Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Vensterbank op maat maken en plaatsen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende klusbedrijven uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één klusbedrijf of meerdere klusbedrijven bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: vensterbank op maat maken en plaatsen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze klusbedrijven u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw klusbedrijf!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klusbedrijven in uw regio.

Voor een klusbedrijf, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: vensterbank op maat maken en plaatsen

Vensterbank op maat maken en plaatsen

We willen nieuwe vensterbanken laten zetten in onze woning. Momenteel hebben we een soort stenen vensterbank, deze ligt op een soort houder en moet weggehaald worden. De nieuwe vensterbanken moeten op maat worden gemaakt en geplaatst. We hebben er een op het oog, deze is van hout of spaanplaat, alleen is deze te groot en moet op maat gemaakt worden. Er hoeft niets afgevoerd te worden. Het gaat om een twee-onder-een-kapwoning.

Overzet Vensterbank op maat maken en plaatsen

Ik wil graag een overzet vensterbank op maat laten maken en plaatsen. Zie foto oude vensterbanken dat zijn er nu 2. Bedoeling 1 vensterbank van muur tot muur 3.41 m en aansluiten aan de kozijnen. Diepte vensterbank 25 cm.

Vensterbank plaatsen

Ik ben op zoek naar iemand voor het op maat zagen en plaatsen van de vensterbank van 3 meter. Ik zorg voor de vensterbank.

Aantal kleine klusjes

Ik wil graag een aantal klussen laten doen in huis: Vervangen en schilderen van opdekbinnendeur, fatsoeneren en gedeeltelijk schilderen van binnenkozijn, plaatsen vensterbank (is reeds op maat en geschilderd), vervangen keukenkraan, vervangen van enkele plakplinten en schuren en afschilderen van 2 vervangen buitendorpels.

Keukenblad monteren, tegelwerk en bijkomende werkzaamheden

1) Ik wil een nieuw Keukenblad laten monteren over het bestaande Keukenblad heen. De stahoogte wordt zo iets gunstiger voor ons. Het Keukenblad wordt door mij bij de gamma op maat besteld, dus dit is voorgezaagd in de hoeken en per deelblad voorzien van een uitsparing voor een kookplaat en een wasbak. 2) vóór het monteren van het Keukenblad moet de rand van het oude Keukenblad afgezaagd worden 1 a 2 cm en moet de bestaande wasbak, kraan en kookplaat worden verwijderd. 3) ik wil na het monteren van 1) de onderkant van het nieuwe Keukenblad laten afwerken met een afwerklat zodat het oude keukenblad niet meer zichtbaar is. Afwerklat wordt geleverd door de opdrachtgever. 4) monteren nieuwe wasbak, bestaande kraan en nieuwe kookplaat. Beiden worden door de opdrachtgever geleverd. 5) betegelen en voegen over alle bestaande tegels heen (ongeveer 4,2 m2). Tegels worden geleverd door opdrachtgever. 6) monteren twee inbouw schakelaars op bestaande uitsparingen tegel en montage één schakelunit voor luchtafvoer. Schakelaars worden door de opdrachtgever geleverd. 7) plaatsen vensterbank van 125 cm. Vensterbank wordt door opdrachtgever geleverd. 8) monteren afzuiginstallatie en aansluiten maken naar de buitenmuur en gat maken in buitenmuur. Afzuiginstallatie, afvoerbuis en rooster buitenmuur wordt geleverd door opdrachtgever. 9) verwijderen oude oven en plaatsen en aansluiten nieuwe oven. Nieuwe oven wordt door opdrachtgever geleverd. 10) verwijderen 17 deurknoppen en plaatsen 17 nieuwe deurknoppen. Nieuwe deurknoppen worden door de opdrachtgever geleverd.

Verticale lamellen inmeten en bevestigen

Wij willen in ons kantoorpand graag verticale lamellen voor het raam laten ophangen. De totale breedte van het raam is 6 meter, plus nog 20 cm muur rechts en 30 cm muur links. Van plafond tot aan de vensterbank is 161 cm. Wij zouden graag een offerte willen ontvangen met daarin vermeld: - De kosten van het opmeten (om er zeker van te zijn dat de lamellen passen). - De kosten van de lamellen zelf (geen probleem als het twee sets zijn, een die naar links open gaat en een die naar rechts open gaat). - De kosten voor het laten monteren/op maat maken van de lamellen. Momenteel hangt er een gordijnrails met vitrage aan het plafond, deze kunnen wij zelf verwijderen.

Radiatorombouwen met vensterbanken monteren

Ik wil graag 2 verwarmingen opnieuw met kasten omhangen. Voorzet materiaal is er nog deels, alleen de planken ten behoeve van de vensterbank moeten op maat gezaagd worden en worden aangeschaft. Een verwarming is 1 meter en de andere 2 meter. Ze hangen in de woonkamer onder 2 ramen van eveneens 1 en 2 meter.

Klussen in huis

Ik heb een aantal klussen in mijn woning die ik graag gedaan zou willen hebben: - Twee plafondlampen ophangen (keuken en badkamer); - Wasmachine aansluiting controleren? De schakelaar schakelt niet uit; - Randaarde doortrekken van beneden naar eerste etage (en als dat niet veel duurder wordt, naar de derde etage). Mijn woning bestaat uit drie kleine verdiepingen; - Een vouwdeur op maat maken en monteren in de houten deurpost; - Eventueel nog allerlei ophangklussen zoals; twee kapstokken, handdoekarmen, vensterbank voorzien van klosjes opdat deze niet gaat afhangen, schuif op de voordeur, blus/ brand-deken ophangen, brandmelder. Mogelijk heb ik niet al het bevestigingsmateriaal omdat ik niet goed weet wat ik nodig heb. Boren gaat om muren, plafonds en gipsmuur. Ik zelf heb geen boormachine (alleen accuboor) en misschien niet de juiste pluggen en schroeven. Allereerst globale indicatie van de kosten/ offerte per mail, aangezien ik geen idee heb wat een en ander kost. Daarna uitgebreider.

Klussen in huis

Ik wil 3 gordijnrails laten ophangen aan het plafond. Dezen zouden alle drie met een hoek/bochtje moeten lopen. Deze klus willen we sowieso laten doen. Daarnaast twijfel ik over ofwel de verwarming laten schoonmaken, schilderen en nieuwe knoppen erop zetten, ofwel een ombouw om de verwarming laten maken inclusief vensterbank die op maat gemaakt zou moeten worden. Beslissing hierover zou afhankelijk zijn van prijs en mogelijkheden.

Vensterbank binnen vervangen

Heb in de woonkamer 1 kleine vensterbank die vervangen moet worden. Hij moet opgemeten en vervangen worden want wij weten niet hoe dit moet. Er moet ook op maat gezaagd worden.