben. Bijvoorbeeld met een Gamma bouwpakket. Tevens boven de radiator de vensterbanken verbreden. Ik heb een lage vensterbank, daarnaast heb ik een hogere vensterbank. Ik zou graag advies hebben over de mogelijkheden wat betreft de ombouwen. Het gaat om 2 radiatoren en 3 vensterbanken die verbreedt moeten worden.

Enkele klussen in huis

Poten monteren onder badkuip, gordijnrail bevestigen, triplexplank met kattenluik in deur maken, vensterbanken verbreden. Alle materialen aanwezig, alleen kattenluik moet even bekeken worden.

Kluswerk in de woning

Ik wil plinten, spots en lampen en vensterbanken laten monteren en wandtegels in de keuken laten aanbrengen. - De plinten zijn 33,5 meter bij elkaar, hoge plinten; - De vensterbank achter is 266,5 cm, voor is de vensterbank L-vorm 288 cm en 61 cm, nu zitten er tegels op die ik mogelijk zelf weghaal; - De wandtegels in de keuken is 225 cm lang x 70 cm hoog; - Vier spotjes monteren en een paar lampen ophangen. De materialen zijn nog niet aangeschaft.