Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

TV's ophangen met muurbeugels? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende klusbedrijven uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één klusbedrijf of meerdere klusbedrijven bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: tV's ophangen met muurbeugels. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze klusbedrijven u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw klusbedrijf!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klusbedrijven in uw regio.

Voor een klusbedrijf, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: tV's ophangen met muurbeugels

TV met beugel ophangen

TV ophangen in de slaapkamer en aansluiten op het kabelnet in de kamer. Heb zelf een beugel, maar geen aansluitsnoeren. De afstand is minimaal 20 meter.

TV's ophangen met muurbeugels

Monteren in het huis: 2 tv´s ophangen met muurbeugels. Misschien nog andere kleine klusjes maar die zijn minder van belang.

TV ophangen met muurbeugel

Graag willen wij onze tv laten ophangen in de woonkamer met een Vogel muurbeugel. We hebben de muurbeugel hier al liggen. Er is een boorhamer nodig om in de betonnen wand te boren. Ik hoor graag vooraf wat hiervoor de kosten zijn.

Muurbeugel en televisie laten ophangen

Muurbeugel (Vogel's wall2245) bevestigen en televisie (37 inch) ophangen. Er moet eerst nog gezaagd worden in de achterwand van een boekenkast waarin de tv nu staat.

Kleine TV aan de muur bevestigen

Ik wil in de slaapkamer een kleine televisie aan de muur laten ophangen met een beugel. Ik wil hier graag een vakman voor inhuren. Vooraf hoor ik graag wat de kosten zijn. Ik heb alle benodigde materialen hier liggen.

TV laten ophangen

Graag zou ik mijn 42 inch TV willen laten ophangen in mijn slaapkamer. Ophangbeugel heb ik al aangeschaft.

TV ophangen

Ik wil graag een tv in onze woonkamer aan de muur bevestigen. Ik heb echter geen betonboor (muur is van beton) met leidingzoeker. Wie kan mij hierbij helpen?

TV-beugel en TV op laten hangen

Ik wil graag een tv beugel laten ophangen en tv. Tevens een hanglamp monteren aan plafond. Ik zie binnen een maand staan, maar zou mooi zijn als het deze week nog gaat lukken. Ik heb de materialen, behalve montage apparatuur.

TV laten ophangen

Ik wil graag een tv ophangen in onze woonkamer, maar ik heb echter geen betonboor en leidingzoeker. Ik denk dat het beter is dit door een ervaren iemand te laten doen, dan dat ik het een en ander ga uitproberen. Graag zou ik willen weten hoeveel het zou kosten om dit klusje door een van jullie vakmensen te laten doen.

Televisie laten ophangen met muurbeugel

Wij hebben een One For All WM4661 muurbeugel en Philips 7181 55 inch TV. We zouden graag de montage van de beugel en tv aan onze muur laten doen! We hebben een gipsplaten wand van 2-4 cm dik waar holle wand pluggen in zouden moeten. Ik heb helaas geen gereedschap voor de klus behalve wat bij onze muurbeugel zit. De muurbeugel en TV zijn al binnen.