Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

TV's ophangen met muurbeugels? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende klusbedrijven uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één klusbedrijf of meerdere klusbedrijven bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: tV's ophangen met muurbeugels. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze klusbedrijven u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw klusbedrijf!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klusbedrijven in uw regio.

Voor een klusbedrijf, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: tV's ophangen met muurbeugels

TV aan muur ophangen

Ik wil een tv aan de muur laten ophangen van 81cm.

TV-beugel monteren

Ophangen tv beugel in betonnen muur

Televisie beugel en televisiekast ophangen

Ik wil 2 klussen laten doen, ik wil me tv laten ophangen en een tvmeubel. Alle materialen heb ik.

Houten jaloezieën in de dag plaatsen en TV-meubel ophangen

Klusser, Wij hebben 2 houten jaloezieen welke opgehangen dienen te worden alsmede een TV meubel (nog in bestelling, maar kan ieder moment binnenkomen). Geen grote klus maar voor een klusser welke zijn agenda nog hier en daar kan aanvullen. Voorkeur voor een vrijdag of zaterdag. Eventueel kan ik foto's Whatsappen voor een goede beeldvorming.

Flatscreen laten ophangen

Graag wil ik mijn nieuwe flatscreen laten ophangen. Beugel waar deze aan opgehangen kan worden, is al bevestigd aan de muur. Het is dus gewoon een kwestie van de nieuwe tv ophangen en aansluiten. Communicatie per mail graag.

TV ophangen aan een holle wand

Ik wil graag mn televisie ophangen aan een hollewandmuur. Ben opzoek naar een ervaren klusser die deze klusje kan klaren!

TV en TV-meubel aan de muur monteren

Ik heb een klus thuis voor het ophangen van mijn tv en de tv meubel. Dat laatste is een zwevend model en reeds in elkaar gezet. Benodigde materialen zijn aanwezig. De tv moet met behulp van een beugel op de muur worden gemonteerd. Graag ontvang ik een indicatie van de kosten.

TV ophangen

Een flatscreen TV ophangen aan een betonnen muur.

TV ophangen aan een holle wand met houten frame

Ik zou graag mijn 60 inch tv bevestigd willen hebben aan mijn muur. Het betreft een holle wand met houtenframe. Er zullen eerst balken gemonteerd moeten worden op het houten frame en daar de beugel op bevestigen. De beugel is al in huis.

TV met beugel ophangen

TV ophangen in de slaapkamer en aansluiten op het kabelnet in de kamer. Heb zelf een beugel, maar geen aansluitsnoeren. De afstand is minimaal 20 meter.