Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Vaste hordeur van Bruynzeel monteren? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende klusbedrijven uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één klusbedrijf of meerdere klusbedrijven bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: vaste hordeur van Bruynzeel monteren. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze klusbedrijven u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw klusbedrijf!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klusbedrijven in uw regio.

Voor een klusbedrijf, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: vaste hordeur van Bruynzeel monteren

Vaste hordeur plaatsen

Ik heb een vaste hordeur aangeschaft, het raamwerk zit in elkaar maar bij het monteren van de scharnieren lukte het niet. We zijn gestopt en willen graag hulp bij het afmaken van deze klus.

Vaste hordeur van Bruynzeel monteren

Wij zouden graag montage hulp krijgen bij het plaatsen van de vaste hordeur (afmeting 100 x 215 cm) van Bruynzeel (700 serie).

Rolhor voor een deur monteren

Voor een schuifpui een rolhordeur monteren. Een Bruynzeel hordeur met een vaste maat, ik denk niet dat hij op maat gemaakt hoeft te worden. De rolhordeur is nog niet aangeschaft omdat ik graag eerst wil weten wat de kosten zijn.

Lamellenhor op maat maken

Ik ben op zoek naar een lamellen hor met de dagmaat van 183x240. Het idee is om lamellen met een lengte van 240 bovenaan aan elkaar te naaien met een zoom. Door deze zoom kan vervolgens een telescoop stang geschoven worden waarna hij tussen de staanders van de kunststof schuifpui worden geklemd. De telescoopstang is bij voorbeeld Sealskin Seallux telescopische douchestang aluminium 125-220 cm 28 mm. Andere ideeën zijn welkom. Een vaste hor is niet mogelijk in verband met huisdieren die in en uit lopen. Daardoor is de bestaande hordeur al een paar keer gesneuveld.

Hordeur op maat maken en monteren in houten kozijn

Graag laat ik 1 vaste hordeur met scharnieren monteren. De hordeur wordt aanstaande donderdag geleverd, maar moet nog wel op maat worden gemaakt en worden gemonteerd en afgesteld. De deur moet geplaatst worden in een houten kozijn op de begane grond. Ik ontvang graag een indicatie van de montagekosten.

Deurhor op maat maken en monteren

Wij overwegen om een vaste hordeur te kopen die dan in een houten kozijn gemonteerd moet worden. De hordeur moet ook worden ingekort. We horen graag wat de montagekosten zijn.

Vaste hordeur plaatsen

Wij willen graag een Bruynzeel vaste hordeur uit de serie s700, laten plaatsen op het kozijn.

Hordeur in de keukendeur monteren

Ik wil binnenkort bij Gamma een vaste hordeur kopen en die in het kozijn van mijn keukendeur laten monteren. Ik hoor graag wat hiervoor de montagekosten zijn.

Vaste hordeur monteren

Ik wil binnenkort een vaste hordeur kopen bij de Gamma en deze laten monteren bij mijn achterdeur. Ik ontvang graag uw offerte voor de montagekosten.

Leveren en monteren hordeur en deuruitzetter

Ik zou graag een offerte willen opvragen voor het leveren en monteren van een hordeur voor mijn balkondeur. Het gaat om een vaste hordeur, dit in verband met katten die niet naar buiten mogen. Is er eventueel ook extra sterk horrengaas verkrijgbaar? Ook zal de deuruitzetter vervangen moeten worden, deze komt nu naar binnen wanneer de deur opengaat. Het gaat dus om het leveren en monteren van een vaste hordeur en deuruitzetter, ik heb de materialen dus niet in huis.